Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

2018.04.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:18

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakástakarék által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

Először is a lakástakarék megtakarításodból vehetsz, vagy építhetsz házat, illetve tanyai lakóingatlant. Ha már megvan, akkor ennek korszerűsítésére is költheted a pénzt, vagyis például ablakra, bejárati kapura, biztonsági rácsokra, biztonsági üvegfóliára, biztonsági zárra, garázsajtóra, harmonika ajtóra, kilincsekre, kopogtatóra, napellenzőre, névjegytáblára, redőnyökre, reluxára, szúnyoghálóra, távirányítóra a bejárati kapuhoz, nyílászárókhoz szigetelő anyagra, ablakok építésére és üvegezésére, illetve autó bejáró építésére.

A kertben a terasz kiépítésére fordíthatod az LTP-s pénzedet, vehetsz a teraszra napellenzőt, költheted térkőre és annak lerakására, riasztóberendezésre, búvárszivattyúra, kútfúrásra, medencére, szaunára, tereprendezésre, termőföldre, díszkő burkolatra a járdán, elektromos kapura, garázs építésére, illetve felújítására, konténeres anyag- és sittszállításra.

A beltérben, illetve a lakásban költheted galéria, gardrób és polcrendszerek építésére. Az ezekhez szükséges anyagokra, fürdőszobai szekrényekre, bútorlapra, csavarokra, különféle gipszstukkókra, karnisra, szalagfüggönyre, padlószőnyegre és PVC szőnyegre. A fürdőszobában fordíthatod csempe, járólap, szaniterek, gázbojler, hidromasszázs, kád, pezsgőfürdő, szappantartó, falra szerelhető akasztók, szauna és tükör beszerzésére. Míg a konyhában hűtőgépre, konyhamalacra, mikrohullámú sütőre, mosogatógépre, konyhabútorra, szag- és páraelszívóra, főzőlapra, gáztűzhelyre és lávaköves sütőre, de fontos, hogy ezek mind beépítettek legyenek; ez kikötés minden LTP ráfordításnál!

Ezeken felül költheted még a fűtésrendszerre, azaz beépített légkondicionálóra, cserépkályhára, kandallóra, radiátorokra, hővisszaverő fóliára, villanykályhára és beszerelésére, napelemre, valamint az elektromos rendszer korszerűsítésére is, tehát villanykapcsolóra, izzóra, csillárra, fali és mennyezeti lámpatestekre, kerti kandeláberekre, antennára, illetve a kábeltévé-, internet- és telefonhálózat kiépítésére.

Remélhetőleg segítettünk neked, és elgondolkodsz azon, hogy érdemes lenne Neked is lakástakarék megtakarításba fektetni a pénzedet. Ha így van, hasonlítsd össze a legjobb ajánlatokat oldalunk segítségével, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

2019.04.16.

Lakáshitel helyett személyi kölcsön? Bizonyos esetekben kifejezetten jó választás lehet: a lakáshiteleknek is megvannak a maguk hátrányai, amit egy személyi kölcsönnel könnyedén ki lehet küszöbölni. Nézzük meg, mikor érdemesebb a személyi kölcsön mellett dönteni egy lakáshitel helyett!

Tovább olvasom
Kamat jelentése

Kamat jelentése

2019.02.14.

Mindenki tudja, mi az a kamat – vélik sokan, de ez nem biztos, hogy így is van, vagy legalábbis nem pontosan. Úgy gondoltuk, hogy érdemes erről a témáról is írnunk egy rövid értekezést, hiszen a jó pap is holtig tanul. Akkor nézzük mi a kamat jelentése.

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

2019.07.03.

Mostanában egyre gyakrabban bukkan fel a Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítés, viszont hogy mit is jelent, már csak kevesen tudnák megmondani. Mint általában, így most is megtudhatod, miért érdemes figyelni ezt a minősítést, hiszen részletezzük Neked!

Tovább olvasom
Mire költhető a babaváró hitel?

Mire költhető a babaváró hitel?

2019.07.13.

A babaváró hitel igencsak felkapott lett az utóbbi időben, ami nem csoda, hiszen ennyire előnyös hitelkonstrukcióval eddig még nem találkozhatott senki, aki kicsit is járatos a pénzügyek és bankok világában. Rengeteg kérdést kaptunk az utóbbi időben, de a legtöbb arra vonatkozott, hogy vajon mire költhető a babaváró hitel. Lássuk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával