Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

2017.03.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:42

Adósságrendező hitel igénylése: a lehetőség halmozott hitelek újratervezésére! Ha több felvett hitele is van egyidejűleg, az adósságrendező hitel éppen ilyen helyzetekre kínál jelentős könnyebbséget. De vajon hogyan is alakult ki a jelenlegi helyzet?

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

Amikor szükséges egy nagyobb összegű berendezés, vagy ki kell festeni a lakást, esetleg a kocsi adta be a kulcsot és kell a munkához, a fizetésünk általában kevés, ezért személyi kölcsönnel oldjuk meg, amit aztán havonta törlesztve fizetünk vissza.

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen erre valók a hitelek. A gond akkor kezdődik, amikor jön megint egy hasonló helyzet! A fizetésünk már terhelve van az előző hitellel, de megint felvesszük a szükséges összeget „még belefér, valahogy megoldjuk a törlesztést” címszóval.

Amikor a most már két hitellel megterhelt fizetésünk miatt a hétköznapi dolgokra már alig marad pénz, alaposan meg kell gondolni, mire költünk.

Ráadásul az élet hozhat (és hoz is) nem várt meglepetéseket! Pl. egy munkahely elvesztése ilyenkor komoly gondot jelenthet, vagy egy hűtőgép sürgős cseréje, de egy tartósabb betegség vagy balesetből fakadó táppénz is alapjaiban rengeti meg biztosnak hitt megélhetésünket.

Vagy, hogy pozitívabb dolgokra is gondoljunk, egy kisbaba születése vagy gyermekünk esküvője is alaposan átrendezi életünk minden területét, – így a pénzügyi dolgainkat is. Hiába szeretnénk becsületesen fizetni a törlesztő részleteket, egyszerűen nem megoldható a kialakult helyzetben.

A bankok az ilyen élethelyzetekre dolgozták ki ezt a hitel típust. Adósságrendező hitel igénylése többféle konstrukcióban áll rendelkezésére. Érdemes több bank ajánlatait összehasonlítani, mielőtt döntene.

Az adósságrendező hitel igénylése mennyiben segít megoldani a problémáit?

  • Összevonhatja jelenlegi hiteleinek törlesztő részleteit egyetlen, új hitellel,
  • Az adósságrendező hitel a havi törlesztő részlet kedvezőbb is lesz
  • Vége lesz az állandóan változó havi fizetendő költségnek
  • Jelentős összeget megtakaríthat minden hónapban, melyet más dolgokra fordíthat
  • Megszabadul az állandó stressztől
  • Pénzügyei követhetőbbé, átláthatóbbá válnak, hiszen csak egy határidőre kell figyelnie
  • Az új hitellel akár még némi készpénzhez is juthat
  • Évente díjmentesen felülvizsgáltathatja lehetőségeit

Az adósságrendező hitel fajtáiról, igénylési feltételeiről itt írunk bővebben

 

Hasonlítsa össze a bankok jelenlegi adósságrendező hitel ajánlatait egy helyen az expresszkolcson.hu-n

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendezés fedezet nélkül? Lehetséges!

Adósságrendezés fedezet nélkül? Lehetséges!

2021.06.18.

Nem elég, hogy sok az adósságod, de sokfelé is fizeted, és már nem is tudod észben tartani, hogy hányfelé kellene utalnod? Alig jössz ki a havi jövedelmedből, mert mindent elvisznek a hiteleid? Akkor az adósságrendezést Neked találták ki! Nincs fedezetként bevonható ingatlanod? Az se jelent gondot, ugyanis az adósságrendezés fedezet nélkül is megoldható!

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

2018.03.08.

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy minél gyorsabban szüksége lenne készpénzre. A legtöbbször nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű megtakarítás, vagy egyéb, mozgósítható összeg, ha viszont azonnali megoldásra van szükség, akkor a gyorskölcsönt érdemes megpróbálni!

Tovább olvasom
Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

2017.03.19.

Hallott már a hitelkiváltó hitelről? Mi a hitelkiváltó hitel lényege? Miért lehet Önnek is megoldás? Ön is fizeti még mindig a régi, kedvezőtlen feltételekkel felvett deviza alapú hitelt? Lassan összecsapnak a feje felett a hullámok? A megélhetésre már alig marad pénz? Több hitele is van és már nem látja át, melyiket mikor is kell fizetni?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával