Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:19

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

A Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal rendelkezik. Hiszen olyan kamatokkal bocsátották ki őket, amikkel a többi bank nem, vagy csak nagyon nehezen tudja felvenni a versenyt. Lássuk őket!

Elsőnek itt a Sberbank személyi kölcsön, aminek a kamata akár 6,99% is lehet, ami szinte a lakáshitelek kamataival vetekszik. A THM természetesen magasabb, 10,72-15,07%, de ez is a legalacsonyabbak közé tartozik, ha a többi bank ajánlataival is összehasonlítjuk. Ha ehhez hozzátesszük, hogy akár 7.000.000 forintig is igényelhető, a kamata végig fix, és a futamideje maximálisan 96 hónap is lehet, akkor kijelenthetjük, hogy minden banknak komoly konkurrenciát jelent!

A következő ajánlat a Sberbanktól a Fair Adósságcsökkentő személyi kölcsön, aminek egyetlen hátránya, hogy nem szabad felhasználású, hiszen csak és kizárólag meglévő hitelek kiváltására lehet igényelni. A kamata épp ezért nem vetekedhet a Fair személyi kölcsönével: a 10,49% jó ugyan, de magasabb. Fontos tudni róla, hogy szintén 7.000.000 forintig igényelhető, és a futamideje is maximum 96 hónap lehet.

Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban a Sberbank Fair Expressz Plusz személyi kölcsön, amivel a Sberbank a lehető legmagasabbra tette a lécet a többi banknak. A kamata ugyanis 6,95%, vagyis egy kicsivel még a Fair személyi kölcsönt is lekörözi, és akkor még nem említettük meg a THM-et, ami mindösszesen 7,97%! Fontos viszont, hogy ez a kölcsön csak 1.000.000 forintig vehető igénybe, és a futamideje is csak 60 hónap lehet. Tekintsd meg partnerünk ajánlatait is, ehhez kattints ide. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a Sberbank személyi kölcsönei iránt, akkor alaposan nézd át, hogy a három közül melyik felel meg az igényeidnek. Oldalunkon összehasonlíthatod őket, és ha kérdés maradna, akkor keress meg bennünket megadott elérhetőségeinken!

Hasonlítsd össze a Sberbank személyi kölcsön ajánlatait, kattints ide!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

2018.11.02.

Tudjuk, hogy még csak ősz van, de már benne járunk, és alig van némi idő hátra karácsonyig. Sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását és az ezzel kapcsolatos dolgokat. A korábbi évek tapasztalatából tudhatnák, hogy mindenki más is ezt teszi, és emiatt tömeg és lökdösődés tapasztalható mindenhol.

Tovább olvasom
Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

2018.10.01.

Nem szokásunk, de erre a kérdésre kérdéssel felelnénk: mennyire sürgősen? Ha sürgősen kölcsönre van szükséged, akkor több lehetőség is a rendelkezésedre áll, és csak akkor tudsz jól dönteni, ha ezeket mind számba veszed.

Tovább olvasom
Kaphatok-e személyi kölcsönt, ha a fizetésemből letiltás van?

Kaphatok-e személyi kölcsönt, ha a fizetésemből letiltás van?

2018.02.16.

Van az az élethelyzet, amikor mindenképp szükség lenne némi pénzre, függetlenül a körülményektől. A személyi kölcsön szinte minden esetben jó megoldás, viszont a hitelbírálat keresztül tud húzni minden számítást, akár egy egyszerű letiltás miatt.

Tovább olvasom
Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

2018.05.03.

Természetesen igen, személyi kölcsönt vállalkozóként is igényelhetsz, de ebben az esetben az eljárás kicsit eltérő, hiszen vállalkozók esetében másféle igazolások szükségesek a hitelkérelemhez, mint egy alkalmazottnál. Valamivel több dokumentumot kell beszerezned, de a kamat és az egyéb kondíciók ugyanolyanok lesznek, nincs különbség.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával