fbpx
Hirdetés

Összehasonlítjuk a legjobb banki termékeket, neked csak választanod kell!

2020.12.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. december 7. 15:50

Álmaid otthonát készülsz megvenni, és ehhez hitelre lenne szükséged? Kisebb pénzzavarba kerültél, és gyors segítség kellene? Úgy döntöttél, hogy kihasználod a hitelkártyákban rejlő lehetőségeket? Szeretnél kedvezőbb folyószámlát, és segítségre van szükséged a választáshoz? Bármelyik kérdésre is feleltél igennel, nálunk a legjobb helyen jársz! Mi összehasonlítjuk a banki termékeket, neked csak választanod kell közülük!

Összehasonlítjuk a legjobb banki termékeket, neked csak választanod kell!

Ha már vettél fel hitelt, és nem voltál elégedett, akkor azért, ha pedig még soha, de nem akarsz hibát elkövetni, akkor azért érdemes alaposan áttekintened a kínálatot. A banki termékeknek ugyanis nincs egységes szabályozása, ezért minden bank a saját kondícióival kínálhatja ugyanazt a hiteltípust; ebből következik, hogy a legjobb és a legrosszabb ajánlat között hatalmas különbségek lehetnek! Talán most arra gondolsz, hogy egységes szabályozás kellene, ám azt kell, hogy mondjuk, ez igencsak téves gondolat, hiszen akkor esély se lenne arra, hogy kialakuljon a piaci verseny, aminek a vége egy olyan hitelkonstrukció, amivel nem csak a bank, de Te is jól jársz!

A banki termékek legfőbb ismérve a THM, vagyis az a mutató, amiből láthatod, illetve kiszámolhatod, hogy mennyibe kerül a hitel Neked. Ha ez alacsony, az neked kedvez, és minél magasabb, annál többe fog kerülni. Persze más szempontokat is figyelembe kell venni ahhoz, hogy egy hitel minden tekintetben megfeleljen az elvárásaidnak, így a folyósítás gyorsaságát, a fedezet szükségességét, vagy a minimális jövedelem mértékét, de ne aggódj, nem fogsz belezavarodni. Hogy miért?

Mert oldalunkon részletesen összehasonlítottuk a banki termékek minden fontos tulajdonságát, és táblázatba is rendeztük őket, hogy áttekinthetőbb legyen. Így bárki könnyedén eljuthat a megfelelő hiteltermékhez, majd a választás után néhány gombnyomással el is indíthatja a hiteligénylési folyamatot. 

Ha hitelfelvétel, vagy bankváltás előtt állsz, ne felejtsd el átnézni a banki termékeket oldalunkon, mert megkönnyíted vele a saját dolgodat! Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

9,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések