Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Minden, amit a MagNet Bank személyi kölcsönéről tudnod kell

2023.10.03.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. október 3. 14:13

A MagNet Bank személyi kölcsöne megoldást nyújt az olyan helyzetekben, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy megvalósíthasd a céljaidat!

Minden, amit a MagNet Bank személyi kölcsönéről tudnod kell

A MagNet Bank személyi kölcsöne szabadon felhasználható, így gyakorlatilag minden helyzetben megoldást nyújt, amikor pénzre van szükség egy cél eléréséhez, legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, utazásról, vagy épp esküvőről.

Mivel a személyi kölcsönök piaca telített, a MagNet Bank személyi kölcsöne elveszhet az ajánlatok tengerében, éppen ezért úgy döntöttünk, részletesen is bemutatjuk ezt a konstrukciót, hiszen érdemes lehet a Te figyelmedre is.

A MagNet Bank személyi kölcsönének kondíciói

A MagNet Bank személyi kölcsöne ingatlanfedezet nélkül igényelhető, szabad felhasználású hitelkonstrukció, melynek esetében a THM 16,9-26,6%, a hitelkamat és a törlesztőrészlet a teljes futamidőre fix, a választható futamidő minimum 1, maximum 8 év lehet, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezer forinttól 5 millió forintig terjedhet

Fontos tudni, hogy a MagNet Bank személyi kölcsönének esetében az igénylésnek és folyósításnak nincs semmilyen költsége, mindössze közjegyzői díjjal kell számolni a 3 millió forint feletti kölcsönösszegeknél.

A MagNet Bank személyi kölcsönének igénylési feltételei

Kizárólag olyan ügyfelek igényelhetik a MagNet Bank személyi kölcsönét, akik

  • 21-65 év közöttiek, 65 év feletti igénylő kizárólag egyedi elbírálással igényelhet,
  • rendelkeznek állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel és telefonos elérhetőséggel,
  • magyar állampolgárok
  • nem folyik ellenük büntető- vagy végrehajtási eljárás,
  • összesen legalább 6 hónapos, a jelenlegi munkahelyükön pedig legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkeznek,
  • legalább havi nettó 200 ezer forint rendszeres jövedelemmel rendelkeznek, és
  • nem szerepelnek a KHR rendszerben negatív információval.

Lényeges, hogy napelem-finanszírozás esetén legfeljebb egy adóstárs bevonására van lehetőség, akinek teljesítenie kell a fent felsorolt követelményeket.

Az igénylőnek rendelkeznie kell az előírt dokumentumokkal, amelyek:

  • a személyazonosító okmányok,
  • a lakcímkártya,
  • nyugdíjas igénylő esetén nyugdíjas igazolvány, vagy érvényes utazási igazolvány, vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítője, vagy a Nyugdíjfolyósítási Igazgatóság által kiadott 30 napnál nem régebbi igazolás másolata,
  • vállalkozók esetén a vállalkozói igazolvány, vagy önkormányzati jegyző által kiállított igazolás, vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély, vagy a NAV által kiállított, az utolsó lezárt üzleti évről szóló jövedelemigazolás,
  • őstermelők esetén az őstermelői igazolvány, és a NAV által kiállított, az utolsó lezárt üzleti évről szóló jövedelemigazolás.

Hogyan igényelheted a MagNet Bank személyi kölcsönét?

A MagNet Bank személyi kölcsöneit akár új, akár meglévő ügyfélként is lehet igényelni, azonban a bank nem rendelkezik online felülettel erre az esetre, vagyis a „hagyományos” módon, bankfiókban kell leadni a hitelfelvételhez szükséges dokumentumokat.

Ha minden, a fenti listában felsorolt dokumentumot sikerült beszerezni, akkor a leadásukat követően a bank elvégzi a hitelbírálatot, majd az eredménytől függetlenül írásban küld értesítést, pozitív bírálat esetén pedig egy telefonos egyeztetés is történik, amikor is a bank ügyintézője időpontot egyeztet az igénylővel a szerződés aláírásához.

A bank a kölcsönszerződés megkötésétől számított, illetve a folyósítási feltételek maradéktalan teljesítését követő második banki munkanapon folyósítja a kölcsön összegét a MagNet Banknál vezetett bankszámlára – ebből következik, hogy a személyi kölcsön igényléséhez számlát is kell nyitni.

A MagNet Bank személyi kölcsöne kedvező kondíciókkal rendelkezik, tehát érdemes lehet a Te figyelmedre is. Mielőtt azonban elindítanád a folyamatot, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival oldalunkon, és, ha megtaláltad azt a hitelkonstrukciót, amely minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak, indítsd el az igénylési folyamatot mindössze néhány kattintással!

Összefoglalás

A MagNet Bank személyi kölcsöne szabad felhasználású, így számos célra alkalmas, mint például lakásfelújítás, autóvásárlás vagy esküvő. A THM 16,9-26,6% között mozog, a kölcsön futamideje 1-8 év között választható, az igényelhető összeg pedig 300 ezer forinttól 5 millió forintig terjed. Az igénylés és a folyósítás költségmentes, de 3 millió forint felett számolni kell közjegyzői díjjal. Az igénylés feltételei között szerepel, hogy az ügyfélnek 21-65 év közöttinek kell lennie, állandó magyarországi lakcímmel, telefonszámmal és magyar állampolgársággal kell rendelkeznie, valamint bizonyos jövedelmi és foglalkoztatási feltételeknek is meg kell felelnie. A folyósítás a kölcsönszerződés megkötése és a feltételek teljesítése után történik. Az igénylőnek MagNet Banknál számlát is kell nyitnia.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mikor kell késedelmi kamatot fizetnünk?

Mikor kell késedelmi kamatot fizetnünk?

2021.04.27.

Késedelmi kamatot minden pénzintézet felszámol bizonyos esetekben, ami rövid távon kellemetlen, hosszabb távon viszont már veszélyes. Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel vehetünk fel hitelt élettársi kapcsolat esetén?

Milyen feltételekkel vehetünk fel hitelt élettársi kapcsolat esetén?

2021.10.11.

Egy hitel felvételénél gyakran csak egy személyre van szükség. Ilyen például a személyi kölcsön. Vannak azonban olyan hitelfajták, ahol az a banki gyakorlat, hogy az élettársat vagy a házastársat kötelező adósként bevonni igényléskor. Ezek jellemzően ingatlanfedezetes, nagyobb összegű és hosszabb futamidejű hitelek. Megnéztük, hogy mikor van szükség élettársra egy hitelfelvételnél.

Tovább olvasom
Mit vállalunk adóstársként?

Mit vállalunk adóstársként?

2021.10.05.

Amikor egy barátunk, családtagunk hozzánk fordul, hogy adóstárként segítsük őt egy hitelfelvétel során, az első gondolatunk lehet, hogy segítenünk kell. Mielőtt azonban aláírnánk a papírokat, fontos hogy tisztában legyünk a lehetséges következményekkel.

Tovább olvasom
Mit tegyünk hitelkérelem elutasítása esetén?

Mit tegyünk hitelkérelem elutasítása esetén?

2021.01.04.

A hitelkérelem elutasításának számos oka lehet; az alábbiakban sorra veszünk minden lehetséges indokot.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával