Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

2019.06.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 11:48

Sokan állnak szkeptikusan a hitelekhez, ami nem is csoda a 2006-os hitelválság után. Szerencsére egyre többen állnak úgy a dologhoz, hogy pénzügyi tudatossággal közelítik meg a kérdést, és hosszas mérlegelésnek vetik alá a hiteltermékeket, illetve azt, hogy szükségük van-e rá egyáltalán. A pénzügyi összehasonlító portálok az előbbiben nyújtanak segítséget. Azaz a felkeresésükkel könnyebbé teheted a döntést, hogy melyik hitelt is válaszd.

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

Ha körülnézel az interneten, akkor számos pénzügyi összehasonlító portált találhatsz, és ez csak keresés kérdése.  Szinte mind megbízható, mivel a pénzintézetektől kapják az adatokat, és gyakran frissítik is őket. De ha pénzügyi tanácsot kérnél, akkor nem mindenhol kapsz válaszokat. Válassz olyan pénzügyi összehasonlító weboldalt, ahol rendszeresen kerülnek ki a témába vágó cikkek, mert ebből arra lehet következtetni, hogy pénzügyekkel foglalkoznak, és jó esélye van, hogy szakemberek. Portálunkon további informáciot itt érsz el a kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide.

Érdemes megtekinteni a szolgáltatások és termékek listáját is! Ha nem valami bőséges, akkor valószínűleg új a weboldal. Még nem töltöttek fel mindent, ami azért hátrány, mert nem fogod megtalálni azt a hitelterméket, amire épp szükséged lenne, vagy nem a legjobbat választod. Gyanús az is, ha nagyon hosszú a lista. A mindennél is többet találod rajta, mert így biztos lehetsz benne, hogy olyan pénzügyi összehasonlító honlapra tévedtél, aminek üzemeltetői mindenhez értenek, de igazán semmihez sem.

A leghasznosabb pénzügyi összehasonlító weboldalak tulajdonosai és szerkesztői képzett pénzügyi szakemberek. Akiknek elemi érdeke, hogy Te a legjobb termékeket találd meg náluk, hiszen akkor vissza is fogsz térni hozzájuk, sőt, tovább is ajánlhatod a szolgáltatásaikat. partnerünk ajánlatait is tekintsd meg, itt.

Nem szép dolog az öndicséret, de őszintén állíthatjuk, hogy ha a mi pénzügyi összehasonlító weboldalunkat választod, akkor egy jó döntést hoztál! A bankok legjobb ajánlatait gyűjtöttük össze, figyeljük és bemutatjuk a legújabb hiteltermékeket, illetve fejlesztéseket. Ráadásként pedig tanácsokkal, illetve cikkekkel is szolgálunk a hitelezés és a pénzügyek témájában. Használd ki az általunk nyújtott összes lehetőséget, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

2019.05.22.

A kormány egyre újabb támogatási módokat mutat be a demográfiai problémák orvoslására; ennek első képviselője volt a CSOK, amit bemutatása óta folyamatosan finomítanak és kiegészítenek. Erre a legújabb példa a babaváró támogatás, ami tulajdonképpen egy kedvezményes hitelkonstrukció. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Tovább olvasom
Gyors személyi kölcsön online összehasonlítással

Gyors személyi kölcsön online összehasonlítással

2019.01.18.

Ha hitelt veszel fel, akkor nyilván a lehető leghamarabb szeretnél a pénzhez jutni. Mindenki így van ezzel, és nem is csoda; egy gyors személyi kölcsön online gyakran életmentő lehet. Ahhoz, hogy a legjobbat kaphasd, egyvalamit mindenképpen meg kell tenned, ez pedig a hitelek összehasonlítása!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával