Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

5 tipp, hogy ne kelljen anyagi gondokkal küzdened

2021.08.31.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. augusztus 31. 14:26

Anyagi gondokkal küzdesz, avagy tartasz tőle, hogy bekövetkezhetnek? Olvasd el alábbi cikkünket!

5 tipp, hogy ne kelljen anyagi gondokkal küzdened

Az anyagi gondok bármikor megtalálhatnak, és sajnos sokan az egész életüket úgy élik le, hogy egyik krízisből a másikba esnek. Annak érdekében, hogy minél többen váltsanak a pénzügyi tudatosságra, és elkerülhessék az anyagi gondokat, összegyűjtöttünk öt hasznos tanácsot, amelyek szem előtt tartásával egy új életszakaszt lehet elkezdeni, ami anyagilag biztonságosabb, mint korábban.

1. Kezdj el takarékoskodni!

Ahhoz, hogy egy biztonsági tartalékot képezhess, ami védőernyőként szolgálhat anyagi gondok esetén, kevesebbet kell költened, mint amekkora a bevételed. Nem kell hatalmas összegekre gondolni, elegendő kicsiben kezdeni; hidd el, így is hatásos lesz! Ha ugyanis beindul a megtakarítás, akkor már sokkal tudatosabban kezeled a pénzedet, és előbb-utóbb már automatikusan teszed félre azt a pénzt, amit a régi életedben már rég elköltöttél volna.

2. Ne a pénz legyen a célod!

A pénz csupán eszköz, hogy elérhesd a céljaidat, de nem lehet maga a cél. Éppen ezért tűzz ki egy olyan célt, aminek megvalósításán dolgozhatsz! Lehet ez egy nyaralás, egy autó, egy ingatlan, vagy egy vállalkozás beindítása; bármelyik mellé is teszed le a voksod, a lényeg, hogy mindig ez lebegjen a szemed előtt, amikor a pénzedet kezeled.

3. Tanulj!

Önmagad képzésével új ismeretekre tehetsz szert, de ezzel együtt akár új érdeklődési kört, sőt, új munkát is szerezhetsz, amelyből bevételed származhat. Akár visszaülsz az iskolapadba, akár önmagad képzed, a végeredményből bizonyosan hasznod származik, ami által elkerülheted az anyagi gondokat is.

4. Fektesd be a pénzed!

Ha már elegendő megtakarításod gyűlt össze ahhoz, hogy elgondolkodhass valamilyen befektetésen, érdemes azt alaposan átgondolnod, és esetleg szakértő segítségét is kérheted. Jó, ha tudod, hogy létezik olyan befektetési lehetőség is – állampapírok például –, amelyekhez nem szükséges egyben egy nagyobb összeg, hanem folyamatosan fektethetsz beléjük kisebb összegeket is.

5. Indíts saját vállalkozást!

Az új tudásoddal, illetve a megspórolt pénzeddel már akár egy új vállalkozást is elindíthatsz, ami, ha jól csinálod, mindörökre megszabadít az anyagi gondoktól!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

5 tanács, mielőtt befektetnél

5 tanács, mielőtt befektetnél

2021.01.27.

Mielőtt befektetnél, érdemes elolvasnod ezzel kapcsolatos tanácsainkat, hogy elkerülhesd a problémákat! A pénz gyakorlatilag az életünk mozgatórugója, bármit is állítsanak a filozófusok! Ezért takarékoskodunk, és ezért helyezzük el a megtakarításainkat különféle befektetési alapokban és más, a pénzt fialtató megoldásokban.

Tovább olvasom
Ingatlanba fektetnél? Ezeket a szempontokat vedd figyelembe!

Ingatlanba fektetnél? Ezeket a szempontokat vedd figyelembe!

2021.02.19.

Ha ingatlanba fektetnél, érdemes tisztában lenned azokkal a tényezőkkel, amelyek által nagyobb a valószínűsége annak, hogy nyereséget könyvelhetsz el!

Tovább olvasom
A 6 legjobb befektetési lehetőség 2022-ben

A 6 legjobb befektetési lehetőség 2022-ben

2022.05.10.

Befektetési lehetőségekből 2022-ben sem lesz hiány, de most jobban meg kell fontolni, hogy mibe helyezed el a vagyonodat!

Tovább olvasom
Milyen ingatlanba érdemes fektetni jelenleg?

Milyen ingatlanba érdemes fektetni jelenleg?

2021.06.24.

Vajon újépítésű házat, panel- vagy téglalakást érdemes leginkább befektetési céllal vásárolni jelenleg? Eláruljuk, milyen ingatlanba érdemes fektetni, továbbá arra is kitérünk, milyen egyéb szempontokat ajánlott figyelembe venni a vásárlás során.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával