Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne részletesen

2020.07.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:13

Folytatjuk a bankok legfrissebb hiteltermékeit bemutató sorozatunkat: ezúttal a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne kerül terítékre!

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne részletesen

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne viszonylag új termék a hitelpiacon, mert bár eddig is volt hasonló konstrukciója e pénzintézetnek, teljesen új kondíciókat dolgoztak ki hozzá.

Továbbra is egy fedezet nélküli, szabadon felhasználható kölcsönről van szó, tehát ez nem változott – hiszen ez a személyi kölcsönök lényege. A futamideje 60-84 hónap, ami nem különösebben érdekes, hiszen ez az átlag, a felvehető hitelösszeg azonban kissé meglepő, hiszen ennél lényegesen több, illetve kevesebb is lehet más pénzintézeteknél: 600.000-5.000.000 forintig terjedhet, azaz viszonylag szűk keretek között mozog.

A THM azonban épp az ellentéte, mivel meglehetősen messze találhatóak egymástól a szélső értékei: 5,7-17,7% lehet, ami függ az igénylő jövedelmi helyzetétől, a felvett hitelösszegtől és a futamidő hosszától is. Fontos, hogy a Raiffeisen Bank személyi kölcsönénél két kamatperiódust találunk.

Az első a jelenlegi, kormány által szabályozott értéket mutatja minimumként, ami az 5,15%, míg a második azt mutatja meg, hogy a kedvezményes időszak végeztével, azaz 2021. január 1. után 7,45% lesz a kamat – THM-ben kifejezve ez 8,2%-ot jelent. Ráadás, hogy a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének esetében a 2. kamatperiódusban tovább csökkenthető a kamat, hiszen a bank bizonyos feltételek teljesítése esetén kedvezményeket biztosít az ügyfelei részére.

Látható tehát, hogy a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne nem csupán egy kiemelkedően jó ajánlat, de a bank korrektségére is számíthatunk, ha ezt a hitelterméket választjuk. És ha már korrekt hozzáállás. A bank egy kedvező díjú hitelfedezeti biztosítást is kínál a személyi kölcsön mellé, amivel nem csak a hiteligénylő, de ő maga is jól jár, hiszen így biztosítva lesz a személyi kölcsön visszafizetése még probléma esetén is.

Raiffeisen Bank személyi kölcsönének feltételei is eltérnek némileg a többi bank hasonló hiteleinél megszokottaktól: az életkori követelmény betöltött 25. életév, a minimum jövedelem nettó 150.000 forint adóstárs bevonása nélkül, a munkaviszony viszont a szokásos 3 hónap.

Ha kérdésed lenne a Raiffeisen Bank személyi kölcsönével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire figyeljünk egy nagyobb kölcsön felvételénél?

Mire figyeljünk egy nagyobb kölcsön felvételénél?

2020.08.24.

A 2008-as hitelválságnak köszönhetően a magyar emberekben él egyfajta tartózkodás, ha hitelfelvételről van szó. Ami teljesen érthető, hiszen, ha valaki megégeti magát, óvatosabban fog bánni a tűzzel. Amikor hitelfelvétellel kapcsolatban megkeresnek bennünket, a legtöbb esetben elhangzik a kérdés: „mire figyeljünk a kölcsön felvételénél”?

Tovább olvasom
A lehető legtöbb lakáshitel igénylése

A lehető legtöbb lakáshitel igénylése

2020.03.16.

Az ingatlanárak emelkedésével a hitelösszegek is nőnek, hiszen a legtöbben csak így tudják megoldani a lakásvásárlást. Az alábbiakban arra teszünk kísérletet, hogy összeszedjük azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével a lehető legtöbb lakáshitelhez juthatsz hozzá.

Tovább olvasom
Spórolj a babaváró hitel igénylésénél!

Spórolj a babaváró hitel igénylésénél!

2020.11.02.

Ha azt gondolod, hogy a babaváró hitel feltételei államilag szabályozottak, teljesen igazad van. Ám ha azt is, hogy emiatt gyakorlatilag bárhová fordulhatsz, ugyanazt kapod, akkor bizony tévedsz, hiszen a bankok egyrészt nem mindenben kötöttek az állam által kialakított szabályokhoz, másrészt saját kondíciós listájuk is van, ami ugyan magát a hitelkonstrukciót nem érint, minden mást azonban igen.

Tovább olvasom
Mikor érdemes ingatlant vásárolni hitelből?

Mikor érdemes ingatlant vásárolni hitelből?

2019.05.01.

Szögezzük le még a legelején. A címben feltett kérdésre nincs jó, vagy rossz válasz. Egy gyors, internetes keresés, és órákig lehet olvasni a különböző cikkeket arról, hogy most érdemes ingatlant vásárolni, illetve ennek az ellenkezőjét is.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával