Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Fontos tudnivalók a mindennapi bankoláshoz

2022.01.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. január 25. 12:50

A mindennapi bankoláshoz nincs szükség ördöngösségre, viszont érdemes tisztában lenni a trendekkel, a legújabb fejlesztésekkel, azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokhoz férjünk hozzá.

Fontos tudnivalók a mindennapi bankoláshoz

Elsősorban internetre van szükség

Mi kell a mindennapi bankoláshoz? A mindennapi bankoláshoz elsősorban internet hozzáférésre van szükség, a többi dolog pedig adja magát. A bankok különböző alkalmazásai és egyéb szolgáltatásai nemcsak a hagyományos műveleteket teszik könnyebbé és gyorsabbá, hanem számos újdonsággal is szolgálnak az ügyfeleknek. Persze a hozzáférés mellett tájékozottnak is kell lenni, így mindig érdemes utánaolvasni az újítások részleteinek.

Mi az a másodlagos azonosító?

A napi pénzügyek intézése egyre egyszerűbb, ami annak köszönhető, hogy a piacon rengeteg az innováció. A online szolgáltatások előretörésével, illetve a okostelefonok térhódításával számos olyan szolgáltatás nyílik meg és válik elérhetővé, amelyről korábban álmodni sem mertünk. A bankok online felületein, illetve mobiltelefonos applikációin keresztül mindenféle ügyet el tudunk intézni, legyen az átutalás, befizetés, megtakarítás, számlák, csekkek rendszerezése. Néhány kattintás és kész is a kívánt művelet. Ha az egyik legegyszerűbb dolgot vesszük, bármikor tudunk például pénzt utalni a számlánkról. Ezzel kapcsolatban az újdonságok közé tartozik az azonnali fizetési rendszer, vagy az úgynevezett másodlagos azonosító. Utóbbi azt jelenti, hogy annak birtokában nincs szükség számlaszámra egy utaláshoz, hanem egy email cím, vagy mobilszám is elegendő. A másodlagos azonosítót a saját banknál lehet igényelni.

Áttekinthető költségek

A mindennapi bankolás persze nagyobb fokú tudatosságot is követel, egyben lehetőséget ad arra, hogy jobban képben legyünk számlánk, bankkártyánk és egy egyébi banki költségeink alakulásával. Milyen típusú bankkártyát használunk? Lehet, hogy váltanunk kell, hiszen sokféle van, nem biztos, hogy a jelenlegi a mi igényeinknek megfelelő. A bankszámlák terén szintén lehetőség van a változtatásra. Időnként érdemes áttekinteni a költségeket, ezt a bankoknak kötelezően meg kell mutatniuk egységes és áttekinthető formában.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel?

Átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel?

2020.09.18.

Az, hogy átlagosan mennyibe kerül a bankkártyás készpénzfelvétel, mondhatni napról napra változik, hiszen elég egyetlen banknak változtatnia a kondícióin, és máris más a végösszeg, ami az átlagszámítás után kijön.

Tovább olvasom
Minden, amit az ingyenes készpénzfelvételről tudni érdemes

Minden, amit az ingyenes készpénzfelvételről tudni érdemes

2023.12.13.

Ingyenes készpénzfelvételre mindenkinek egy jogszabály biztosít lehetőséget. És ez fontos. Ismernünk kell ezt a szabályt. Ezért utánajártunk, hogyan lehet ingyenesen készpénzt felvenni, és annak is, hogy mennyi pénzt lehet ezzel megtakarítani. Közérthetően és röviden írunk az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségéről.

Tovább olvasom
Milyen előnyei vannak a bankkártyás fizetésnek?

Milyen előnyei vannak a bankkártyás fizetésnek?

2023.02.03.

A legtöbb ember ma már bankkártyát használ vásárlásaihoz, hiszen ez a természetes számára már hosszú évek óta. Mások viszont még mindig ragaszkodnak a készpénzhez, pedig a bankkártyás fizetés számos előnyt biztosít a hagyományos megoldáshoz képest.

Tovább olvasom
Mire figyeljünk, ha online vásárlás során bankkártyával  fizetünk?

Mire figyeljünk, ha online vásárlás során bankkártyával fizetünk?

2021.01.14.

Az online vásárlás leggyakoribb veszélyeire szeretnénk felhívni a figyelmedet alábbi cikkünkkel.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával