Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

2024.03.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2024. március 22. 15:56

Az esküvő a szerelmet ünnepli, így a legfontosabb az, hogy szeretteink körében és egymás mellett lehessünk ezen a különleges napon. De mi a helyzet akkor, ha nincs elegendő pénzünk arra, hogy megvalósítsuk álmaink esküvőjét? Mit tehetünk? Megoldás, ha hitelt veszünk fel? Utánajártunk a kérdéseknek, és megmutatjuk, hogyan valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével.

Így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

Álomesküvő – ki ne vágyna rá?

Az álomesküvő egy varázslatos pillanat, melynek vonzereje átjárja a szívünket, és álmodozásra késztet minket.

Kezdjük a legelső pillanattal, amikor az eljegyzés gyűrűjét először látjuk, és azonnal elkezdjük tervezni a nagy napot.

A menyasszony az esküvői ruha kiválasztása közben már érzi, hogy ő egy hercegnő, míg a vőlegény izgatottan várja az esküvői öltönyének próbáját.

Az esküvői helyszín kiválasztása egy másik izgalmas lépés, mely során álmaink helyszínét keresve barangolunk kastélyokban, vidéki tanyákon vagy akár romantikus tengerparti helyszíneken.

Az esküvői menü tervezése során a párok kényeztetik magukat ínyenc fogásokkal és exkluzív italokkal, hogy a vendégeknek is emlékezetes élményben legyen részük.

A meghívók elkészítése már önmagában egy kreatív folyamat, melyben a párok kifejezik egyedi stílusukat, és a nagy nap hangulatát.

A dekoráció tervezésekor virágok és gyertyák milliói segítenek álomszerűvé varázsolni az esküvői helyszínt, melyre mindenki emlékezni fog.

Az ceremónia pillanata, amikor a szerelmespár egymásnak fogad hűséget, szeretetet és örök elkötelezettséget, örök emlékként marad meg mindenki számára.

Az esküvői fogadás hangulata magával ragadó, a boldogságtól és szeretettől fűtött táncok és nevetés: ez az egész estét átjárja.

Az esküvői torta megkóstolása az édességek szerelmeseinek álma, és a tökéletes torta kiválasztása szinte olyan fontos, mint maga az esküvői ruha vagy a helyszín.

A fotózás egy izgalmas pillanat, mely során a szerelmespár megörökíti boldogságát és szerelmét, hogy később visszanézve újra és újra átélhessék azokat a varázslatos pillanatokat.

Az esküvő utáni nászút pedig az élet legromantikusabb és legmeghatározóbb kalandja, mely során a friss házasok egymásra figyelnek, és közös élményeket szereznek.

Az álomesküvő mindenki számára más és más, de egy dologban mindenki egyetért: egy életre szóló emlék, és az igaz szerelem ünnepe.

Mennyibe kerül ma egy esküvő?

Az Expresszkölcsön szakértői szerint az esküvői költségek rendkívül változatosak, 50 ezer forinttól akár több 10 millió forintig is terjedhetnek, attól függően, hogy milyen stílusú és méretű esküvőt tervezünk.

De mitől függ, hogy mennyibe kerül egy esküvő?

  • Vendégszám: Minél több vendéget hívunk meg, annál drágább lesz az esküvő.
  • Helyszín: A belvárosi luxushelyszínek jóval drágábbak, mint a vidéki kastélyok vagy a sátras megoldások.
  • Étel és ital: A menü ára a vendégszámtól, a fogások számától és minőségétől függően változik.
  • Szolgáltatók: A fotós, videós, zenekar, DJ, vőfély/ceremóniamester díjai is jelentősen befolyásolhatják a költségvetést.
  • Ruhák: A menyasszonyi ruha és a vőlegény öltönye is komolyabb kiadást jelenthet.
  • Dekoráció: A virágok, teremdekoráció, fénytechnika ára is változó.

Átlagárak:

  • Kisebb esküvő (30-40 fő): 700 ezer Ft körül
  • Közepes méretű esküvő (60-80 fő): 2-3 millió Ft
  • Nagyobb esküvő (100-120 fő): 3-4 millió Ft

Ha nincs elég pénz: így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

Amikor az álomesküvőről álmodozunk, a pénzügyi korlát lehet az első, ami megakadályoz minket a tervezésben.

Ne keseredjünk el, mert számos lehetőség létezik arra, hogy mégis megvalósítsuk azt a gyönyörű és felejthetetlen nagy napot, amire mindig is vágytunk.

Az egyik ilyen lehetőség a személyi kölcsön igénybevétele, amely segítségével finanszírozhatjuk az esküvőt, és megvalósíthatjuk az álmainkat.

Először is, fontos meghatározni, hogy mennyi kölcsönre van szükségünk az álomesküvő megvalósításához.

Ezután érdemes több pénzintézetnél is tájékozódni a személyi kölcsön lehetőségeiről, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb feltételeket.

Amikor megkaptuk a személyi kölcsönt, érdemes jól gazdálkodni vele. Fontos, hogy előre megtervezzük, mire fogjuk felhasználni a kölcsönt, és hogy az összegeket okosan osszuk el az esküvő különböző részeire, például a helyszínre, a dekorációra, az ételre és italra, valamint az esküvői ruhákra és fotózási költségekre.

Emellett érdemes alternatív megoldásokat is keresni a költségek csökkentése érdekében. Például lehetőség van barátok és családtagok segítségére támaszkodni az esküvői előkészületek során, például a dekoráció elkészítése vagy az esküvői torta sütésében.

Végül, ne felejtsük el, hogy az esküvő a szerelmet ünnepli, és a legfontosabb az, hogy szeretteink körében és egymás mellett lehessünk ezen a különleges napon.

A személyi kölcsön segítségével pedig könnyebben megvalósíthatjuk az álmainkat, anélkül, hogy a pénzügyi nehézségek miatt le kellene mondanunk róla.

Összefoglalás

Az álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével is megvalósíthatod, ha a pénzügyi korlátok megnehezítenék a tervezést. Az esküvői költségek nagyban függnek a vendégszámtól, helyszíntől, étel-ital választéktól, szolgáltatóktól, ruháktól és dekorációtól. Álmaid esküvője így 50 ezer forinttól akár több 10 millió forintig is terjedhet. Egy személyi kölcsön felvétele lehet a megoldás, ami lehetővé teszi, hogy minden álmod megvalósuljon ezen a különleges napon. Fontos azonban, hogy alaposan tervezd meg, mire fordítod a kölcsönt, és alternatív megoldásokat is keress a költségek csökkentésére.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

2023.12.27.

A CSOK Plusz, mint minden állami támogatás, feltételekhez kötött. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, a támogatás elveszik, és az addig kapott támogatást vissza kell fizetni, ráadásul kamatokkal együtt. Utánajártunk, hogy milyen veszélyeket rejt a CSOK Plusz, és annak is, hogy hogyan kerülhetjük el ezeket. Mutatjuk, hogy mit találtunk.

Tovább olvasom
Mennyit számítanak most az otthonteremtési támogatások ingatlanvásárláskor?

Mennyit számítanak most az otthonteremtési támogatások ingatlanvásárláskor?

2022.07.14.

Az otthonteremtési támogatások ingatlanvásárláskor nagy segítséget jelentenek – vagy legalábbis jelentettek, mostanra azonban megváltozott a helyzet.

Tovább olvasom
Mi lesz a közös hitellel válás esetén?

Mi lesz a közös hitellel válás esetén?

2022.07.22.

A közös hitelt válás esetén rendezni kell, hiszen a válás során mindenről meg kell állapodni, ami a közös életben vagyonként szerepelt.

Tovább olvasom
Hogyan alakultak a lakáshitelek 2022-ben?

Hogyan alakultak a lakáshitelek 2022-ben?

2023.01.18.

A lakáshitelek 2022-ben hatalmas változásokon mentek át – az alábbiakban ezeket vesszük sorra, és megpróbáljuk megtippelni, mit hoz 2023.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával