Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

2024.06.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2024. június 10. 19:33

Ha már személyi kölcsön, legyen alacsony a THM. Miért? Mert az alacsony THM alacsony törlesztőt eredményezhet. És ezt tudja a Provident is, ezért megalkotta a Tervező kölcsönét. És erről jobb, ha tudsz. Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Provident Tervező kölcsön

A Tervező kölcsönre azok az ügyfelek jogosultak, akik még nem állnak jogviszonyban a Provident-tel. Vagy a korábbi kölcsöntartozásukat már 2024. május 13. előtt kiegyenlítették.

A kölcsön részletei:

  • 2024. május 14 és 2024. június 24 között igényelhető
  • elérhető kölcsönösszeg: 450 ezer – 1 millió forint között
  • futamidő: 22 hónap
  • THM: 12,9%
  • szabad felhasználás
  • kezes és fedezet nélkül igényelhető
  • fix kamatozás, ezért törlesztők a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak
  • a kölcsön folyósítása és a törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történhet
  • a Tervező kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető.

Alacsony THM? Csak ilyet válassz!

Az Expresszkölcsön pénzügyi szakértői szerint az alacsony THM, vagyis Teljes Hiteldíj Mutató, rendkívül vonzó lehetőség, amikor hitelt keresel.

Ez a mutató megmutatja a hitel teljes költségét éves szinten, beleértve a kamatokat és minden egyéb járulékos költséget.

Válaszd mindig a legalacsonyabb THM-mel rendelkező hitelt, mert így biztosíthatod, hogy a legkevesebb pénzt fizeted vissza a hitel teljes futamideje alatt.

Ez különösen fontos hosszú távú kölcsönöknél, ahol a különbség akár több millió forint is lehet.

Egy alacsony THM-mel rendelkező hitel nem csak olcsóbb, hanem kiszámíthatóbb is, hiszen kevesebb rejtett költséget tartalmazhat.

Fontos azonban, hogy alaposan olvasd át a szerződést, mert előfordulhatnak egyéb feltételek, amelyek befolyásolhatják a hitel valódi költségeit.

Továbbá, az alacsony THM nem feltétlenül jelent alacsony törlesztőrészletet; mindig nézd meg a havi fizetési kötelezettségeket is.

Ne feledd, a pénzügyi döntéseid hosszú távra szólnak, ezért válassz bölcsen, és hasonlítsd össze a különböző hitelajánlatokat!

Személyi kölcsön alacsony THM-mel – bármire

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök szabad felhasználhatósága kiváló lehetőséget nyújt bárkinek, aki gyorsan és rugalmasan szeretne pénzhez jutni.

A szabad felhasználhatóság azt jelenti, hogy a kölcsön összegét bármire fordíthatod, legyen szó váratlan kiadásokról, nagyobb beruházásokról vagy akár adósságrendezésről.

Ez a rugalmasság különösen hasznos, ha hirtelen felmerülő költségekkel kell szembenézned, például egy autójavítással vagy egészségügyi kiadásokkal.

Egy másik nagy előnye az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönöknek, hogy költséghatékonyabbak hosszú távon, mivel kevesebb kamatot és járulékos költséget kell fizetni.

Ezáltal a havi törlesztőrészletek is alacsonyabbak lehetnek, ami megkönnyíti a kölcsön visszafizetését.

Továbbá, mivel nem kell megadnod, mire költöd a pénzt, nagyobb szabadságot és pénzügyi rugalmasságot élvezhetsz.

A szabad felhasználhatóság lehetővé teszi, hogy egyszerre több célra is felhasználd a kölcsönt, például otthonod felújítására és egy családi nyaralás finanszírozására.

Ez különösen hasznos lehet akkor, ha egyetlen hitellel több pénzügyi problémát is szeretnél megoldani.

Emellett, ha a kölcsönt adósságrendezésre használod, akkor egy alacsonyabb kamatozású hitellel válthatod ki a drágább hiteleidet, ami szintén pénzügyi előnyt jelent.

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök igénylése gyors és egyszerű, ami lehetővé teszi, hogy rövid időn belül hozzáférj a szükséges pénzhez.

Az online hiteligénylési lehetőségek tovább növelik a kényelmet, hiszen akár otthonról is elintézheted a szükséges lépéseket.

Végül, a szabad felhasználhatóság azt is jelenti, hogy nincsenek korlátozások vagy megkötések, így teljes mértékben a saját igényeidhez és terveidhez igazíthatod a hitel felhasználását.

Még fedezet sem kell

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényelnek fedezetet, így nem kell kockáztatnod ingatlanod vagy egyéb értékeid elvesztését.

Ez a fajta kölcsön könnyebben és gyorsabban elérhető, mivel kevesebb papírmunkát és kevesebb időt igényel a hitelbírálat.

A fedezet nélküli konstrukció különösen vonzó lehet azok számára, akik nem rendelkeznek jelentős vagyonnal, vagy nem szeretnék lekötni meglévő vagyonukat.

Az alacsony THM pedig biztosítja, hogy a kölcsön visszafizetése pénzügyileg kedvező maradjon, alacsonyabb kamatokkal és kisebb járulékos költségekkel.

Ez a kombináció ideális választássá teszi ezt a hitelformát bárkinek, aki rugalmas és biztonságos pénzügyi megoldást keres.

Összefoglalás

A Provident Tervező kölcsöne alacsony, 12,9%-os THM-mel érhető el, és különösen kedvező feltételeket kínál azoknak, akik még nem állnak jogviszonyban a Provident-tel vagy korábbi kölcsönüket már 2024. május 13. előtt kiegyenlítették. A kölcsön összege 450 ezer és 1 millió forint között lehet, 22 hónapos futamidővel. A kölcsönt szabadon felhasználhatod, nem szükséges kezes vagy fedezet, és a fix kamatozás miatt a törlesztők a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak. Az igénylés egyszerű és a kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

2019.01.30.

Ha rendszeresen olvasod a blogunkat, akkor biztos észrevetted már, hogy két célunk van vele: egyrészt fel akarjuk hívni az emberek figyelmét a felelős hitelfelvétel fontosságára, másrészt igyekszünk minél szélesebb képet mutatni a magyarországi hitelezési helyzetről. Ez utóbbi kapcsán be szoktuk mutatni azokat a hiteleket, illetve a kibocsájtó pénzintézeteket, amik viszonylag frissek; ilyen az Oney is. Tekintsük át, mit tud nyújtani az érdeklődők számára az Oney személyi kölcsöne!

Tovább olvasom
A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

Tovább olvasom
Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

2017.12.12.

Autóhitelből sok konstrukciót ajánlanak a kereskedők, de mindig érdemes át gondolni, hogy biztos erre van e szükségünk, mert a jelenlegi kamatokkal sokkal kedvezőbb személyi kölcsönök érhetők el. 

Tovább olvasom
Személyi kölcsön iskolakezdés előtt – Hogy minden időben meglegyen!

Személyi kölcsön iskolakezdés előtt – Hogy minden időben meglegyen!

2017.07.26.

A személyi kölcsön iskolakezdés előtt nagyon sok családnál jelent mentőövet az extra kiadások fedezésére. A visszafizetés fix havi törlesztő részletekben rendezhető, nem kell attól tartania, hogy követhetetlenné válnak költségei a változó kamatok miatt. Elszámolnia sem kell vele, hogy mire költi. Szerencsés esetben még akciós kölcsönt is találhat az ajánlatok között. Hasznos tudni, hogy ezeknél általában […]

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával