Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön fix törlesztővel – tervezhető havi költségek!

2017.05.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 23. 15:02

Személyi kölcsön fix törlesztővel? Kisebb összegű személyi kölcsönöknél a legkedvezőbb megoldás! Szabadon felhasználhatjuk bármire, miközben állandó költségként tudjuk beilleszteni havi kiadásaink közé. Nem szállnak el a kamatok, mi pedig egyenletesen, átláthatóan tudunk számolni a költséggel.

Személyi kölcsön fix törlesztővel – tervezhető havi költségek!

Személyi kölcsön fix törlesztővel = kétszeres szabadság!

Hogy miért? Egyrészt szabadon felhasználhatjuk bármire, amire éppen szükséges, másrészt pedig mentesülünk a változó kamatok miatti állandó bizonytalanságtól. Ha 1 m Ft körüli összegre van szükségünk, ez lesz a legjobb választás!

Személyi kölcsön fix törlesztővel – Milyen helyzetekben érdemes kihasználnunk? Néhány példa:

  • Egy régebben kölcsönkért összeg visszafizetése,
  • Egy tandíj, amire egy összegben fizetve jókora kedvezményt kaphatunk,
  • A családi nyaralás, ami most másképp nem férne bele a keretbe. vagy az igényelt kölcsön fix törlesztővel lehetővé teszi, hogy eljuthassunk külföldre is a plusz pénzből! A kölcsönt pedig szépen lassan, havonta a fix törlesztővel visszafizetjük. Így egyensúlyban lesznek anyagi ügyeink is, és a család is élvezheti az együtt töltött időt.
  • A lakás hőszigetelése, hogy a következő fűtési szezonban már a szigetelt nyílászárók tartsák vissza a pénzünket az ablaknál.
  • Otthonunk festése-mázolása, megajándékozva bennünket a tisztaság és egy új színvilág élményével
  • Autónk stabil és biztonságos működését egy átfogó szerviz hosszú időre lehetővé teszi, de ez is sok pénzt emészt fel egyszeri, nagyobb kiadásként
  • A hűtőgép vagy a mosógép cseréje komoly érvágás anyagilag! Egy kölcsön fix törlesztővel erre is megoldás.

Személyi kölcsön fix törlesztővel – Milyen feltételekkel vehetjük igénybe?

Számítsunk személyi kölcsön igénylésekor arra, hogy a hitelbírálat szigorúbb. Ez logikus is a bank részéről, ha belegondolunk, hiszen itt csak a jövedelmünk lesz a fedezet.

Bizonyos esetekben kezes bevonásával is megoldható a helyzet, amennyiben jövedelmünk nem elég ahhoz, hogy megkapjuk a felvenni kívánt összeget.

Ezzel együtt kisebb összeg igénylésekor sokkal jobban járunk, ha a személyi kölcsön ajánlatok közül választunk.

Honlapunkon összehasonlíthatja a bankok összes személyi kölcsön ajánlatait, melyeket fix törlesztővel kínálnak!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Tranzakciós illeték jelentése

Tranzakciós illeték jelentése

2019.06.08.

Mostanában sokszor esik szó a médiában a tranzakciós illetékről. A kormány szeretne változtatni rajta, de sokan nem is tudják igazán, hogy mi is ez. Jelen cikkünkben szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, illetve felfedni, hogy tulajdonképpen mit is jelent maga a kifejezés.

Tovább olvasom
2020 minimálbér változás – mennyi a garantált bérminimum?

2020 minimálbér változás – mennyi a garantált bérminimum?

2020.02.19.

Először is fontos tisztázni, hogy a minimálbér és a garantált bérminimum nem ugyanaz, az utóbbi ugyanis az úgynevezett szakmunkás minimálbér, vagyis szakképesítéssel rendelkezőknek ez magasabb, mint a végzettséggel nem rendelkezőknek. A 2020-as minimálbér-változás esetében a bruttó összeg 161.000 forintra, a garantált bérminimum pedig 210.600 forintra emelkedik; a bérnövekedés mindkét esetben 8%-os.

Tovább olvasom
MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

Tovább olvasom
Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

2019.02.15.

Igyekszünk a legjobb hiteleket bemutatni nektek, illetve elérhetővé tenni az oldalunkon, hogy minél szélesebb palettáról tudjátok kiválasztani a megfelelőt. Mostantól a Budapest Bank személyi kölcsöne is elérhető nálunk, és hogy a legjobb döntést hozhassátok meg, be is mutatjuk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával