Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

2018.04.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:18

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakástakarék által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

Először is a lakástakarék megtakarításodból vehetsz, vagy építhetsz házat, illetve tanyai lakóingatlant. Ha már megvan, akkor ennek korszerűsítésére is költheted a pénzt, vagyis például ablakra, bejárati kapura, biztonsági rácsokra, biztonsági üvegfóliára, biztonsági zárra, garázsajtóra, harmonika ajtóra, kilincsekre, kopogtatóra, napellenzőre, névjegytáblára, redőnyökre, reluxára, szúnyoghálóra, távirányítóra a bejárati kapuhoz, nyílászárókhoz szigetelő anyagra, ablakok építésére és üvegezésére, illetve autó bejáró építésére.

A kertben a terasz kiépítésére fordíthatod az LTP-s pénzedet, vehetsz a teraszra napellenzőt, költheted térkőre és annak lerakására, riasztóberendezésre, búvárszivattyúra, kútfúrásra, medencére, szaunára, tereprendezésre, termőföldre, díszkő burkolatra a járdán, elektromos kapura, garázs építésére, illetve felújítására, konténeres anyag- és sittszállításra.

A beltérben, illetve a lakásban költheted galéria, gardrób és polcrendszerek építésére. Az ezekhez szükséges anyagokra, fürdőszobai szekrényekre, bútorlapra, csavarokra, különféle gipszstukkókra, karnisra, szalagfüggönyre, padlószőnyegre és PVC szőnyegre. A fürdőszobában fordíthatod csempe, járólap, szaniterek, gázbojler, hidromasszázs, kád, pezsgőfürdő, szappantartó, falra szerelhető akasztók, szauna és tükör beszerzésére. Míg a konyhában hűtőgépre, konyhamalacra, mikrohullámú sütőre, mosogatógépre, konyhabútorra, szag- és páraelszívóra, főzőlapra, gáztűzhelyre és lávaköves sütőre, de fontos, hogy ezek mind beépítettek legyenek; ez kikötés minden LTP ráfordításnál!

Ezeken felül költheted még a fűtésrendszerre, azaz beépített légkondicionálóra, cserépkályhára, kandallóra, radiátorokra, hővisszaverő fóliára, villanykályhára és beszerelésére, napelemre, valamint az elektromos rendszer korszerűsítésére is, tehát villanykapcsolóra, izzóra, csillárra, fali és mennyezeti lámpatestekre, kerti kandeláberekre, antennára, illetve a kábeltévé-, internet- és telefonhálózat kiépítésére.

Remélhetőleg segítettünk neked, és elgondolkodsz azon, hogy érdemes lenne Neked is lakástakarék megtakarításba fektetni a pénzedet. Ha így van, hasonlítsd össze a legjobb ajánlatokat oldalunk segítségével, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

2019.06.26.

Gyorskölcsönt másképpen? Hiszen még csak pár éve létezik! Miért változtatnának rajta már most? Nos, az alábbiakban röviden kifejtjük a gyorskölcsönök fejlődését, és elmondjuk, mi várható a közeljövőben!

Tovább olvasom
Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

2018.10.04.

Ha kölcsönt akarsz felvenni, akkor számtalan lehetőség közül választhatod ki azt a konstrukciót, amit aztán fel fogsz venni. Azonban nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a hitelfelvételnek bizony feltételei is vannak, amiket teljesítened kell ahhoz, hogy a hitelbírálaton pozitív minősítést kapj.

Tovább olvasom
Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül.

Tovább olvasom
Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

2018.07.14.

Ha egyszerre több hitelt is fizetsz, vagy egy régebbi típusú kölcsönt, aminek feltételeit meglátva ma már eszedbe sem jutna aláírni a hitelszerződést, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy adósságrendező hitellel kiváltsd. Ezzel egyszerűsítheted a pénzügyeidet, és csökkentheted a havi kiadásaidat is!

Tovább olvasom