Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

2024.06.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2024. június 10. 19:33

Ha már személyi kölcsön, legyen alacsony a THM. Miért? Mert az alacsony THM alacsony törlesztőt eredményezhet. És ezt tudja a Provident is, ezért megalkotta a Tervező kölcsönét. És erről jobb, ha tudsz. Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Provident Tervező kölcsön

A Tervező kölcsönre azok az ügyfelek jogosultak, akik még nem állnak jogviszonyban a Provident-tel. Vagy a korábbi kölcsöntartozásukat már 2024. május 13. előtt kiegyenlítették.

A kölcsön részletei:

  • 2024. május 14 és 2024. június 24 között igényelhető
  • elérhető kölcsönösszeg: 450 ezer – 1 millió forint között
  • futamidő: 22 hónap
  • THM: 12,9%
  • szabad felhasználás
  • kezes és fedezet nélkül igényelhető
  • fix kamatozás, ezért törlesztők a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak
  • a kölcsön folyósítása és a törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történhet
  • a Tervező kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető.

Alacsony THM? Csak ilyet válassz!

Az Expresszkölcsön pénzügyi szakértői szerint az alacsony THM, vagyis Teljes Hiteldíj Mutató, rendkívül vonzó lehetőség, amikor hitelt keresel.

Ez a mutató megmutatja a hitel teljes költségét éves szinten, beleértve a kamatokat és minden egyéb járulékos költséget.

Válaszd mindig a legalacsonyabb THM-mel rendelkező hitelt, mert így biztosíthatod, hogy a legkevesebb pénzt fizeted vissza a hitel teljes futamideje alatt.

Ez különösen fontos hosszú távú kölcsönöknél, ahol a különbség akár több millió forint is lehet.

Egy alacsony THM-mel rendelkező hitel nem csak olcsóbb, hanem kiszámíthatóbb is, hiszen kevesebb rejtett költséget tartalmazhat.

Fontos azonban, hogy alaposan olvasd át a szerződést, mert előfordulhatnak egyéb feltételek, amelyek befolyásolhatják a hitel valódi költségeit.

Továbbá, az alacsony THM nem feltétlenül jelent alacsony törlesztőrészletet; mindig nézd meg a havi fizetési kötelezettségeket is.

Ne feledd, a pénzügyi döntéseid hosszú távra szólnak, ezért válassz bölcsen, és hasonlítsd össze a különböző hitelajánlatokat!

Személyi kölcsön alacsony THM-mel – bármire

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök szabad felhasználhatósága kiváló lehetőséget nyújt bárkinek, aki gyorsan és rugalmasan szeretne pénzhez jutni.

A szabad felhasználhatóság azt jelenti, hogy a kölcsön összegét bármire fordíthatod, legyen szó váratlan kiadásokról, nagyobb beruházásokról vagy akár adósságrendezésről.

Ez a rugalmasság különösen hasznos, ha hirtelen felmerülő költségekkel kell szembenézned, például egy autójavítással vagy egészségügyi kiadásokkal.

Egy másik nagy előnye az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönöknek, hogy költséghatékonyabbak hosszú távon, mivel kevesebb kamatot és járulékos költséget kell fizetni.

Ezáltal a havi törlesztőrészletek is alacsonyabbak lehetnek, ami megkönnyíti a kölcsön visszafizetését.

Továbbá, mivel nem kell megadnod, mire költöd a pénzt, nagyobb szabadságot és pénzügyi rugalmasságot élvezhetsz.

A szabad felhasználhatóság lehetővé teszi, hogy egyszerre több célra is felhasználd a kölcsönt, például otthonod felújítására és egy családi nyaralás finanszírozására.

Ez különösen hasznos lehet akkor, ha egyetlen hitellel több pénzügyi problémát is szeretnél megoldani.

Emellett, ha a kölcsönt adósságrendezésre használod, akkor egy alacsonyabb kamatozású hitellel válthatod ki a drágább hiteleidet, ami szintén pénzügyi előnyt jelent.

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök igénylése gyors és egyszerű, ami lehetővé teszi, hogy rövid időn belül hozzáférj a szükséges pénzhez.

Az online hiteligénylési lehetőségek tovább növelik a kényelmet, hiszen akár otthonról is elintézheted a szükséges lépéseket.

Végül, a szabad felhasználhatóság azt is jelenti, hogy nincsenek korlátozások vagy megkötések, így teljes mértékben a saját igényeidhez és terveidhez igazíthatod a hitel felhasználását.

Még fedezet sem kell

Az alacsony THM-mel rendelkező személyi kölcsönök egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényelnek fedezetet, így nem kell kockáztatnod ingatlanod vagy egyéb értékeid elvesztését.

Ez a fajta kölcsön könnyebben és gyorsabban elérhető, mivel kevesebb papírmunkát és kevesebb időt igényel a hitelbírálat.

A fedezet nélküli konstrukció különösen vonzó lehet azok számára, akik nem rendelkeznek jelentős vagyonnal, vagy nem szeretnék lekötni meglévő vagyonukat.

Az alacsony THM pedig biztosítja, hogy a kölcsön visszafizetése pénzügyileg kedvező maradjon, alacsonyabb kamatokkal és kisebb járulékos költségekkel.

Ez a kombináció ideális választássá teszi ezt a hitelformát bárkinek, aki rugalmas és biztonságos pénzügyi megoldást keres.

Összefoglalás

A Provident Tervező kölcsöne alacsony, 12,9%-os THM-mel érhető el, és különösen kedvező feltételeket kínál azoknak, akik még nem állnak jogviszonyban a Provident-tel vagy korábbi kölcsönüket már 2024. május 13. előtt kiegyenlítették. A kölcsön összege 450 ezer és 1 millió forint között lehet, 22 hónapos futamidővel. A kölcsönt szabadon felhasználhatod, nem szükséges kezes vagy fedezet, és a fix kamatozás miatt a törlesztők a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak. Az igénylés egyszerű és a kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

2019.02.26.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Érthető, hiszen nem véletlenül ez a legkedveltebb hiteltípus: nem szükséges hozzá fedezet, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető, és kedvező a kamatozása is. A személyi kölcsön OTP által kínált változata online igényelve azonban még egy szinttel feljebb emeli ezt az amúgy is sikeres terméket!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön jellemzői

Gyorskölcsön jellemzői

2018.03.21.

Bizonyos élethelyzetekben igazi mentőöv lehet, hiszen előfordulhat, hogy nem tudnak a családban kisegíteni, viszont nagy szükséged van egy bizonyos összegre, ami nem áll a rendelkezésedre. Nézzük át a gyorskölcsön jellemzői adta lehetőségeket.

Tovább olvasom
Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

2018.10.04.

Ha kölcsönt akarsz felvenni, akkor számtalan lehetőség közül választhatod ki azt a konstrukciót, amit aztán fel fogsz venni. Azonban nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a hitelfelvételnek bizony feltételei is vannak, amiket teljesítened kell ahhoz, hogy a hitelbírálaton pozitív minősítést kapj.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával