Márciustól igényelhető a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsöne!

2021.04.29.
Szerző: expresszkolcson.hu

A Sberbank FelújítLAK egy új hitelkonstrukció, ami az otthonfelújítási támogatás igénybevételét segíti akkor, ha az otthonfelújítási hitel valamilyen okból nem elérhető. Mutatjuk a részleteit!

Márciustól igényelhető a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsöne!

Sberbank FelújítLAK egy személyi kölcsön annak majdnem minden jellemzőjével, mivel nem szabad felhasználású, hanem kizárólag lakásfelújításra költhető, ezen túl azonban a személyi hitelkonstrukciók minden előnyét élvezheti az, aki ezt választja az otthonfelújítási hitel helyett.

A Sberbank FelújítLAK személyi kölcsön kondíciói

A Sberbank FelújítLAK személyi kölcsön kedvező: 7,55-14,96%-os THM értékekkel rendelkezik, amiből a kamat 6,89-13,49%, és ez a futamidő végéig fix. A kölcsönösszeg minimum 800.000 forint, a maximum pedig 6 millió forint, ami igazodik az otthonfelújítási támogatáshoz. Ami a futamidőt illeti, a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsön 36-108 hónapra igényelhető, és ez a türelmi időt is tartalmazza.

A Sberbank FelújítLAK személyi kölcsön igénylésének feltételei

Olyan természetes személy igényelheti, akinek életkora 23 évtől a lejáratkori 70 évig terjed. Ha ez nem teljesül, akkor szükséges az ügyletbe egy olyan kezes bevonása, aki minden feltételnek megfelel, és természetesen sem az igénylő, sem az esetleges adóstárs nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján. A jövedelmi feltétel minimum 150.000 forint nettő keresetet ír elő, amit a banknál vezetett számlára kell utaltatni a teljes futamidő alatt. Ezen felül van még két, a személyi kölcsönöknél nem megszokott feltétel is.

A kölcsön igényléséhet egy Felújítási tervet kell elkészíteni és benyújtani a bank „Felújítási terv és nyilatkozat FelújítLAK személyi kölcsönhöz” nevű formanyomtatványán. Ezen felül egy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt nyilatkozatot is be kell adni, ami bizonyítja, hogy az igénylő gyermeket váró, illetve nevelő személynek minősül.

A szükséges dokumentumok

A személyazonosító okmány, a lakcímkártya, az adóigazolvány, a munkáltatói igazolás és a jövedelem igazolására szolgáló háromhavi bankszámlakivonat a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsön esetében elengedhetetlen, ahogy minden más személyi kölcsönnél is, de a vállalkozók és a nyugdíjasok esetében némileg más dokumentumokra van szükség a jövedelmük okán.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Sberbank FelújítLAK személyi kölcsöne, hasonlítsd össze ajánlatainkkal, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Megújuló Hitel

THM

20,74 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Miért válaszd az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönét?

Miért válaszd az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsönét?

2021.06.08.

Az Unicredit Bank Felújítási személyi kölcsöne új konstrukció, mellyel – ha lakásfelújítást tervezel – érdemes megismerkedned.

Tovább olvasom
Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

2021.01.06.

A financiális és a pszichés gondok egy részét megpróbáljuk levenni a válladról: adunk pár tippet, hogy a banki hitelkínálat mely tagjait érdemes preferálni, ha felújítanád a lakást.

Tovább olvasom
Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

2021.02.05.

Azt, hogy ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra, számos tényező határozza meg; az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Tovább olvasom