Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

2023.01.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. január 6. 15:27

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Érdemes megfontolnod a Takarékbank ajánlatait, hiszen számos előnnyel rendelkeznek!

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

A Takarékbank személyi kölcsönei – hasonlóan más pénzintézetek azonos hitelkonstrukcióihoz – szabadon felhasználható és egyszerűen hozzáférhető megoldást kínálnak bizonyos anyagi problémákra. Ha fedezet nélküli, kedvező hitelkonstrukciót keresel, olvasd el alábbi cikkünket!

A Takarékbank személyi kölcsöneinek kondíciói

A Takarékbank személyi kölcsöne 500 ezer és 10 millió forint közötti összegben igényelhető, afutamidő 12-84 hónap, azaz 1-7 év lehet, a THM és a kamat pedig a konstrukciótól, illetve a hitelösszegtől és a futamidőtől függően változik.

  • A Takarék Fix Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Kiváltó Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében pedig csak a THM-et adják meg; ez 17,47%.

Érdemes tudni, hogy ez utóbbi hitelkonstrukciónál a felvehető hitelösszeg maximuma kevesebb, csupán 7 millió forint.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek előnyei

A Takarékbank személyi kölcsönei számos előnnyel rendelkeznek, így például szabadon felhasználhatóak akár hitelkiváltásra is, a futamidő végéig fix kamatozásúak, az igénylésük gyors és egyszerű, a hitelbírálati és folyósítási díjat a bank elengedi, ráadásul a kölcsönök a jelenleg futó akció keretében most díjmentesen előtörleszthetőek 3 millió forintig.

Emellett a Takarékbank személyi kölcsöneihez kamatkedvezményt is kínál a bank azoknak az ügyfeleknek, akik a banknál vezetett folyószámlára utaltatják a jövedelmüket, a kedvezmény mértéke pedig a havi, rendszeres jóváírástól függ.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek igénylési feltételei

A feltételek szerencsére nem túl bőségesek: az igénylőnek legalább 18 évesnek, cselekvőképesnek és természetes személynek kell lennie, aki minimum 100 ezer forintot elérő, igazolt, havi, nettó jövedelemmel rendelkezik, és az igénylés időpontjában nem szerepel a KHR negatív adóslistán.

Fontos még, hogy amennyiben a hiteligénylő a kérelem benyújtásakor nem éri el a 21. életévét, vagy betöltötte a 66 éves életkort, akkor egy 21 és 66 év közötti életkorú adóstárs bevonása szükséges az ügyletbe.

A Takarékbank személyi kölcsöneihez szükséges dokumentumok

Az igényléshez természetesen dokumentumokra is szükség lesz; ezek a következők:

  • személyi igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • adóigazolvány,
  • utolsó 3 havi számlakivonat,
  • 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolás,
  • vállalkozók esetében NAV jövedelemigazolás,
  • nyugdíjas ügyfél esetén pedig a nyugdíjszelvény, vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonat.

Hol igényelhetőek a Takarékbank személyi kölcsönök?

A Takarékbank személyi kölcsönei természetesen bankfiókban is igényelhetőek, ám az internetes igénylésre is lehetőséget nyújt a bank.

Fontos, hogy online igénylésnél az igénylőnek kötelezően minimum 21 évesnek kell lennie, és a futamidő lejáratának hónapjában még nem töltheti be a 66. életévét. Emellett a munkahelyre, illetve a jövedelemre is vonatkozik kitétel: minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonyra van szükség, ebből legalább 3 hónapot a jelenlegi munkahelyen kell ledolgozni, de a saját jogú nyugdíj is megfelelő a hitel igényléséhez.

Lényeges, hogy a maximális hitelösszeg online igénylésnél mindössze 7 millió forint lehet, és az igénylőnek rendelkeznie kell Ügyfélkapu regisztrációval, illetve nem vonhat be adóstársat az ügyletbe, vagyis a jövedelmének elegendőnek kell lennie a hitel felvételéhez.

Felkeltették az érdeklődésedet a Takarékbank személyi kölcsönei? Meg tudjuk érteni, hiszen kifejezetten jó ajánlatról van szó – ám nem biztos, hogy a legjobbról! Annak érdekében, hogy megtudhasd, vajon így járnál-e a legjobban, hasonlítsd össze oldalunk segítségével a pénzintézetek legjobb ajánlatait, válaszd ki az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

2019.06.14.

Sokan állnak szkeptikusan a hitelekhez, ami nem is csoda a 2006-os hitelválság után. Szerencsére egyre többen állnak úgy a dologhoz, hogy pénzügyi tudatossággal közelítik meg a kérdést, és hosszas mérlegelésnek vetik alá a hiteltermékeket, illetve azt, hogy szükségük van-e rá egyáltalán. A pénzügyi összehasonlító portálok az előbbiben nyújtanak segítséget. Azaz a felkeresésükkel könnyebbé teheted a döntést, hogy melyik hitelt is válaszd.

Tovább olvasom
Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

2019.04.16.

Lakáshitel helyett személyi kölcsön? Bizonyos esetekben kifejezetten jó választás lehet: a lakáshiteleknek is megvannak a maguk hátrányai, amit egy személyi kölcsönnel könnyedén ki lehet küszöbölni. Nézzük meg, mikor érdemesebb a személyi kölcsön mellett dönteni egy lakáshitel helyett!

Tovább olvasom
10 kérdés és válasz a hitelfelvétel előtt

10 kérdés és válasz a hitelfelvétel előtt

2019.04.30.

Hitelfelvétel előtt érdemes megtekintened a 10 kérdés és válaszra vonatkozó írásunkat, mikor és hogyan igényeljük a kölcsönt, tudj meg többet a hitel lehetőségekről.

Tovább olvasom
Nézzük át, mi befolyásolja a személyi kölcsön összegét!

Nézzük át, mi befolyásolja a személyi kölcsön összegét!

2020.11.22.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor lehetséges, hogy elutasítják a kérelmedet, és ennek egyik oka lehet az, hogy a felvenni kívánt összeg túlságosan nagy a bank normái szerint.

Tovább olvasom