Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 11:56

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Nincs semmilyen jelzálogjog-bejegyzés, az egyedüli biztosítékot a hitelfelvevő jövedelme jelenti. Érthető okokból a pénzintézetek többsége ezt igen nagy kockázatként kezeli. Ezért személyi kölcsönnel maximálisan felvehető hitelösszege a legutóbbi időkig meg sem közelítette az ingatlanfedezetű hitelekkel elérhető mértéket. Természetesen még mindig nem, azonban ma már lehetőség van akár 10.000.000 forint igénylésére is fedezet nélkül, ám ennek megvannak a maga feltételei, amit nem mindenki tud teljesíteni!

A tízmilliós személyi kölcsönt ma már több bank is kínálja különböző kondíciókkal, de a feltételekben is van különbség. Van olyan típus, amihez hitelcélt is kapcsoltak, ami lakásvásárlás és felújítás lehet, de ettől függetlenül továbbra is személyi kölcsön, azaz nincs jelzálog bejegyzés, illetve van olyan is, amelyik teljesen megegyezik egy alacsonyabb összegű személyi kölcsönnel. A feltételek között kiemelten szerepel a jövedelem, ami minden esetben magas kell, hogy legyen, de minimum nettó 250.000 forint, és ha ez nem teljesül, akkor a hitelkérelmet el fogják utasítani.

Ez azonban extrém példa; az átlagos személyi kölcsönök hitelösszege a párszázezer forinttól a néhány millióig terjed, és a legtöbben ezeket is keresik. Attól függően, hogy mire szeretnéd elkölteni, választhatsz a legalacsonyabb és a legmagasabb összeg között bármennyit, a lényeg azonban az, hogy a rendszeres, nettó jövedelmednek csak 8-10-szeresét tudod úgy megigényelni, hogy szinte biztosan meg is kapd. Természetesen megpróbálkozhatsz magasabb összeggel is, de ezeket a legtöbb bank elutasítja a túl magas kockázat miatt.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor tekintsd meg oldalunkon a jelenleg elérhető legkedvezőbb ajánlatokat, hasonlítsd össze őket, és válaszd ki közülük a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

2018.05.03.

Természetesen igen, személyi kölcsönt vállalkozóként is igényelhetsz, de ebben az esetben az eljárás kicsit eltérő, hiszen vállalkozók esetében másféle igazolások szükségesek a hitelkérelemhez, mint egy alkalmazottnál. Valamivel több dokumentumot kell beszerezned, de a kamat és az egyéb kondíciók ugyanolyanok lesznek, nincs különbség.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom
Alapfogalmak a hitelekhez

Alapfogalmak a hitelekhez

2019.03.22.

Mivel nem csak visszatérő olvasóink vannak, hanem szerencsére újak is, így meg szeretnénk könnyíteni a helyzetüket azzal, hogy nem kell végigolvasniuk a blog összes cikkét. Alapfogalmak, amit összegyűjtöttünk a részetekre, hogy a hitelekkel kapcsolatos tudásotokat egy elégséges szintre emeljük.

Tovább olvasom
A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

2018.11.02.

Tudjuk, hogy még csak ősz van, de már benne járunk, és alig van némi idő hátra karácsonyig. Sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását és az ezzel kapcsolatos dolgokat. A korábbi évek tapasztalatából tudhatnák, hogy mindenki más is ezt teszi, és emiatt tömeg és lökdösődés tapasztalható mindenhol.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával