Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

2019.06.04.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:23

A modern világ rengeteg hátránya mellett azért akad néhány előny is, például az, hogy minden leegyszerűsödik. Egyszerűbb lett a közlekedés, egyszerűbb hozzájutni olyan fogyasztási cikkekhez, amiket korábban beszerezhetetlennek hittünk. Könnyedén elérhetjük az ismerőseinket, sőt, be is vásárolhatunk az internet segítségével. A hitelezés sokáig bonyolult és hosszadalmas dolog volt, rengeteg papírmunkával. De manapság már ebben is változott a helyzet.

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

Szinte bármilyen banki műveletet el lehet intézni az internet segítségével. A Cofidis 100% online hitelei kiváló példát nyújtanak erre. Hiszen a saját kanapédról elintézheted a teljes hiteligénylési folyamatot anélkül, hogy lejárnád a lábadat!

A Cofidis 100% online hitelezési folyamatai persze nem csak a számodra előnyösek. Nyilvánvaló, hogy a bank ezzel ügyfeleket szeretne magához csalogatni, ráadásul az online ügyintézésnek megvan az az előnye is, hogy nem szükséges hozzá bankfiókot fenntartani, ügyintézőket foglalkoztatni, mi több, a papírmunkát is meg lehet spórolni legalább nagyrészt, ami a költségeken is meglátszik. Épp ennek köszönhető, hogy a Cofidis 100% online hiteligénylési módszerét mostanra számos bank átvette, sőt, fejlesztettek is rajta, ami nem csoda, ha ismerjük a piaci verseny keménységét. Olvass több információt a Cofidis hitelekkel kapcsolatban, ehhez kattints ide!

A Cofidis 100% online hiteligényléshez nincs szükséged másra, mint egy eszközre, amivel elérheted az internetet, vagyis egy számítógépre, laptopra, tabletre, vagy mobiltelefonra. Fontos a webkamera és a mikrofon is, hiszen ezekre a videós azonosításhoz szükség lesz, valamint a szükséges dokumentumokat is be kell szerezned, amiket az igénylés során fel kell töltened a bank számára. Ha ezek megvannak, és a feltételeknek is megfelelsz, akkor semmi akadálya, hogy hitelt vegyél fel a Cofidistől! Partnerünk legjobb kölcsöneit is tekints meg, ezt itt tudod, kattints ide. 

A Cofidis 100% online hiteligénylési lehetőségét Te is kihasználhatod, de mielőtt megtennéd, hasonlítsd össze a kiválasztott hitelterméket a többi bank hasonló konstrukcióival! Oldalunkon ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed lenne, azt is felteheted: keress bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Cofidis hiteltermékei

Cofidis hiteltermékei

2019.02.13.

A Cofidis Magyarország már jó ideje kínálja a hiteltermékeit, mégis keveset foglalkoztunk velük eddig, pedig érdemes a figyelemre. Nézzük át most kicsit részletesebben a Cofidis hiteltermékei által nyújtott lehetőségeket!

Tovább olvasom
Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

2022.05.06.

A Cofidis személyi kölcsönei mindenkinek kiváló megoldást nyújtanak a kisebb-nagyobb pénzügyi gondok megoldására.

Tovább olvasom
Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával