Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 6. 09:56

2021. szeptember első napjától elérhető a Széchenyi Lízing GO!. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program mostantól egy teljesen új termékkel, egy lízingkonstrukcióval is segíti a vállalkozásokat. A konstrukció KAVOSZ Zrt által gondozott, és a KAVOSZ Zrt-n keresztül érhető el. Mutatjuk, hogyan.

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Hiánypótló lízing termékkel egészült ki a Széchenyi Kártya Program. Szeptember elsejétől igényelhető a Széchenyi Lízing GO!. A vállalkozások eldönthetik, hogy hitelt vesznek fel, vagy inkább lízinget vesznek igénybe a fejlesztéseikhez. Az állam támogatásáról egyik esetben sem kell lemondaniuk.

Igénylés a szokásos módon

A vállalkozás formájának és a konstrukciónak/hiteltípusnak megfelelő igénylési lap kitöltése után már csak egy lépés lesz hátra. Ehhez az ország közel kétszáz pontján található Regisztráló irodákban ingyenes segítséget nyújtanak. Rendelkezésre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél is. Közel kétszáz helyen. Biztos van egy minden vállalkozáshoz közel.

Mire jó és miért jó a Széchenyi Lízing GO!?

Kiemelt mértékű állami kamat és kezelési költség támogatással, akár induló vállalkozásoknak is elérhető. A Regisztráló irodák mellett online is beadható kérelem. Egymilliárdos is lehet a finanszírozott összeg, és akár tíz éves futamidőt is választhatunk. A vállalkozásnak nem lehet lejárt hiteltartozása és lejárt köztartozása sem. Ha van, nem kapjuk meg az igényelt lízinget.

A Lízing törlesztését a maximum tizenöt hónapos türelmi időt követően kell elkezdenünk. Választhatunk havi, negyedéves vagy akár éves gyakoriságot is a törlesztésre. A törlesztőrészlettel együtt az esedékes díjakat is meg kell fizetnünk. (kamat, kezelési költség) A Széchenyi Lízing GO!-hoz biztosított állami támogatások miatt a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 0,5% évente.

A Széchenyi Kártya Program évek óta népszerű. Számtalan vállalkozás finanszírozta a fejlesztését, a napi kiadásait vagy a forgóeszköz szükségletét a segítségével. Az állam mélyen a zsebébe nyúl a Széchenyi Lízing GO! konstrukció esetében. Ez jelenleg azt jelenti, hogy hét és fél százalék helyett, csak fél százalék a kamat. Hét százalékot az állam áll belőle. Ez nem elhanyagolható segítség. Lízingre van szüksége a vállalkozásodnak? Mindenképpen vedd számításba lehetőségként a Széchenyi Lízing GO!-t. Már online is elindíthatod az igénylés folyamatát.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Ezekre figyelj a vállalkozói hitel kiválasztása során!

Ezekre figyelj a vállalkozói hitel kiválasztása során!

2021.01.19.

A vállalkozói hitel kiválasztása több szempontból is lényeges – ezekre hívja fel a figyelmed alábbi cikkünk!

Tovább olvasom
Állami kamattámogatott vállalkozói hitelek részletesen!

Állami kamattámogatott vállalkozói hitelek részletesen!

2021.01.09.

A pandémia okozta krízishelyzet előtérbe helyezte a válságkezelési stratégiák horderejét, amire természetesen a pénzügyi intézmények is gyorsan reagáltak, és lendületesen segítő jobbot nyújtottak a leginkább érintett vállalkozói szférának, lehetőséget teremtve ezzel a túlélésre vagy akár a fejlesztésre, korszerűsítésre is. Nézzünk szét a pénzintézeti börzén, milyen államilag kamattámogatott vállalkozói hitelek állnak a rendelkezésünkre! A dekonjunktúra kezelésére […]

Tovább olvasom
Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

2021.01.12.

Egy jól működő vállalkozás is küzdhet pénzügyi nehézségekkel, ilyenkor jól jön a külső anyagi segítség. Ilyen esetben faktoringban érdemes gondolkodni? Esetleg hitelt célszerű felvenni? Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások számára.

Tovább olvasom
MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

2021.01.13.

Az MFB Krízis Hitel Plusz hitelprogram létrehozásának célja a koronavírus okozta gazdasági problémák mérséklése. A részleteket alább olvashatod!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával