fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Milyen dokumentumokat kell beszereznem jelzáloghitel igénylése előtt?

2022.05.13.

Jelzáloghitel igényléséhez az alábbi dokumentumokra van szükség: az igénylő érvényes személyazonosító okmánya lakcímkártya jövedelemigazolás (munkáltató igazolás, nyugdíjszelvény és nyugdíjigazolvány vagy NAV jövedelemigazolás) telefonszámla TB jogviszony igazolása bankszámlakivonatok a fedezetként felajánlott ingatlan adatai, tulajdoni lap, térképmásolat a hitelügyintézéshez szükséges lesz értékbecslés is A pénzintézetek eltérő hitelezés gyakorlata miatt igénylés előtt fontos tájékozódni a szükséges dokumentumokról.

Tovább olvasom

Milyen feltételekkel lehet CSOK-ot igényelni?

2022.05.13.

A CSOK igénylés feltételei összetettek. A támogatás mértéke függ attól, hogy házasok vagyunk-e, van-e vagy tervezünk-e gyermeket, és attól is, hogy vásárolnánk vagy korszerűsítenénk az ingatlant. CSOK igénylése előtt érdemes szakértő segítségét kérni, hogy a legtöbb támogatáshoz juthassunk.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

A THM miből áll össze?

2020.09.01.

A THM-be beleszámolják:     a folyósítási díjat     az ügyintézés díját     az adminisztrációk költségeit     a kezelési költséget     az értékbecslési díjat     a helyszíni szemle díját     az ingatlan-nyilvántartási  díjat     a hitelközvetítői díjat     a számlavezetési díjat Nem számolják bele:     a […]

Tovább olvasom

Mi a CSOK?

2020.09.01.

A CSOK a Családok Otthonteremtési Kedvezményének rövidítése. Gyakorlatilag egy lakásvásárlási, vagy -építési támogatás, ami gyermekvállaláshoz kötött. Mellé hitel vehető fel, így leegyszerűsödik az otthonteremtés. Részletes információval kapcsolatosan kattints ide.

Tovább olvasom

Hogyan lehet a CSOK-ot igényelni?

2020.09.01.

Össze kell állítani a szükséges dokumentációt, majd ezt benyújtani egy választott banknál, ahol a CSOK mellé felvehető hitelt is igényled. Innentől gyakorlatilag csak várnod kell.

Tovább olvasom

Milyen futamidő vonatkozik a CSOK-ra?

2020.09.01.

Mivel a CSOK nem hitel, így futamideje sincs. Az egyetlen dolog, ami a CSOK-nál az idővel kapcsolatos, az a vásárolt ingatlan életvitelszerű használatára vonatkozik, ami 10 év.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum