fbpx
Hirdetés

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

2021.09.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:27

A személyi kölcsönök Magyarországon a legnépszerűbb hitelfajták közé tartoznak. A szabad felhasználás, és a gyors kiutalási idő teszi vonzóvá őket. Vannak olyan személyi kölcsönök, mint például az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne, amik egy meghatározott cél esetén kedvezményt adnak nekünk. Mik ezek a kedvezmények? Mire érdemes igénybe venni az UniCredit Bank Green személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

UniCredit Bank Green személyi kölcsön

Ha napelemek telepítését tervezzük, az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne segíthet nekünk ennek megvalósításában. A kölcsönt úgy alakította ki a pénzintézet, hogy az illeszkedjen egy fenntartható energiához kapcsolódó beruházáshoz. A kölcsön rugalmas, az elbírálástól számított hat hónapon belül bármikor lehívható, így a törlesztést csak akkor kezdjük, ha a beruházásunk már elkészült. Napelem-beruházás esetén kamatkedvezményt kapunk, így a THM csupán 7,28% lesz. (ehhez százötvenezer forint jóváírásnak kell érkeznie az UniCreditnél vezetett bankszámlánkra).

UniCredit Bank Green személyi kölcsön feltételei

A futamidőt huszonnégy és kilencven hónap között választatjuk meg. A kedvezményes kamat hét százalék alatt marad. Egy és öt millió forint közötti összeget kérhetünk, ami biztosan elég egy számunkra megfelelő teljesítményű házi napenergia erőmű megépíttetésére. A száznyolcvan napos lehívási idő segítségével optimálisan kezdhetjük el a törlesztést úgy, hogy a beruházásunkat akár önerő nélkül is finanszírozhatjuk.

A személyi kölcsön pozitív bírálatához szükségünk lesz jövedelemre. Ez származhat munkaviszonyból, nyugdíjból vagy vállalkozásból is, azzal a feltétellel, hogy az már legalább három hónapja fennáll. Ennek a jövedelemnek legalább két hónapja bankszámlára kell érkeznie, és el kell érnie a minimálbér összegét. Tartozásunk sem lehet, ha szerepelünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben, nem kapjuk meg a hitelt.

Be kell majd mutatnunk a személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat és az adóigazolványunkat. Kelleni fog a két utolsó bankszámlakivonatunk, amire a jövedelmünk érkezik. Ha dolgozunk egy harminc napnál nem régebbi munkáltatói igazolást kérnek tőlünk, ha már nyugdíjasok vagyunk, akkor egy NYUFIG igazolás kell vagy egy nyugdíjszelvény.(ha készpénzben kapjuk a nyugdíjunkat) Ezután már csak a hitelkérelmi adatlapot kell kitöltenünk.

Egy kis biztonság

Generali hitelfedezeti biztosítást is köthetünk a hitel teljes futamidejére, amely segítséget nyújt számunkra a hitel visszafizetéséhez, ha nehéz helyzetbe kerülünk.

A népszerű személyi kölcsönök közül az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne zöld energiához kapcsolódó beruházás (ezt igazolni kell) kedvezményes kamatozású hitelt ad nekünk, amit hat hónap alatt bármikor igénybe vehetünk. Ha napelem beruházás előtt állunk, érdemes megfontolni, hogy az UniCredit Bank Green személyi kölcsönével valósítsuk azt meg.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom
Gyorshitel igénylése, feltételei és az összehasonlítható ajánlatok

Gyorshitel igénylése, feltételei és az összehasonlítható ajánlatok

2017.02.23.

Gyorshitel igénylése nagyon egyszerű, amennyiben a kért hitelösszeghez mérten megfelelő jövedelemmel rendelkezünk. Többféle módon is benyújthatjuk a bank felé. Gyorshitel 1M Ft-ig ingatlanfedezet nélkül igényelhető.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

2017.12.15.

Gyorskölcsön egy nap alatt, ez lehetséges csak online igénylésre lesz szükség és máris elindul a hitelbírálati szakasz. A cofidisnél már videó azonosítással is lehet kölcsönt igényelni, így a folyamat még egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább olvasom