Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

A CIB Bank lakáshitel jó választás?

2022.02.10.

Mindenképpen jó választás a CIB Banktól lakáshitelt igényelni. Akár fix kamattal is tudunk lakáshitelt felvenni, és Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylésére is van lehetőség.

Tovább olvasom

Tudok Babaváró kölcsönt igényelni az CIB Banknál?

2022.02.10.

Igen. A CIB Babaváró hitel szabad felhasználású, állami kamattámogatott hitelkonstrukció. Gyermekvállalás az elvárás, és akár kamatmentes is lehet a 10 millió forinthoz jutni. Ráadásul a törlesztőrészletünk nem lehet több havi ötvenezer forintnál.

Tovább olvasom

Van a CIB Banknál Zöld hitel?

2022.02.10.

Igen. A CIB Bank NHP Zöld otthon lakáshitelét új ingatlan megvásárlásához tudjuk igényelni. A Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Zöld otthon programban magas hitelösszeget kaphatunk, kivételesen alacsony kamattal. A Zöld hitel egy államilag támogatott hitelkonstrukció.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum