fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Mi az a fizetési gyakoriság?

2022.07.28.

A biztosított eldöntheti, hogy havonta, negyedévente vagy évente fizeti ki a Casco biztosítás díját. Ezt jelenti a fizetési gyakoriság.

Tovább olvasom

Online lehet Casco biztosítást kötni?

2022.07.28.

Igen. Nincs akadálya az online szerződéskötésnek.

Tovább olvasom

Milyen módon érdemes fizetni a Casco biztosítás díját?

2022.07.28.

A Casco biztosítás díját csekken, bankkártyával, rendszeres átutalással vagy csoportos beszedési megbízással lehet kifizetni. Érdemes az elektronikus fizetési módokat választani, mert ezek a legtöbb esetben csökkentik a havidíj összegét.

Tovább olvasom

Mi az az együttkötés?

2022.07.28.

Az együttkötés két vagy több biztosítás megkötését jelenti egy biztosítótársaságnál. Érdemes együtt kötni biztosítást, hiszen ez szinte minden esetben díjkedvezménnyel jár.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Hogyan lehet casco-t váltani, vagy felmondani?

2020.09.03.

Évente egy alkalommal van lehetőség másik biztosítót választani, vagy felmondani, és legalább 30 nappal a szerződés lejárta előtt be kell adni az erre vonatkozó kérelmet. A gépjármű eladásánál az időpontot nem szükséges figyelembe venni, de az adás-vételi szerződés másolatát is el kell küldeni a biztosítónak. Emellett, a biztosítás szüneteltethető, vagy megszüntethető, ha az autót kivonják […]

Tovább olvasom

Mennyibe kerül a casco?

2020.09.03.

A casco biztosítás díja sok mindentől függ, legfőképpen a gépjármű értékétől és az önrész nagyságától, de a választott fizetési mód is számíthat a havi költségeket tekintve.

Tovább olvasom

Mi takar a casco önrész?

2020.09.03.

A casco biztosításoknál az önrész azt az összeget jelenti, amelyet nekünk, tulajdonosnak kell állnunk egy káreseménynél, a kár többi részét a biztosító fizeti ki. Az önrész mértéke eltérő, általában a gépjármű értékétől és típusától függ.

Tovább olvasom

Hogyan lehet casco biztosítást kötni?

2020.09.03.

Személyesen, és telefonon/online egyaránt intézhető a szerződéskötés. Tudni kell, hogy használt gépjárműnél a biztosító helyszíni szemlét ír elő, azaz egy szakértővel megvizsgáltatja a járművet. Új autónál erre nincs szükség.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum