Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Jogosultságellenőrző kalkulátor a Babaváró hitelhez!

2019.08.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:20

Nálad is elérkezett a családalapítás ideje, és ebben a babaváró hitelnek is nagy szerepe van? Nem csodáljuk; ez a Családvédelmi Akcióterv egyik legizgalmasabb és legnagyobb nyereséggel kecsegtető ajánlata, amit nem szabad kihagyni! Ha nem szeretnél amiatt aggódni, hogy vajon jogosult lehetsz-e rá, vagy nem szeretnél feleslegesen dokumentumokat gyűjtögetni az igényléshez. Akkor vedd igénybe a jogosultságellenőrző kalkulátorunkat, és olvasd el a babaváró hitellel kapcsolatos cikkeinket, így minden információhoz hozzájuthatsz!

Jogosultságellenőrző kalkulátor a Babaváró hitelhez!

Jogosultságellenőrző kalkulátorunk igen egyszerűen működik. Mindössze hét, eldöntendő kérdést tartalmaz, amelyekre gombok kiválasztásával tudsz válaszolni. A kérdések azokra az információkra vonatkoznak, amiket a választott pénzintézet is fel fog tenni Nektek a hitel igénylésekor. Ne hagyj ki egyetlen kérdést sem, és mindegyikre őszintén válaszolj! Amint az utolsón is túl vagy, a jogosultságellenőrző kalkulátor automatikusan megmutatja Neked az eredményt, sőt, azonnali és előzetes hitelbírálatra is lehetőséged lesz egy űrlap kitöltésével.

Ajánlatunk a Sberbanknál igényelhető babaváró hitelre vonatkozik. Joggal teheted fel a kérdést, hogy miért csak ezt a bankot mutatjuk be, mi pedig nem tagadjuk meg tőled a választ. Azért, mert a Sberbank ajánlata a legkedvezőbb! A táblázatból minden fontos adatot kideríthetsz a Sberbanknál igényelhető babaváró hitellel kapcsolatban, így a THM-et, a futamidőt és a felvehető hitelösszeget is, emellett a fontosabb kritériumokat is közzétettük, hiszen a jogosultságellenőrző kalkulátor csak a törvényi szabályozás szerinti feltételekre kérdez rá, ám Nektek a bank felé is meg kell felelnetek.

A jogosultságellenőrző kalkulátor azonban csak az első lépés a babaváró hitel felé, a következőkben még össze kell gyűjtened a szükséges dokumentumokat, majd beadni az igénylést a banknak. A pozitív bírálat után megtörténik a folyósítás, számotokra pedig egy új élet lehetősége nyílik meg!

Ha a jogosultságellenőrző kalkulátor használata után is maradtak volna kérdéseid a babaváró hitel igénylésével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és megválaszoljuk őket! Parterünk ajánlatait is érdemes megtekinteni, ehhez kattints ide.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

2021.11.26.

Babaváró hitel gyermekvállalás nélkül? Furcsán hangzik a kérdés, hiszen ez a hiteltípus alapvetően – ahogyan azt a neve is mutatja – családalapítást, gyermekvállalást igyekszik elősegíteni. Ennek ellenére előfordulhat olyan helyzet, hogy valaki gyermekvállalás nélkül igényli és akár meg is érheti neki a dolog.

Tovább olvasom
Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

2021.03.09.

Mit érdemes tudni a Babaváró hitellel kapcsolatban? Mi a Babaváró hitel? Kik igényelhetik? Milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket a Babaváró hitellel kapcsolatban.

Tovább olvasom
Milliókat is bukhatunk a lakástámogatásokon, ha nem születik gyermek

Milliókat is bukhatunk a lakástámogatásokon, ha nem születik gyermek

2021.11.22.

Ha nem születik gyermek, nem tartjuk be az adott támogatás fő feltételét, ennek pedig következményei is vannak. Pénztárcánk bánhatja a hiányosságot, sőt akár komoly anyagi gondba is kerülhetünk. Vajon a jövőben nagyobb válságot is okozhat ez a helyzet?

Tovább olvasom
Banki követelmények a babaváró hitelnél

Banki követelmények a babaváró hitelnél

2019.09.12.

Mint minden hitelkonstrukció esetében, így a babaváró hitelnél is megkell felelni a követelményeknek. Bonyolítja a helyzetet, hogy nem csak banki, de állami szinten megszabott kritériumok is vannak. Amiket valószínűleg olvastál már, de ha még nem, könnyedén megtalálhatod őket oldalunk „babaváró hitel” menüpontja alatt. Most viszont lássuk részletesen a banki követelményeket a babaváró hitel igényléséhez!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával