Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

2023.01.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. január 6. 15:27

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Érdemes megfontolnod a Takarékbank ajánlatait, hiszen számos előnnyel rendelkeznek!

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

A Takarékbank személyi kölcsönei – hasonlóan más pénzintézetek azonos hitelkonstrukcióihoz – szabadon felhasználható és egyszerűen hozzáférhető megoldást kínálnak bizonyos anyagi problémákra. Ha fedezet nélküli, kedvező hitelkonstrukciót keresel, olvasd el alábbi cikkünket!

A Takarékbank személyi kölcsöneinek kondíciói

A Takarékbank személyi kölcsöne 500 ezer és 10 millió forint közötti összegben igényelhető, afutamidő 12-84 hónap, azaz 1-7 év lehet, a THM és a kamat pedig a konstrukciótól, illetve a hitelösszegtől és a futamidőtől függően változik.

  • A Takarék Fix Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Kiváltó Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében pedig csak a THM-et adják meg; ez 17,47%.

Érdemes tudni, hogy ez utóbbi hitelkonstrukciónál a felvehető hitelösszeg maximuma kevesebb, csupán 7 millió forint.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek előnyei

A Takarékbank személyi kölcsönei számos előnnyel rendelkeznek, így például szabadon felhasználhatóak akár hitelkiváltásra is, a futamidő végéig fix kamatozásúak, az igénylésük gyors és egyszerű, a hitelbírálati és folyósítási díjat a bank elengedi, ráadásul a kölcsönök a jelenleg futó akció keretében most díjmentesen előtörleszthetőek 3 millió forintig.

Emellett a Takarékbank személyi kölcsöneihez kamatkedvezményt is kínál a bank azoknak az ügyfeleknek, akik a banknál vezetett folyószámlára utaltatják a jövedelmüket, a kedvezmény mértéke pedig a havi, rendszeres jóváírástól függ.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek igénylési feltételei

A feltételek szerencsére nem túl bőségesek: az igénylőnek legalább 18 évesnek, cselekvőképesnek és természetes személynek kell lennie, aki minimum 100 ezer forintot elérő, igazolt, havi, nettó jövedelemmel rendelkezik, és az igénylés időpontjában nem szerepel a KHR negatív adóslistán.

Fontos még, hogy amennyiben a hiteligénylő a kérelem benyújtásakor nem éri el a 21. életévét, vagy betöltötte a 66 éves életkort, akkor egy 21 és 66 év közötti életkorú adóstárs bevonása szükséges az ügyletbe.

A Takarékbank személyi kölcsöneihez szükséges dokumentumok

Az igényléshez természetesen dokumentumokra is szükség lesz; ezek a következők:

  • személyi igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • adóigazolvány,
  • utolsó 3 havi számlakivonat,
  • 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolás,
  • vállalkozók esetében NAV jövedelemigazolás,
  • nyugdíjas ügyfél esetén pedig a nyugdíjszelvény, vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonat.

Hol igényelhetőek a Takarékbank személyi kölcsönök?

A Takarékbank személyi kölcsönei természetesen bankfiókban is igényelhetőek, ám az internetes igénylésre is lehetőséget nyújt a bank.

Fontos, hogy online igénylésnél az igénylőnek kötelezően minimum 21 évesnek kell lennie, és a futamidő lejáratának hónapjában még nem töltheti be a 66. életévét. Emellett a munkahelyre, illetve a jövedelemre is vonatkozik kitétel: minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonyra van szükség, ebből legalább 3 hónapot a jelenlegi munkahelyen kell ledolgozni, de a saját jogú nyugdíj is megfelelő a hitel igényléséhez.

Lényeges, hogy a maximális hitelösszeg online igénylésnél mindössze 7 millió forint lehet, és az igénylőnek rendelkeznie kell Ügyfélkapu regisztrációval, illetve nem vonhat be adóstársat az ügyletbe, vagyis a jövedelmének elegendőnek kell lennie a hitel felvételéhez.

Felkeltették az érdeklődésedet a Takarékbank személyi kölcsönei? Meg tudjuk érteni, hiszen kifejezetten jó ajánlatról van szó – ám nem biztos, hogy a legjobbról! Annak érdekében, hogy megtudhasd, vajon így járnál-e a legjobban, hasonlítsd össze oldalunk segítségével a pénzintézetek legjobb ajánlatait, válaszd ki az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

KATA-s vállalkozóként személyi hitel?

KATA-s vállalkozóként személyi hitel?

2020.11.03.

Vállalkozóként dolgozol, és hitelt szeretnél felvenni? Nem kell aggódnod, a személyi kölcsönök igénylése számodra is elérhető, csupán más típusú dokumentumokat kell beszerezned, mint egy alkalmazotti munkaviszonyban dolgozó ügyfélnek.

Tovább olvasom
Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

2020.05.28.

Kedvezményes személyi kölcsönöket eddig is lehetett találni, ám ezek vagy csak bizonyos feltételek teljesítése esetén voltak elérhetőek, vagy megmaradtak a 7%-os THM érték fölött. A koronavírus-járvány azonban az életünk szinte minden szegmensét, így a hitelpiacot is alaposan felforgatta, és a kormányzatnak meg kellett tennie bizonyos lépéseket, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a válság elvonulásáig legalább nagyjából meg lehessen őrizni nem csak a lakosság egészségét, de a gazdaság viszonylagos stabilitását is.

Tovább olvasom
Dokumentumok, amikre szükséged lesz hitelfelvétel során

Dokumentumok, amikre szükséged lesz hitelfelvétel során

2022.12.01.

Szükséged lesz a hitelfelvételhez különféle dokumentumokra, nem elég csupán a szándék – az alábbiakból megtudhatod, melyekre.

Tovább olvasom
Ennyivel több hitelt vehetnek fel a 25 év alatti fiatalok

Ennyivel több hitelt vehetnek fel a 25 év alatti fiatalok

2022.02.24.

Több hitelt vehetnek fel azok a 25 év alattiak, akik jogosultak az adójóváírásra, hiszen így több pénz marad a zsebükben – lássuk, mennyivel!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával