Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Miért válaszd az Erste George Díjcsomagot?

2021.04.01.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:52

Az Erste George Díjcsomag a bank újdonsága, amely a Te figyelmedre is érdemes lehet!

Miért válaszd az Erste George Díjcsomagot?

Az Erste George Díjcsomag egy online nyitható folyószámlát, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat takarja, és jelenleg a legkorszerűbb megoldás a magyarországi számlacsomag. Kifejezetten kedvező díjai miatt mindenki számára képes olyan alternatívát kínálni, ami nehéz helyzetbe hozhatja a magyar bankszektor más szereplőit is.

Az Erste George Díjcsomag előnyei

Az Erste George Díjcsomag számos előnye közül a leginkább szembetűnő a teljes online ügyintézési lehetőség. Korábban személyesen kellett megjelenni a bankfiókban, ha számlát akartunk nyitni, ebben az esetben azonban az elsőtől az utolsó lépésig minden megoldható az internet segítségével, és nem csak a meglévő, de az új ügyfelek számára is. Amennyiben most regisztrálsz rá, 3 hónapig ingyenes a használata, de utána sem kell aggódnod a magas költségek miatt, hiszen a számlavezetési díj alacsony, egyéb költségei pedig nincsenek!

Az Erste George Díjcsomag tulajdonságai

Az Erste George Díjcsomag egy intelligens rendszer, amely képes alkalmazkodni hozzád, illetve a pénzügyi szokásaidhoz; ennek leglátványosabb jele, hogy a csomagdíjat a havi utalásaid összegéhez igazítja, ami pedig tartalmazza a számlavezetés és az utalásaid díját is. Több számlát is nyithatsz ugyanazért a csomagdíjért, és 2021. június 31.-ig kártyadíj terhelése nélkül választhatsz hozzá Erste George bankkártyát, amit akár a csomaghoz tartozó devizaszámlával is használhatsz.

Az Erste George Díjcsomag költségei

Az akciós időszakban minden szinten nulla forint a havi költség, utána viszont sávosan változó, hogy mennyi lesz a csomagdíjad. 250.000 forint havi tranzakcióig 390 forint, 250.000-400.000 forintig 990 forint, 400.000 forint feletti havi tranzakció esetén pedig 990 forint plusz a tranzakciók 0,3%-a, de legfeljebb 6.000 forint a számla összköltsége. Fontos, hogy ha valamely feltételt nem tudod teljesíteni egy adott hónapban, akkor viszont a csomagdíjad 1.990 forintra emelkedik.

A feltételek

Az Erste George Díjcsomag kedvezményeinek kihasználása érdekében minimum havi 100.000 forint jóváírásnak kell érkeznie a számládra, méghozzá egy összegben. Ezen túl elektronikus számlakivonatot kell kérned minden, a szerződéshez tartozó bankszámláról, meg kell adnod egy használatban lévő e-mail címet, és jóvá kell hagynod az internetbanki tevékenységet a George App szolgáltatáson keresztül.

Érdekel az Erste George Díjcsomag? Indítsd el az igénylését online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Bankszámlaigénylés legfontosabb lépései

Bankszámlaigénylés legfontosabb lépései

2020.11.16.

Napjainkban már szinte mindenkinek van bankszámlája, mégis folyamatosak az új bankszámlaigénylések. Ennek oka igen egyszerű: mindig lehet találni olyan bankot, amely jobb feltételekkel kecsegtet, alacsonyabb díjakat számol fel, és még sorolhatnánk. Ha Te is épp most készülsz bankot váltani, olvasd el alábbi cikkünket, amelyből megtudhatod a bankszámlaigénylés legfontosabb lépéseit!

Tovább olvasom
Mivel nyújt többet egy prémium lakossági bankszámla?

Mivel nyújt többet egy prémium lakossági bankszámla?

2021.07.20.

A prémium lakossági bankszámlák segítségével különféle előnyökhöz juthatsz – mutatjuk, mit kell tudnod róluk!

Tovább olvasom
Dombornyomott, vagy vésett – milyen bankkártyát válasszunk?

Dombornyomott, vagy vésett – milyen bankkártyát válasszunk?

2022.03.25.

Dombornyomott, vagy vésett bankkártyát érdemesebb használni? Van különbség a használatukban? És a költségeikben? Az alábbiakból mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
Hogyan válthatnak bankszámlát a Sberbankos ügyfelek?

Hogyan válthatnak bankszámlát a Sberbankos ügyfelek?

2022.03.04.

Megszűnik a Sberbank Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank visszavonta a magyar Sberbank engedélyét, és kezdeményezte a bíróságon a végelszámolását. Mi történik most? Mi lesz az ügyfelekkel? És hogyan válthatnak bankszámlát a Sberbankos ügyfelek? Utánajártunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával