Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 6. 09:56

2021. szeptember első napjától elérhető a Széchenyi Lízing GO!. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program mostantól egy teljesen új termékkel, egy lízingkonstrukcióval is segíti a vállalkozásokat. A konstrukció KAVOSZ Zrt által gondozott, és a KAVOSZ Zrt-n keresztül érhető el. Mutatjuk, hogyan.

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Hiánypótló lízing termékkel egészült ki a Széchenyi Kártya Program. Szeptember elsejétől igényelhető a Széchenyi Lízing GO!. A vállalkozások eldönthetik, hogy hitelt vesznek fel, vagy inkább lízinget vesznek igénybe a fejlesztéseikhez. Az állam támogatásáról egyik esetben sem kell lemondaniuk.

Igénylés a szokásos módon

A vállalkozás formájának és a konstrukciónak/hiteltípusnak megfelelő igénylési lap kitöltése után már csak egy lépés lesz hátra. Ehhez az ország közel kétszáz pontján található Regisztráló irodákban ingyenes segítséget nyújtanak. Rendelkezésre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél is. Közel kétszáz helyen. Biztos van egy minden vállalkozáshoz közel.

Mire jó és miért jó a Széchenyi Lízing GO!?

Kiemelt mértékű állami kamat és kezelési költség támogatással, akár induló vállalkozásoknak is elérhető. A Regisztráló irodák mellett online is beadható kérelem. Egymilliárdos is lehet a finanszírozott összeg, és akár tíz éves futamidőt is választhatunk. A vállalkozásnak nem lehet lejárt hiteltartozása és lejárt köztartozása sem. Ha van, nem kapjuk meg az igényelt lízinget.

A Lízing törlesztését a maximum tizenöt hónapos türelmi időt követően kell elkezdenünk. Választhatunk havi, negyedéves vagy akár éves gyakoriságot is a törlesztésre. A törlesztőrészlettel együtt az esedékes díjakat is meg kell fizetnünk. (kamat, kezelési költség) A Széchenyi Lízing GO!-hoz biztosított állami támogatások miatt a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 0,5% évente.

A Széchenyi Kártya Program évek óta népszerű. Számtalan vállalkozás finanszírozta a fejlesztését, a napi kiadásait vagy a forgóeszköz szükségletét a segítségével. Az állam mélyen a zsebébe nyúl a Széchenyi Lízing GO! konstrukció esetében. Ez jelenleg azt jelenti, hogy hét és fél százalék helyett, csak fél százalék a kamat. Hét százalékot az állam áll belőle. Ez nem elhanyagolható segítség. Lízingre van szüksége a vállalkozásodnak? Mindenképpen vedd számításba lehetőségként a Széchenyi Lízing GO!-t. Már online is elindíthatod az igénylés folyamatát.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

2023.06.16.

A Széchenyi MAX+ hitelek a kis és középvállalkozások kedvezményes konstrukciói. Állami támogatással lehet fejleszteni és működni. Mutatjuk, részletesen, az elérhető Széchenyi MAX+ konstrukciókat.

Tovább olvasom
Ezekre figyelj a vállalkozói hitel kiválasztása során!

Ezekre figyelj a vállalkozói hitel kiválasztása során!

2021.01.19.

A vállalkozói hitel kiválasztása több szempontból is lényeges – ezekre hívja fel a figyelmed alábbi cikkünk!

Tovább olvasom
Mitől lesz sikeres egy vállalkozás?

Mitől lesz sikeres egy vállalkozás?

2021.01.25.

Azt, hogy mitől lesz sikeres egy vállalkozás, számos tényező befolyásolhatja. Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal látunk el ezzel kapcsolatban.

Tovább olvasom
Milyen hitelt kaphatnak a kezdő vállalkozások?

Milyen hitelt kaphatnak a kezdő vállalkozások?

2020.11.18.

A pénzintézetek általában két lezárt üzleti évet kérnek ahhoz, hogy hitelt adjanak egy cégnek. Jogosan merül fel a kérdés: mennyit és hogyan kaphatnak a kezdő vállalkozások? Blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

Tovább olvasom