Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

2017.06.29.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 23. 15:09

Gyorskölcsön ügyintézés online igényléssel Gyorskölcsön ügyintézés érdekli tényleg a leggyorsabban, mert azonnal kell a pénz? A legjobb megoldás az online igénylés, ennél anyagilag is jobban járunk, mert

Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

megspóroljuk a banknak fizetendő bizonyos, ügyintézésért felszámolt költségeket. Jó, ha tudjuk azonban, hogy ebben az esetben csak magunkra számíthatunk! Néhány kérdés, mely segíthet:

  • Eligazodik egy bank honlapjának felületén?
  • Hasonlította már össze több bank ajánlatát online?
  • Pontosan tudja, hogy mit is jelent pl. a kamat és a THM fogalma?
  • Azt is tudja, hogyan függ össze a futamidő hossza a törlesztő részlet összegével, valamint azt is, hogy ez hogyan befolyásolja a „gyorskölcsön árát”?
  • Töltött már ki kölcsönfelvételhez szükséges igénylőlapot?

Ha mindegyik kérdésre igen a válasz, akkor nincs mitől tartania, vágjon bele bátran! Önállóan is meg tudja oldani a gyorskölcsön igénylés lépéseit.

Segítségképpen egy helyre összegyűjtöttük a bankok ajánlatait, itt össze tudja hasonlítani őket.

Tegye meg most rögtön az expresszkolcson-hu-n és akár el is indíthatja az online igénylést.

 

Gyorskölcsön ügyintézés a bank munkatársának segítségével

Amennyiben a fenti kérdések közül nem mindegyiket tudja megválaszolni, vagy van valamilyen speciális körülmény, jobban jár, ha igénybe veszi a bank munkatársának segítségét. Így is gyorsan pénzhez juthat, minimális plusz költséggel jár, viszont sokat spórolhat azon, hogy valóban a legmegfelelőbb ajánlatot segít kiválasztani Önnek.

Mindegyik banknál van lehetőségünk a bank munkatársától segítséget, szaktanácsadást kérni. Bizonyos, erre szakosodott pénzintézeteknél akár úgy történhet a gyorshitel ügyintézés, hogy a bank munkatársa a helyünkbe is hozza a készpénzt.

Ha valamiért kedvezőbb számunkra (pl. időhiány, mozgáskorlátozottság stb.), a fizetendő törlesztő részletekért is házhoz jön a bank munkatársa. Így csak annyi tennivalónk lesz, hogy az egyeztetett időpontban otthon tartózkodjunk és átadjuk az aktuális összeget.

Természetesen, ahogy minden más esetben, itt is érvényes, hogy a kényelemnek ára is van! A helyünkbe hozott pénznek és az otthonról történő törlesztésnek külön költsége van!

 

Gyorskölcsön ügyintézés saját pénzügyi tanácsadónk együttműködésével

Ha már van pénzügyi tanácsadónk, sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, hiszen a fenti lehetőségek helyett csak konzultálnunk kell vele arról, hogy némi készpénzre lenne szükségünk.

Biztosak lehetünk benne, hogy akár órákon belül összegyűjti nekünk az aktuális ajánlatok legjobbjait, a megfelelő szakmai és egyéb javaslataival együtt, melyek aktuális helyzetünket is figyelembe veszik.

Pénzügyi tanácsadónk tudni fogja a lehetséges buktatókat is, de ugyanakkor tudni fogja az aktuális akciókat vagy a számunkra előnyösebb konstrukciókat is.

Amennyiben úgy dönt, hogy személyesen, online szeretné összehasonlítani az aktuális gyorskölcsön ajánlatokat, itt egy helyen megteheti!

 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

2019.04.10.

Kifolyik a pénz a kezeid közül? Nem vagy egyedül; sajnos vagyunk páran, akiknek nem adatott meg a képesség, hogy jól bánjanak az anyagi forrásaikkal. A képesség azonban tanulható, és ha elolvasod az alábbi cikkünket, Te is közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy gyarapíthasd a vagyonod! Ezért adunk pár tippet!

Tovább olvasom
Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

2019.06.14.

Sokan állnak szkeptikusan a hitelekhez, ami nem is csoda a 2006-os hitelválság után. Szerencsére egyre többen állnak úgy a dologhoz, hogy pénzügyi tudatossággal közelítik meg a kérdést, és hosszas mérlegelésnek vetik alá a hiteltermékeket, illetve azt, hogy szükségük van-e rá egyáltalán. A pénzügyi összehasonlító portálok az előbbiben nyújtanak segítséget. Azaz a felkeresésükkel könnyebbé teheted a döntést, hogy melyik hitelt is válaszd.

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával