Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Miért válaszd az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönét?

2021.06.08.
Szerző: Expresszkolcson

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne új konstrukció, mellyel – ha lakásfelújítást tervezel – érdemes megismerkedned.

Miért válaszd az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönét?

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne a lakásfelújítási támogatás kapcsán jelent meg a pénzintézet portfóliójában. Mint az már egy ideje tudható, a támogatás maximum 3 millió forintnyi összeg lehet, amelyet számlák bemutatása ellenében, utólag lehet igényelni, azaz az igényléshez szükség van saját tőkére, melyből meghatározott munkálatokat kell elvégezni, majd ezek 50%-át téríti vissza az állam. Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne ehhez adja meg az alapot, sőt, valamivel még többet is!

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönének kondíciói

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne azzal képes kiemelkedni a hasonló konstrukciók közül, hogy a más bankoknál igényelhető, hasonló konstrukciókhoz képest magasabb az igényelhető összeg. A szokásos 6 millió forint helyett itt ugyanis 7 millió forint a maximálisan felvehető hitelösszeg, a minimum azonban szintén magas: 1.600.000 forint, tehát kisebb felújítási munkálatokhoz nem ez a legjobb választás. A hitel 7,28-19,86%-os THM-mel vehető igénybe, a futamidő 60-120 hónap lehet, a törlesztőrészlet pedig a futamidő végéig fix. Fontos még, hogy a támogatásból történő előtörlesztés ingyenes, tehát egyszer, 3 millió forintig nem számolnak fel előtörlesztési díjat.

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönének igénylői köre

A kölcsönt azok igényelhetik, akik házasságban, vagy élettársi viszonyban élnek, illetve gyermeküket egyedül nevelők és azok, akik éppen gyermeket várnak. Fontos viszont, hogy az ügyletbe adóstárs nem vonható be, azaz csak a pár egyik tagja lehet az igénylő. Lényeges, hogy az igénylőnek nem lehet köztartozása, 1 éve, maximum 30 nap megszakítással TB jogviszonnyal kell rendelkeznie, vagy pedig felsőoktatási tanulmányokat kell folytatnia. Az igénylőnek, illetve kiskorú gyermekének a felújítandó lakásban együttesen legalább 50%-os, bejegyzett tulajdoni hányaddal kell rendelkezniük.

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönének feltételei

A kölcsönt az igényelheti, aki alkalmazottként dolgozik, nyugdíjas, egyéni vállalkozó, vagy cégtulajdonos, alkalmazotti jogviszony esetén a határozatlan munkaviszonya már 3 hónapja fennáll, a jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja, a havi, nettó jövedelme eléri a 300.000 forintot, és nem szerepel a KHR negatív adóslistán. Lényeges még, hogy az igénylőnek bankszámlát kell nyitnia, és a kölcsön futamideje alatt azt folyamatosan fenn is kell tartania.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne, hasonlítsd össze ajánlatainkkal, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Privát Kölcsön

THM

20,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 2.990.000 Ft

§

Megújuló Hitel

THM

20,74 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

2021.02.05.

Azt, hogy ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra, számos tényező határozza meg; az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Tovább olvasom
Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

2021.01.06.

A financiális és a pszichés gondok egy részét megpróbáljuk levenni a válladról: adunk pár tippet, hogy a banki hitelkínálat mely tagjait érdemes preferálni, ha felújítanád a lakást.

Tovább olvasom
Márciustól igényelhető a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsöne!

Márciustól igényelhető a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsöne!

2021.04.29.

A Sberbank FelújítLAK egy új hitelkonstrukció, ami az otthonfelújítási támogatás igénybevételét segíti akkor, ha az otthonfelújítási hitel valamilyen okból nem elérhető. Mutatjuk a részleteit!

Tovább olvasom