Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Leggyorsabb személyi kölcsön – melyiket válasszam?

2019.12.05.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:09

A leggyorsabb személyi kölcsön amit keresel, akkor tulajdonképpen a gyorskölcsönök között kell szétnézned. Hiszen ezek tulajdonképpen ugyanazok, csupán a nevük más. Lassanként eljutunk odáig, hogy minden banknál megtalálható lesz ez a hiteltípus, ami ki is fogja szorítani a piacról a hagyományos személyi kölcsönöket.

Leggyorsabb személyi kölcsön – melyiket válasszam?

A leggyorsabb személyi kölcsön, vagyis a gyorskölcsönök többségét 24 órán belül folyósítják, de manapság már az egy órán belüli folyósítás sem nevezhető ritkaságnak. A K&H Bank, az OTP Bank és a Budapest Bank – online igénylés esetén – minden további nélkül folyósítja a számodra az igényelt pénzösszeget. Amennyiben megfelelsz a feltételeknek. Az általános kritériumok (18. betöltött életév, állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, érvényes személyazonosító okmányok) mellett van egy, ami ugyan nem teljesíthetetlen, de sokak számára mégis elérhetetlenné teszi a leggyorsabb személyi kölcsönöket. A fenti bankok ugyanis csak és kizárólag akkor tudják egy órán belül folyósítani az igényelt összeget, ha az ügyfelük vagy. Náluk vezeted a folyószámládat, és ezt hosszabb ideje teszed. Erre azért van szükség, mert a számlaegyenlegeden látszik a jövedelmed, illetve az, hogy honnan kapod, ami megkönnyíti a hitelbírálat elvégzését.

Nézd meg a legjobb személyi kölcsön ajánlatokat, kattints ide!

Ha viszont nem vagy a fentebb említett három bank egyikének sem ügyfele, akkor – legalábbis egyelőre – kénytelen leszel lemondani a leggyorsabb személyi kölcsönökről, és beérni a lassabbakkal. Ne ess azonban kétségbe, hiszen ez nem azt jelenti, hogy hetekig tart a procedúra; csupán 24 órán át kell kitartanod! Fontos, hogy mielőtt elindítod az igénylést, beszerezd a megfelelő dokumentumokat. A munkáltatói igazolást és a bankszámlakivonatokat, majd ezek után mindenképpen online indítsd el a hiteligénylést. A fióki ügyletek ugyanis még mindig napokig tartanak. Sőt, nem ritka az egy hetes átfutási idő sem, ami manapság már inkább hat viccnek, mint bármi másnak.

Amennyiben érdekelnek a leggyorsabb személyi kölcsönök, hasonlítsd össze őket oldalunkon, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is, kattints a linkre.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsön feltételei

OTP személyi kölcsön feltételei

2019.03.01.

Mindegy, hogy melyik banktól veszel fel hitelt, vannak kritériumok, amiknek meg kell felelned ahhoz, hogy az igényelt pénzösszeghez juthass. Az OTP személyi kölcsön feltételei hasonlítanak a más bankok által támasztottakhoz, ám akad néhány különbség, amik miatt érdemes részletesebben is megismerkedni velük.

Tovább olvasom
Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

2017.12.12.

Autóhitelből sok konstrukciót ajánlanak a kereskedők, de mindig érdemes át gondolni, hogy biztos erre van e szükségünk, mert a jelenlegi kamatokkal sokkal kedvezőbb személyi kölcsönök érhetők el. 

Tovább olvasom
Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.06.17.

Aki érdeklődik a banki hitelek iránt, az tudja, hogy rengetegféle van belőlük, és egy laikus számára nagyon nehezen átláthatóak. Oldalunk viszont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson ebben. Az alábbiakban kifejtjük, hogy mit találhatsz nálunk, ha most jársz itt először.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával