Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

2023.01.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. január 6. 15:27

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Érdemes megfontolnod a Takarékbank ajánlatait, hiszen számos előnnyel rendelkeznek!

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a Takarékbanknál?

A Takarékbank személyi kölcsönei – hasonlóan más pénzintézetek azonos hitelkonstrukcióihoz – szabadon felhasználható és egyszerűen hozzáférhető megoldást kínálnak bizonyos anyagi problémákra. Ha fedezet nélküli, kedvező hitelkonstrukciót keresel, olvasd el alábbi cikkünket!

A Takarékbank személyi kölcsöneinek kondíciói

A Takarékbank személyi kölcsöne 500 ezer és 10 millió forint közötti összegben igényelhető, afutamidő 12-84 hónap, azaz 1-7 év lehet, a THM és a kamat pedig a konstrukciótól, illetve a hitelösszegtől és a futamidőtől függően változik.

  • A Takarék Fix Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Kiváltó Személyi Kölcsön éves fix kamata 9,99-22,99%, míg a THM 10,75-25,97%,
  • a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében pedig csak a THM-et adják meg; ez 17,47%.

Érdemes tudni, hogy ez utóbbi hitelkonstrukciónál a felvehető hitelösszeg maximuma kevesebb, csupán 7 millió forint.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek előnyei

A Takarékbank személyi kölcsönei számos előnnyel rendelkeznek, így például szabadon felhasználhatóak akár hitelkiváltásra is, a futamidő végéig fix kamatozásúak, az igénylésük gyors és egyszerű, a hitelbírálati és folyósítási díjat a bank elengedi, ráadásul a kölcsönök a jelenleg futó akció keretében most díjmentesen előtörleszthetőek 3 millió forintig.

Emellett a Takarékbank személyi kölcsöneihez kamatkedvezményt is kínál a bank azoknak az ügyfeleknek, akik a banknál vezetett folyószámlára utaltatják a jövedelmüket, a kedvezmény mértéke pedig a havi, rendszeres jóváírástól függ.

A Takarékbank személyi kölcsöneinek igénylési feltételei

A feltételek szerencsére nem túl bőségesek: az igénylőnek legalább 18 évesnek, cselekvőképesnek és természetes személynek kell lennie, aki minimum 100 ezer forintot elérő, igazolt, havi, nettó jövedelemmel rendelkezik, és az igénylés időpontjában nem szerepel a KHR negatív adóslistán.

Fontos még, hogy amennyiben a hiteligénylő a kérelem benyújtásakor nem éri el a 21. életévét, vagy betöltötte a 66 éves életkort, akkor egy 21 és 66 év közötti életkorú adóstárs bevonása szükséges az ügyletbe.

A Takarékbank személyi kölcsöneihez szükséges dokumentumok

Az igényléshez természetesen dokumentumokra is szükség lesz; ezek a következők:

  • személyi igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • adóigazolvány,
  • utolsó 3 havi számlakivonat,
  • 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolás,
  • vállalkozók esetében NAV jövedelemigazolás,
  • nyugdíjas ügyfél esetén pedig a nyugdíjszelvény, vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonat.

Hol igényelhetőek a Takarékbank személyi kölcsönök?

A Takarékbank személyi kölcsönei természetesen bankfiókban is igényelhetőek, ám az internetes igénylésre is lehetőséget nyújt a bank.

Fontos, hogy online igénylésnél az igénylőnek kötelezően minimum 21 évesnek kell lennie, és a futamidő lejáratának hónapjában még nem töltheti be a 66. életévét. Emellett a munkahelyre, illetve a jövedelemre is vonatkozik kitétel: minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonyra van szükség, ebből legalább 3 hónapot a jelenlegi munkahelyen kell ledolgozni, de a saját jogú nyugdíj is megfelelő a hitel igényléséhez.

Lényeges, hogy a maximális hitelösszeg online igénylésnél mindössze 7 millió forint lehet, és az igénylőnek rendelkeznie kell Ügyfélkapu regisztrációval, illetve nem vonhat be adóstársat az ügyletbe, vagyis a jövedelmének elegendőnek kell lennie a hitel felvételéhez.

Felkeltették az érdeklődésedet a Takarékbank személyi kölcsönei? Meg tudjuk érteni, hiszen kifejezetten jó ajánlatról van szó – ám nem biztos, hogy a legjobbról! Annak érdekében, hogy megtudhasd, vajon így járnál-e a legjobban, hasonlítsd össze oldalunk segítségével a pénzintézetek legjobb ajánlatait, válaszd ki az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

2017.12.15.

Gyorskölcsön egy nap alatt, ez lehetséges csak online igénylésre lesz szükség és máris elindul a hitelbírálati szakasz. A cofidisnél már videó azonosítással is lehet kölcsönt igényelni, így a folyamat még egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom
THM a fogyasztási hiteleknél 5,9% és egyéb rendelkezések

THM a fogyasztási hiteleknél 5,9% és egyéb rendelkezések

2020.03.21.

A szerdai bejelentés után csütörtökön a kormányrendelet is megjelent: a vállalati és a lakossági hitelek törlesztését felfüggesztették. A fizetési moratórium minden hitelre érvényes. THM a fogyasztási hiteleknél 5,9 százalék. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön ajánlatok egy helyen, kényelmesen!

Személyi kölcsön ajánlatok egy helyen, kényelmesen!

2017.04.10.

Személyi kölcsön ajánlatok összehasonlításakor több szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy valóban azt válasszuk, amelyik minden szempontból, hosszú távon is megfelelő lesz számunkra.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával