fbpx

Raiffeisen Bank

A környezetvédelem elsődleges szempont a számukra, a fiókokban gyereksarok segíti a várakozást, emellett a képzőművészetet is elkötelezetten támogatják. A sárga színéről ismert, nagy fiókhálózattal rendelkező bank fiókjaiban mosolygós, szakértő kollégákkal találkozhatunk, akik a kamat, a futamidő és a THM kapcsolatáról beszélnek nekünk – ha kérjük. És persze, hogy kérdezünk. Hiszen vállalhatunk gyermeket, építhetünk, vehetünk, felújíthatunk ingatlant, vagy kiválthatjuk hiteleinket, mert jobb, ha nem négy van, csak egy, és történhet olyan az életünkben, hogy gyorsan pénzre van szükségünk. Tájékoztatnak bennünket arról, hogy a széles termékskálából melyik termékre van éppen szükségünk, akár babát várunk, állami támogatással akarunk építkezni, utazunk ( ha már lehet), nagy esküvőt rendezünk, vagy kicserélhetjük a gázkazánt. Lehet, hogy sok kölcsönünkből akarunk egyet varázsolni: a Raiffeisennél ez is megy! A Raiffeisen Bank a pénzügyi termékek széles skáláját kínálja.

Lássuk ezekből a hiteleket:

Raiffeisen személyi kölcsön

A egyszerűsége és szabad felhasználása miatt a személyi kölcsön az egyik nagy kedvenc, ami természeten a Raiffeisen is kínálatában is megtalálható. A szabad felhasználást szó szerint vehetjük. Bármire elkölthetjük a felvett összeget. A felhasználásnak csak a fantáziánk szab határt.

Legfontosabb információk a Raiffeisen személyi kölcsönéről

A Raiffeisen személyi kölcsön feltételei

Milyen dokumentumok kellenek a személyi kölcsönhöz?

A bank egyedileg is meghatározhatja a szükséges dokumentumokat.

Amit álltában kérnek:

Raiffeisen Személyi Kölcsön ingatlanfedezettel

Nagyobb hitelösszeg esetén jöhet jól.

Ha nagyobb hitelösszegre van szükséged, választhatod ingatlanfedezettel is a személyi kölcsön terméket, 4,98%-7,43% közötti THM-mel. A kamat 3,94%-7,19% között változik a választott kamatperiódusnak megfelelően. Hosszú időre rögzítettet kamatozás mellett több ingatlan is bevonható. (maximum 3).

Raiffeisen lakáshitel

Ki ne akarna saját fészket?

Raiffeisen lakáshitelek mindenféle formában, akár 100 000 Ft jóváírással, fix kamatozással és akciós induló költségekkel juthatsz hozzá, így könnyen megvalósítható válik a lakáscélod.

Legfontosabb információk a lakáshitelről

Hogy igényelhető?

A telefonos vagy online ügyfél-szolgálaton történő jelentkezés után a bank munkatársai felveszik a kapcsolatot az érdeklődővel, elmondják melyik támogatott hitelre jogosult, és időpontot foglalnak a kiválasztott bankfiókba. És elkezdődik a folyamat, amely egy új ingatlanhoz, egy csodaszép lakáshoz vagy családi házhoz vezet!

Raiffeisen Otthonfelújítási Kamattámogatott kölcsön

Állami támogatással újíthatod fel otthonod. Raiffeisen Otthonfelújítási Kamattámogatott kölcsönnel még önerő sem kell.

Főbb tudnivalók

Mi kell hozzá?

Raiffeisen Babaváró kölcsön

A Babaváró Kölcsön a babaváró támogatásról szóló 44/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a gyermekvállalás és a gyermeknevelés támogatására nyújtott szabad felhasználású kölcsön. A kölcsönszerződés legkésőbb 2022. december 31. napjáig köthető meg.

Rendkívüli lehetőség, hiszen akár a teljes fennálló tartozást elengedik, és 10 000 000 forinthoz juthatsz.

Miért a Raiffeisen Babaváró kölcsöne?

Mert számlanyitás nélkül is elérhető, díjmentes kölcsönfelvétellel, szabad felhasználással.és akár 70 000 Ft jóváírással lehet 10 000 000 Ft-hoz jutni akár 20 éves futamidőre 0,43% THM-mel.

Részletek:

Kik igényelhetik?

Magyar házaspárok 18 és 41 éves életkor között, egyikük legalább három éve dolgozik, Magyarországon élnek, köztartozás mentesek,nem szerepelnek a KHR-ben negatív adósként, büntetlen előéletűek, és gyereket vállalnak.

A gyerekek száma

Gyermekvállalás teljesítése esetén

Folyószámla hitel

A folyószámlával rendelkező ügyfeleknek a bank folyószámlahitelt nyújthat. Ez jól jöhet egy hirtelen kiadásnál, ha nincs elegendő pénz a bankszámlán. Ez egy egyszerűen használható, gazdaságos, könnyen igényelhető, személyre szabott termék, amit akár a bírálatot követő napon felhasználható. Hitelkeretet 50 000 Ft-tól igényelheted, ehhez elég 100 000 Ft jövedelem. Fontos, hogy Magyarországon kell éled, telefonon elérhetőnek kell lenned, és nem szerepelhetsz negatív adósként a KHR-ben.

Kamat 20,5% THM 30,8%.

Egyetlen hitel

Meglévő hitelek kiváltása jelzáloghitellel.

A lakáshiteled kiválthatod, vagy ha a lakáshiteled mellett egyéb hitellel is rendelkezel (pl. áruhitel, autóhitel) és ezeket egyetlen hitellel szeretnéd kiváltani vagy még pénzre is szükséged van., ezt a terméket válaszd. A skála széles, gyorsan és egyszerűen megoldhatod, bármit szeretnél 4,5% körüli kamattal és 5 % körüli THM-mel, összegtől, futamidőtől függően.

Hitelfedezeti biztosítás

Bármilyen hiteltermékkel rendelkezel a Raiffeisen Banknál, érdemes Hitelfedezeti biztosítást kötni, legyen az hitelkártya, jelzálogkölcsön, személyi kölcsön, esetleg bankszámlahitel. Így biztosíthatod, hogy nem várt eseménynél a biztosító átvállalja a tartozás visszafizetését. A biztosítás kár esetén részben vagy egészben fedezi hiteled törlesztőrészleteit, munkanélküliség, keresőképtelenség, egészségkárosodás vagy rokkantság esetén.

Így kaphatod meg a hitelt

Raiffeisen Bank - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Raiffeisen Bank - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Raiffeisen Bank - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Raiffeisen Bank - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A munkaviszonynak folyamatosnak kell lennie, és nem állhatsz próbaidő alatt.

Nem. A törlesztő részletnek megfelelő összegnek havonta rendelkezésre kell állnia a hitelszerződésben megjelölt törlesztési számlán. Az összeg átutalással vagy pénztári befizetéssel teljesíthető. A bankfiókokban a pénz befizethető a számlára. Be kell menned a legközelebbi Raiffeisen fiókba, és befizetni a számlára a havi törlesztőrészletet.

A hitelkalkulátor megadja a törlesztőrészlet nagyságát a hitelösszeg és a futamidő megadása után. Pontosan tudni fogod, mennyit kell fizetned, és mennyi ideig. Látod majd a kamatot és a THM-t is, de a lényeg az lesz, hogy tudni fogod a havi törlesztőrészletedet, és így eldöntheted, vállalható.e ez számodra.

Nem. A Raiffeisen Banknál csak abban az esetben kell hitelbírálati díjat fizetni, ha a bírálat pozitív eredménnyel zárul. Ha nem kapsz hitelt, nem fizetsz.

Nagyon.

A hitelfelvétel előtt fontos tájékozódnod, hogy milyen módon okozhat neked és a közvetlen környezetedben élőknek problémát a túlzott eladósodás. A megfelelő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. Vedd figyelembe a THM-t( ne csak a kamatot), az egyszeri folyósítási díj mértékét, és minden egyéb felmerülő költséget. Fontos tudnod a tejes visszafizetendő összeget. Hitelfelvétel előtt tájékozódj! Gondold át a kockázatokat!

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat.

Igen. Nem csak az ingatlan tulajdonosa igényelhet hitelt, de az ingatlan jelzáloggal történő megterheléséhez az ingatlan tulajdonosának hozzájárulása is szükséges.

Igen. A teljes hiteldíj mutató, ahogy a nevében is benne van, megmutatja nekünk, összehasonlítható módon ( referencia THM), hogy mennyibe is kerül a hitel, mekkora összköltségre számíthatunk.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Jó hír a CSOK igénylőknek: jelentősen csökkent a büntetőkamat

A kormány csökkentette a CSOK támogatás esetleges késedelmi kamatát. A csökkenés jelentős, hiszen az új szabály értelmében nem lehet magasabb a büntetőkamat 5 százaléknál. Kinek lehet ez fontos? Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Minden, amit a késedelmi kamatról tudni kell

Amikor hitelt veszünk fel egy banknál, vállaljuk, hogy a kölcsön kapott összeget havi részletekben fizetjük, rászámolva a kamatot, amelyet a banknak fizetünk azért cserébe, hogy kölcsön adták nekünk a pénzt. Ezt a kötelezettséget egy fix időre, úgynevezett futamidőre vállaljuk, és aláírásunkkal igazoljuk, hogy a 5-30 év alatt havi rendszerességgel törlesztjük a tartozásunkat.

Tovább olvasom
Hogyan hat a kamatemelés a lakáshitelekre?

A kamatemelés a lakáshitelekre is hat, méghozzá nem is akárhogyan – tudj meg mindent a témával kapcsolatban alábbi cikkünkből!

Tovább olvasom
Tudj meg mindent a Széchenyi Beruházási Hitel MAX-ról!

Ha csak egy kicsi hiányzik, vagy ha mersz nagyban gondolkodni, és konkrét célokat megvalósítani vállalkozásod kapcsán, akkor neked nyújt megoldást a Széchenyi Beruházási Hitel MAX, hogy fejleszd, okosabbá, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tedd vállalkozásodat! A Széchenyi hitelekről már beszámoltunk nemrég, vegyük most alaposabban szemügyre a Széchenyi Beruházási Hitel MAX előnyeit és lehetőségeit.

Tovább olvasom