Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Hogy lehet igényelni a Provident Maxi Kölcsönt?

2018.07.30.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 15:06

A hiteligénylés az utóbbi időben meglehetősen leegyszerűsödött, gyakran már arra sincs szükség, hogy személyesen megjelenjünk egy bankfiókban; elég telefonálni, vagy meglátogatni egy weboldalt, és online elküldeni a hitelkérelmet. A Provident a Maxi Kölcsönnél három lehetőséget is biztosít erre!

Hogy lehet igényelni a Provident Maxi Kölcsönt?

Először is telefonálhatunk a Provident telefonos ügyfélszolgálatára, ami a +36-1-354-4090-es telefonszámon érhető el, és az ügyintézőtől igényelhetjük a hitelt; így ráadásul bővebb tájékoztatást is kaphatunk a hitel feltételeiről, és feltehetjük a kérdéseinket is.

Küldhetünk SMS-t is, ezt a +36-20-555-50-50-es telefonszámra kell megtenni; az üzenetben a HITEL szónak és az igénylő nevének kell szerepelnie. Ezután a bank ügyintézője visszahív bennünket, felveszi az adatainkat, szintén feltehetjük a kérdéseinket, és már várhatjuk is a hitelbírálat eredményét.

A Provident Maxi Kölcsöne online is igényelhető pár kattintással, illetve ki kell töltenünk egy űrlapot is, majd visszahívást kérni a gomb megnyomásával. Ez után már csak egy jóval rövidebb beszélgetés következik, majd időpont-egyeztetés a hitelbírálat előkészítéséhez és a szerződéskötéshez.

A Provident Maxi Kölcsönt 500.000-1.000.000 forintig igényelhetjük, a futamideje 30 hónap, és nem kell hozzá fedezet és kezes, a feltételei pedig nem térnek el a többi személyi kölcsönétől, vagyis a betöltött 18. életév, a három hónapos munkaviszony, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, és az érvényes személyazonosító okmányok mindenképp szükségesek hozzá. Ha teljesítjük a feltételeket, akkor a szerződéskötést követő tizedik munkanappal bezárólag a számlánkra kerül a Provident Maxi Kölcsön!

Ha személyi kölcsönre van szükséged, akkor érdemes az esetleges jelöltek közé venned a Provident Maxi Kölcsönt, de mindenképp hasonlítsd össze a jelenleg elérhető összes ajánlattal, és csak akkor add be a hitelkérelmedet, ha megtaláltad közülük a legmegfelelőbbet! Kérdésed van? Tanácsot kérnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen válaszolunk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Mire használható fel a lakástakarék összeg?

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

2018.04.16.

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakástakarék által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Tovább olvasom
K&H személyi kölcsön kalkulátor

K&H személyi kölcsön kalkulátor

2019.05.14.

Gyakran kerül szóba nálunk mostanság a K&H bank. Mivel a legutóbbi újításuk, a teljesen online hiteligénylés egy remek lehetőséget nyújt a bank saját ügyfeleinek. De ezt is sikerült felülmúlniuk azzal, hogy a folyósítás – a feltételek teljesítésével – egy órán belül lezajlik. Ha fedezet nélküli hitel, akkor a K&H személyi kölcsön kalkulátora kerül elő a legtöbbször; nálunk most ez a favorit, és ha tovább olvasol, azt is eláruljuk, hogy miért!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával