Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Fontos tudnivalók a mindennapi bankoláshoz

2022.01.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. január 25. 12:50

A mindennapi bankoláshoz nincs szükség ördöngösségre, viszont érdemes tisztában lenni a trendekkel, a legújabb fejlesztésekkel, azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokhoz férjünk hozzá.

Fontos tudnivalók a mindennapi bankoláshoz

Elsősorban internetre van szükség

Mi kell a mindennapi bankoláshoz? A mindennapi bankoláshoz elsősorban internet hozzáférésre van szükség, a többi dolog pedig adja magát. A bankok különböző alkalmazásai és egyéb szolgáltatásai nemcsak a hagyományos műveleteket teszik könnyebbé és gyorsabbá, hanem számos újdonsággal is szolgálnak az ügyfeleknek. Persze a hozzáférés mellett tájékozottnak is kell lenni, így mindig érdemes utánaolvasni az újítások részleteinek.

Mi az a másodlagos azonosító?

A napi pénzügyek intézése egyre egyszerűbb, ami annak köszönhető, hogy a piacon rengeteg az innováció. A online szolgáltatások előretörésével, illetve a okostelefonok térhódításával számos olyan szolgáltatás nyílik meg és válik elérhetővé, amelyről korábban álmodni sem mertünk. A bankok online felületein, illetve mobiltelefonos applikációin keresztül mindenféle ügyet el tudunk intézni, legyen az átutalás, befizetés, megtakarítás, számlák, csekkek rendszerezése. Néhány kattintás és kész is a kívánt művelet. Ha az egyik legegyszerűbb dolgot vesszük, bármikor tudunk például pénzt utalni a számlánkról. Ezzel kapcsolatban az újdonságok közé tartozik az azonnali fizetési rendszer, vagy az úgynevezett másodlagos azonosító. Utóbbi azt jelenti, hogy annak birtokában nincs szükség számlaszámra egy utaláshoz, hanem egy email cím, vagy mobilszám is elegendő. A másodlagos azonosítót a saját banknál lehet igényelni.

Áttekinthető költségek

A mindennapi bankolás persze nagyobb fokú tudatosságot is követel, egyben lehetőséget ad arra, hogy jobban képben legyünk számlánk, bankkártyánk és egy egyébi banki költségeink alakulásával. Milyen típusú bankkártyát használunk? Lehet, hogy váltanunk kell, hiszen sokféle van, nem biztos, hogy a jelenlegi a mi igényeinknek megfelelő. A bankszámlák terén szintén lehetőség van a változtatásra. Időnként érdemes áttekinteni a költségeket, ezt a bankoknak kötelezően meg kell mutatniuk egységes és áttekinthető formában.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mi az IBAN szám, és hol találod?

Mi az IBAN szám, és hol találod?

2023.09.15.

Mi az az IBAN szám? Mire jó? Mi az értelme? És főleg: hol találjuk, ha szükség van rá? Az IBAN szám egy nemzetközi pénzügyi azonosító, ami a bankszámlát azonosítja. És hol találjuk meg, ha szükség van rá? Válasz a cikkben.

Tovább olvasom
Mire figyeljünk, ha online vásárlás során bankkártyával  fizetünk?

Mire figyeljünk, ha online vásárlás során bankkártyával fizetünk?

2021.01.14.

Az online vásárlás leggyakoribb veszélyeire szeretnénk felhívni a figyelmedet alábbi cikkünkkel.

Tovább olvasom
Átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel?

Átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel?

2020.09.18.

Az, hogy átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel, mondhatni napról napra változik, hiszen elég egyetlen banknak változtatnia a kondícióin, és máris más a végösszeg, ami az átlagszámítás után kijön.

Tovább olvasom
Hogyan fizethetünk Google Pay-el 2023-ban?

Hogyan fizethetünk Google Pay-el 2023-ban?

2023.08.31.

A Google Pay igazán kényelmes. A Google Pay igazán modern. A Google Pay igazán biztonságos. De mi az a Google Pay? Mindent a Google Pay-ről, röviden.

Tovább olvasom