Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank?

2023.06.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. június 9. 14:23

Az MBH Bank személyi kölcsöneit bármilyen célra, gyorsan és egyszerűen használhatjuk fel. Biztosan van olyan, ami megfelel az igényeinknek. Amit ránk szabtak. Ami nekünk a legjobb. Utánajártunk, hogy milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank.

Milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank?

MBH Bank Maxi személyi kölcsön és Maxi Plus személyi kölcsön

A Maxi elnevezés nagyon igaz erre a kölcsönre. Az MBH Bank ebben a konstrukciójában a maxi vagyis a maximálisan felvehető 10 millió forintot is elérhetővé teszi az igénylőknek (a minimális hitelösszeg 500 ezer forint). A futamidő egy és hét év között lehet. 12 és 84 hónap között lehet kiválasztani az ideális futamidő hosszt. Törleszteni állandó átutalási megbízással, csoportos beszedési megbízással, vagy postai csekken lehet. (a Plus konstrukcióban csak elektronikus módon lehet fizetni, nincs lehetőség csekkes befizetésre). Plus konstrukcióban a THM jelentősen alacsonyabb, ehhez azonban teljesíteni kell a következő bekezdésben leírt feltételeket.

Ezt a személyi kölcsönt minden nagykorú magyar állampolgár igényelheti, de 21 év alatt és 66 év felett elvárt életkorú társigénylő bevonására van szükség. Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján. Állandó magyarországi, bejelentett lakcímmel kell rendelkeznie az igénylőnek. Külföldi állampolgár csak magyar társigénylővel együtt kaphatja meg a kölcsönt. Nyugdíjasok, vállalkozók és alkalmazottak is igényelhetik. Vállalkozni egy éve, míg dolgozni fél éve kell az igényléshez. Minimum havi nettó 350 ezer forintos jövedelemre van szükség. Ha az igénylő jövedelme nem éri el a nettó 350 ezer forintot, abban az esetben lehetőség van társigénylő bevonására. Bankszámlával kell rendelkezni, legalább három hónapja. Elvárás, hogy a jövedelem a bankszámlára érkezzen. Telefonnal kell rendelkeznie az igénylőnek, és a munkaadójának is.

MBH Bank Plus személyi kölcsönök

Az MBH Bank számos személyi kölcsönt kínál. Ezek közül néhányat Plus néven. A Plus elnevezés mögött minden esetben ugyanaz a tartalom áll. A Plus konstrukciót az veheti igénybe:

  • akinek MBH Bank forint bankszámlája van (vagy nyit egyet igényléskor)
  • akinek a jövedelme erre a bankszámlára érkezik
  • és aki a kölcsön törlesztését erről a bankszámláról utalja el.

Aki rendelkezik MBH Bank forint alapú folyószámlával, és vállalja a fentieket, az nagymértékű kamatkedvezménnyel igényelhet személyi kölcsönt. A kedvezmény mértéke megközelítheti akár a négy százalékot is. A kamatkedvezmény miatt érdemes megfontolni a számlanyitást, hiszen az is igényelhet Plus személyi kölcsönt, aki csak az igényléssel egy időben nyit folyószámlát magának.

Az MBH Bank személyi kölcsöne gyorsan a számlánkon lesz

Mivel az igényléshez mindössze a jövedelmünket kell igazolnunk, az elbírálás rendkívül gyors. A szükséges dokumentumokat egyszerű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat akár néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk. Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire két-három napot vesz igénybe. És máris megkapjuk a hitelt. Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat. Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk személyi kölcsönhöz, ha az MBH Bankhoz fordulunk. MBH Bank személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

A szabad felhasználású hitelek előnyei

Az MBH Bank személyi kölcsönei szabadon használhatók fel. A szabad felhasználású hitelek, ahogy a nevük is jelzi, szabadon felhasználhatóak, bármire elkölthetőek. Akár egy hétvégi nagybevásárlást is finanszírozhatunk szabad felhasználású hitelből. Erre persze senkit nem bátorítunk, hiszen rendkívül fontos a tudatos hitelfelvétel, de ez a példa is jól mutatja, hogy szabad felhasználású kölcsön elköltésének nincsenek szabályai. Semmiféle számlát nem kell utólag a pénzintézetnek bemutatnunk. Így akár a napi kiadásainkra is fordíthatjuk. A szakértők azt mondják, hogy a szabad felhasználású hiteleket konkrét célra használják fel az igénylők. Ez gyakran autó, bútor vagy egy nagyobb értékű elektronikai cikk megvásárlását jelenti. Ezek azonban csak példák. Nincs olyan cél, amire ne lehetne felhasználni ezt a hitelformát. Csak ki kell találnunk, hogy mit szeretnénk, és megvalósíthatjuk.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk pénzhez jutni, válasszunk az MBH Bank személyi kölcsönei közül.

Összefoglaló

Az MBH Bank személyi kölcsönök széles skáláját kínálja, amelyeket könnyen és gyorsan igényelhetők. A Maxi és Maxi Plus kölcsönök maximális összege 10 millió forint, a minimális hitelösszeg 500 ezer forint, a futamidő pedig 1 és 7 év között választható. A törlesztési módot is lehet választani, a Maxi Plus konstrukció esetében azonban csak elektronikus módon lehet fizetni. Az igénylés feltételei közé tartozik az állandó magyarországi lakcím, a magyar állampolgárság, valamint minimum havi nettó 350 ezer forint jövedelem. Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján. A Plus kölcsönök azoknak kínálnak kedvezményt, akik rendelkeznek MBH Bank forint bankszámlával, jövedelmük erre a számlára érkezik, és a törlesztést is erről a számláról utalják. Az MBH Bank személyi kölcsönei szabad felhasználásúak, így bármire elkölthetőek.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Melyek most a legnépszerűbb lakáshitelek?

Melyek most a legnépszerűbb lakáshitelek?

2022.10.21.

A legnépszerűbb lakáshitelekké mostanra a fix kamatozásúak lettek, bár még mindig nem múlt el a változó kamatozás ideje sem.

Tovább olvasom
Milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléséhez?

Milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléséhez?

2021.10.18.

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény nyújtását feltételekhez kötik. Ezeknek a feltételeknek a meglétét az igénylőnek igazolnia kell. Megnéztük, hogy milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléshez. Íme, a részletek.

Tovább olvasom
Hogyan alakultak a lakáshitelek 2022-ben?

Hogyan alakultak a lakáshitelek 2022-ben?

2023.01.18.

A lakáshitelek 2022-ben hatalmas változásokon mentek át – az alábbiakban ezeket vesszük sorra, és megpróbáljuk megtippelni, mit hoz 2023.

Tovább olvasom
Mi a JTM, és hogyan befolyásolja a hitelfelvételt?

Mi a JTM, és hogyan befolyásolja a hitelfelvételt?

2023.03.31.

A JTM – azaz a jövedelemarányos törlesztőrészlet-mutató – minden hitel igénylésének szerves része, ezért érdemes megismerni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával