fbpx
Hirdetés

Milyen feltételekkel igényelhető a Budapest Bank Hűség Hitele?

2021.04.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:47

A Budapest Bank Hűség Hitel egy szabadon felhasználható személyi kölcsön, mely meglepően népszerű a megjelenése óta – az alábbiakban a feltételeit vesszük sorra.

Milyen feltételekkel igényelhető a Budapest Bank Hűség Hitele?

Budapest Bank Hűség Hitel egy átlagosnak mondható személyi kölcsön, amelyet csak akkor igényelhetsz, ha rendelkezel folyószámlával a Budapest Banknál, illetve, ha az igényléskor nyitsz egyet, és a jövedelmed is ide érkezik. Ami a kondícióit illeti, a THM 20,5%, a futamidő 12-84 hónap, az elérhető hitelösszeg pedig minimum 200.000, maximum 6 millió forint lehet.

A Budapest Bank Hűség Hitel igénylésének feltételei

Ami a Budapest Bank Hűség Hitel feltételeit illeti, szintén nem beszélhetünk nagy különbségekről a más bankok portfólióiban megtalálható személyi kölcsönökhöz képest. A KHR negatív adóslistán való szereplés e hitel esetében is kizáró ok, de ez nem csak a személyi kölcsönök igénylésénél van így. A betöltött 18. életév szintén elvárás, ám, ha nem töltötted még be a 21. életévedet, a hiteligénylés feltételeinek megfelelő, 21 és 66 év közötti életkorú társigénylőt kell bevonnod az ügyletbe. A magyarországi, állandó, bejelentett lakcím szintén alapfeltétel minden pénzintézetnél, tehát ebben sem fedezhetünk fel semmi különlegeset.

A Budapest Bank Hűség Hitel munkaviszonyra vonatkozó kritériumai

Itt már akadnak eltérő dolgok, hiszen minimum 6 hónapos, folyamatos munkaviszonyt kell igazolnod a jelenlegi munkahelyeden, vagy összesen 6 hónapos munkaviszonyt a jelenlegi és az előző munkahelyeden, legfeljebb 30 nap megszakítással úgy, hogy a jelenlegi munkahelyeden legalább 3 hónapja dolgozol, és már nem állsz próbaidő alatt. Vállalkozók esetén 12 hónapos, folyamatos vállalkozói múltat kell tudni felmutatni.

Jövedelmi elvárások

Ha alkalmazott, vállalkozó, illetve őstermelő vagy, akkor minimum nettó 150.000 forintot, ha pedig nyugdíjas, akkor minimum nettó 100.000 forint havi jövedelemre lesz szükséged a Budapest Bank Hűség Hitel igényléséhez, és ennek a bankszámládra kell érkeznie, amiről kéthavi igazolást kell majd bemutatnod.

Dokumentumok

A Budapest Bank Hűség Hitel igényléséhez a már említett bankszámlakivonatok, illetve munkáltatói igazolás, valamint a személyazonosságot igazoló okmányaid szükségesek.

Akár a Budapest Bank Hűség Hitelt, akár egy másik konstrukciót igényelnél, hasonlítsd össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

2019.02.15.

Igyekszünk a legjobb hiteleket bemutatni nektek, illetve elérhetővé tenni az oldalunkon, hogy minél szélesebb palettáról tudjátok kiválasztani a megfelelőt. Mostantól a Budapest Bank személyi kölcsöne is elérhető nálunk, és hogy a legjobb döntést hozhassátok meg, be is mutatjuk!

Tovább olvasom
Bankfúzió: mire figyeljenek a Budapest Bank ügyfelei?

Bankfúzió: mire figyeljenek a Budapest Bank ügyfelei?

2022.03.16.

A Magyar Bankholdig két tagja, a Budapest Bank Zrt. és az MKB Bank Nyrt. 2022.03.31-én egyesül, egyelőre MKB Bank néven. A Budapest Bank már több hírlevélben tájékoztatta a beolvadásról az ügyfeleit. Utánajártunk, hogy mire figyeljenek a Budapest Bank ügyfelei.

Tovább olvasom