fbpx
Hirdetés

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 6. 09:56

2021. szeptember első napjától elérhető a Széchenyi Lízing GO!. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program mostantól egy teljesen új termékkel, egy lízingkonstrukcióval is segíti a vállalkozásokat. A konstrukció KAVOSZ Zrt által gondozott, és a KAVOSZ Zrt-n keresztül érhető el. Mutatjuk, hogyan.

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Hiánypótló lízing termékkel egészült ki a Széchenyi Kártya Program. Szeptember elsejétől igényelhető a Széchenyi Lízing GO!. A vállalkozások eldönthetik, hogy hitelt vesznek fel, vagy inkább lízinget vesznek igénybe a fejlesztéseikhez. Az állam támogatásáról egyik esetben sem kell lemondaniuk.

Igénylés a szokásos módon

A vállalkozás formájának és a konstrukciónak/hiteltípusnak megfelelő igénylési lap kitöltése után már csak egy lépés lesz hátra. Ehhez az ország közel kétszáz pontján található Regisztráló irodákban ingyenes segítséget nyújtanak. Rendelkezésre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél is. Közel kétszáz helyen. Biztos van egy minden vállalkozáshoz közel.

Mire jó és miért jó a Széchenyi Lízing GO!?

Kiemelt mértékű állami kamat és kezelési költség támogatással, akár induló vállalkozásoknak is elérhető. A Regisztráló irodák mellett online is beadható kérelem. Egymilliárdos is lehet a finanszírozott összeg, és akár tíz éves futamidőt is választhatunk. A vállalkozásnak nem lehet lejárt hiteltartozása és lejárt köztartozása sem. Ha van, nem kapjuk meg az igényelt lízinget.

A Lízing törlesztését a maximum tizenöt hónapos türelmi időt követően kell elkezdenünk. Választhatunk havi, negyedéves vagy akár éves gyakoriságot is a törlesztésre. A törlesztőrészlettel együtt az esedékes díjakat is meg kell fizetnünk. (kamat, kezelési költség) A Széchenyi Lízing GO!-hoz biztosított állami támogatások miatt a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 0,5% évente.

A Széchenyi Kártya Program évek óta népszerű. Számtalan vállalkozás finanszírozta a fejlesztését, a napi kiadásait vagy a forgóeszköz szükségletét a segítségével. Az állam mélyen a zsebébe nyúl a Széchenyi Lízing GO! konstrukció esetében. Ez jelenleg azt jelenti, hogy hét és fél százalék helyett, csak fél százalék a kamat. Hét százalékot az állam áll belőle. Ez nem elhanyagolható segítség. Lízingre van szüksége a vállalkozásodnak? Mindenképpen vedd számításba lehetőségként a Széchenyi Lízing GO!-t. Már online is elindíthatod az igénylés folyamatát.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

2021.01.12.

Egy jól működő vállalkozás is küzdhet pénzügyi nehézségekkel, ilyenkor jól jön a külső anyagi segítség. Ilyen esetben faktoringban érdemes gondolkodni? Esetleg hitelt célszerű felvenni? Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások számára.

Tovább olvasom
MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

2021.01.13.

Az MFB Krízis Hitel Plusz hitelprogram létrehozásának célja a koronavírus okozta gazdasági problémák mérséklése. A részleteket alább olvashatod!

Tovább olvasom
Állami kamattámogatott vállalkozói hitelek részletesen!

Állami kamattámogatott vállalkozói hitelek részletesen!

2021.01.09.

A pandémia okozta krízishelyzet előtérbe helyezte a válságkezelési stratégiák horderejét, amire természetesen a pénzügyi intézmények is gyorsan reagáltak, és lendületesen segítő jobbot nyújtottak a leginkább érintett vállalkozói szférának, lehetőséget teremtve ezzel a túlélésre vagy akár a fejlesztésre, korszerűsítésre is. Nézzünk szét a pénzintézeti börzén, milyen államilag kamattámogatott vállalkozói hitelek állnak a rendelkezésünkre! A dekonjunktúra kezelésére […]

Tovább olvasom
Egyéni vállalkozást indítanál? Mutatjuk, mit kell tenned hozzá!

Egyéni vállalkozást indítanál? Mutatjuk, mit kell tenned hozzá!

2021.02.15.

Amennyiben van egy jó ötleted, vélhetően hamarosan megszületik az az elhatározás, hogy egyéni vállalkozást indítanál. Nos, természetesen a remélhetőleg sikerre vezető ötlet és az elhatározás elengedhetetlen, azonban van jó néhány adminisztratív feltétel, amely elengedhetetlen egy kezdő vállalkozás elindításához. Összegeztük az ehhez szükséges fontosabb információkat.

Tovább olvasom