Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

5 érv az MKB személyi kölcsönök mellett

2023.01.31.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. január 31. 15:16

Érvek az MKB személyi kölcsönök mellett – tudnivalók, amelyek segítségével egyszerűbben választhatod ki a következő hiteledet!

5 érv az MKB személyi kölcsönök mellett

Az MKB személyi kölcsönt is kínál, ráadásul kétféle változatban is, ám mindkettő szabadon felhasználható, fedezet nélküli, könnyen hozzáférhető hitelkonstrukció, amelyeket kedvező kamatozással lehet igényelni, és az előnyök hosszú sora ezzel még nem ért véget – íme 5 érv az MKB személyi kölcsönei mellett.

1. Kedvező kondíciók

Az MKB személyi kölcsönei közt találhatunk egy hagyományos, illetve egy minősített, fogyasztóbarát típust is. A hagyományos MKB Személyi Kölcsön esetében a THM 10,6-26%, a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében a THM 17,5%, az igényelhető hitelösszeg 500 ezer és 10 millió forint közötti lehet – a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel maximum hitelösszege 7 millió forint –, a futamidő pedig mindkét típusnál 12-84 hónapig, azaz egytől hét évig terjedhet.

Fontos, hogy az MKB Bank hagyományos személyi kölcsöne nem csupán egyetlen típus, ugyanis kisebb eltérésekkel, de négy változat közül lehet választani:

  • a Mini és Mini Plus Személyi Kölcsön esetében a THM 22,2-26%,
  • a Midi és Midi Plus Személyi Kölcsönnél a THM 17,5-19,8%,
  • a Maxi és Maxi Plus Személyi Kölcsön THM-értéke 14,6-17,5%,
  • és az Extra, illetve az Extra Plus Személyi Kölcsönnél a THM 10,6-12,9%.

2. Kedvező feltételek

Természetesen az MKB személyi kölcsönét is csak akkor lehet igényelni, ha teljesítjük a feltételeket, amik a következők:

Betöltött 18. életév, de, ha az igénylő a hitel igénylésének pillanatában még nem töltötte be a 21. életévét, vagy már betöltötte a 66. életévét, a hiteligénylés benyújtásához a feltételeknek megfelelő, 21 és 66 év közötti társigénylő bevonása szükséges, és ekkor csak a fióki igénylés lehetséges. Az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében az elvárt életkor 25 és 60 év közöttire módosul, és nem lehet az ügyletbe társigénylőt bevonni.

Fontos még az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím is. Ha az igénylő külföldi állampolgár, akkor az ügyletbe egy, a hiteligénylés feltételeinek megfelelő, magyar állampolgárságú társigénylő bevonása szükséges. Online igénylés esetén a magyar állampolgárság alapvető követelmény, és az MKB Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelét kizárólag magyar állampolgár igényelheti.

Az MKB személyi kölcsöneinek igénylője nem szerepelhet a negatív KHR listán.

3. Az elvárt jövedelem is teljesíthető

A Mini és Mini Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 100 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

A Midi és Midi Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 150 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

A Maxi és Maxi Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 350 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

Az Extra és Extra Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 600 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

Az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 350 ezer forint, együttes igénylés pedig nem lehetséges.

4. Stabil háttér

Az MKB személyi kölcsöneit most még az MKB Bank folyósítja, ám hamarosan az ország egyik legnagyobb bankjává válik, amikor is májusban létrejön három bank fúziójából az MBH Bank Zrt. Ilyen háttérrel biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb pénzintézetet választottad!

5. Online is igényelhető

Napjainkban ez már egyre elterjedtebb, de még mindig akadnak olyan pénzintézetek, amelyeknél az online igénylés nem lehetséges. Szerencsére az MKB személyi kölcsönök esetében ez nem jelent problémát, hiszen akár az első lépésektől a folyósításig mindent el lehet intézni az interneten keresztül, az otthonunkból.

Ha felkeltették az érdeklődésedet az MKB személyi kölcsönei, hasonlítsd őket össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlataival, majd indítsd el az igénylést online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Milyen feltételekkel vehetünk fel hitelt élettársi kapcsolat esetén?

Milyen feltételekkel vehetünk fel hitelt élettársi kapcsolat esetén?

2021.10.11.

Egy hitel felvételénél gyakran csak egy személyre van szükség. Ilyen például a személyi kölcsön. Vannak azonban olyan hitelfajták, ahol az a banki gyakorlat, hogy az élettársat vagy a házastársat kötelező adósként bevonni igényléskor. Ezek jellemzően ingatlanfedezetes, nagyobb összegű és hosszabb futamidejű hitelek. Megnéztük, hogy mikor van szükség élettársra egy hitelfelvételnél.

Tovább olvasom
Mi a JTM, és hogyan befolyásolja a hitelfelvételt?

Mi a JTM, és hogyan befolyásolja a hitelfelvételt?

2023.03.31.

A JTM – azaz a jövedelemarányos törlesztőrészlet-mutató – minden hitel igénylésének szerves része, ezért érdemes megismerni.

Tovább olvasom
Újra elérhető a nulla százalékos KKV forgóeszköz hitelprogram

Újra elérhető a nulla százalékos KKV forgóeszköz hitelprogram

2023.01.10.

A KKV forgóeszköz hitelprogram újraindul 2023-ban, méghozzá nulla százalékos formában, tehát érdemes élni a lehetőséggel!

Tovább olvasom
A jövedelem beosztása hitel törlesztése mellett

A jövedelem beosztása hitel törlesztése mellett

2021.09.12.

A jövedelem beosztása a hitel törlesztése mellett nem könnyű, de nem is lehetetlen, csupán fel kell készülni rá.

Tovább olvasom