Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelfelvétel a Providentnél: ismerd meg az Otthoni Szolgáltatást!

2022.10.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. október 7. 09:48

Az Otthoni Szolgáltatás a kényelem érdekében jött létre, ám költsége is van – az alábbiakból mindent megtudhatsz róla és a Provident kölcsöneiről.

Hitelfelvétel a Providentnél: ismerd meg az Otthoni Szolgáltatást!

Az Otthoni Szolgáltatás a Provident hiteltermékeivel kapcsolatosan vehető igénybe, és a lényege, hogy a hiteligényléshez, illetve -törlesztéshez ki sem kell mozdulnod otthonról, sőt, bankszámlára sincs szükséged, hiszen a hitelösszeget készpénzben kapod meg az otthonodban a Provident képviselőjétől, majd szintén egy képviselőnek kell fizetned, aki rendszeresen felkeres ugyanott, vagyis a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, illetve pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, a kölcsönösszeg átadása, valamint a törlesztőrészletek befizetése is az otthonodban történik.

Fontos, hogy az Otthoni Szolgáltatást kizárólag egy külön díj ellenében vehető igénybe, azonban így egyszerűen, gyorsan és készpénzben juthatsz kölcsönhöz.

Miért érdemes igényelni a Provident Otthoni Szolgáltatását?

Ha már vettél fel kölcsönt a hagyományos módon, azaz a bankfiókban, akkor tudod, hogy ez mennyi problémával járhat: el kell utaznod odáig, várakoznod kell, maga az ügyintézés is hosszú időt vesz igénybe, és – mivel egy bankfiók általában munkaidőben működik – még a munkahelyedről is el kell kérned magad, avagy szabadságot kell emiatt kivenned.

Napjainkban persze már valamivel könnyebb a dolgod, hiszen online is igényelheted a személyi kölcsönöket és más hitelkonstrukciókat, azonban még mindig sokan vannak, akik idegenkednek az interneten történő ügyintézéstől, és inkább a személyes kapcsolatot részesítik előnyben – számukra az Otthoni Szolgáltatás tökéletes és kényelmes megoldást nyújt.

Emellett meg kell említeni, hogy az Otthoni Szolgáltatás igénybevételével a kölcsön felvétele nem csak kényelmes, de egyszerű és gyors is. Egyrészt nem szükséges hozzá bankszámla, másrészt a Provident kölcsönei rugalmas megoldást jelenthetnek, harmadrészt az egész hitelügylet kiszámítható, mivel nincsenek rejtett díjak és késedelmi kamat sem.

A Provident munkatársa az előre megbeszélt időpontban megjelenik az otthonodban – akár hétvégén, vagy a banki nyitvatartási időn túl is –, neked pedig ezen felül semmilyen dolgod nem adódik a kölcsönnel, ráadásul az ilyen alkalmak arra is alkalmasak, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekre is választ kapj.

Milyen konstrukciókhoz kérhető az Otthoni Szolgáltatás?

A Provident azon kölcsöne, amelyhez igényelhető az Otthoni Szolgáltatás, alapjait tekintve egy fedezet nélkül igényelhető személyi kölcsön, ám számos változtatási lehetőséggel bír, aminek köszönhetően számos igényt képes kielégíteni, az Otthoni Szolgáltatás pedig annyira egyedülálló, hogy mindenképp érdemes foglalkozni vele.

A kölcsön 40 ezer forinttól akár 1,5 millió forintig is igényelhető az Otthoni Szolgáltatással együtt, a maximális futamideje 30 hónap, a THM pedig 29,3-29,4%. Fontos tudni, hogy a paraméterek változnak attól függően, hogy mekkora kölcsönről van szó; nagyobb összegek esetében például a törlesztés havi rendszerességű, míg kisebb összegeknél hetente kell fizetni.

Megéri-e a Provident kölcsönét választani?

Azok számára, akik az Otthoni Szolgáltatás miatt választanák a Provident kölcsönét, mindenképpen, hiszen ez a szolgáltatás egyedülálló a magyarországi hitelpiacon. Azonban érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a Provident e kölcsönének kiemelkedően magas a THM-értéke, ami komoly költséget jelent.

Érdemes számok alapján is megvizsgálni a kölcsönt, és példáz is állítani, amihez segítséget nyújt a Provident weboldalán található kalkulátor. Ha a maximális hitelösszeggel és a szintén maximális, 30 hónapos futamidővel számolunk, akkor láthatjuk, hogy az 1,5 millió forintos hitel után a teljes visszafizetendő összeg 2.820.750 forint a cikk írásának pillanatában, azaz a hitelösszeg közel dupláját fizetjük vissza a pénzintézetnek; igaz, ebből az Otthoni Szolgáltatás díja 764.250 forint.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkérelem elutasításának leggyakoribb okai

Hitelkérelem elutasításának leggyakoribb okai

2020.12.20.

A hitelkérelem elutasításának számtalan oka lehet, és ezek egy része a bank „titka” marad; mi most összegyűjtöttük a leggyakoribbakat.

Tovább olvasom
Jó ötlet jelenleg lakáshitelt felvenni?

Jó ötlet jelenleg lakáshitelt felvenni?

2022.09.20.

Jelenleg lakáshitelt felvenni őrültségnek tűnhet, és valóban nem tanácsoljuk mindenkinek, kivételes helyzetek azonban most is vannak.

Tovább olvasom
Hitelfelvételről – hogy csináljam okosan?

Hitelfelvételről – hogy csináljam okosan?

2018.11.28.

A fenti kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen ahány ember, annyiféle élethelyzet, amikhez más és más hiteltípusok tartoznak, és azokból is számtalan létezik. A most következő írásunkban tehát általánosságban fogunk beszélni a hitelfelvételről és annak buktatóiról.

Tovább olvasom
Miért érdemes odafigyelni a kamatperiódusra hitelfelvétel során?

Miért érdemes odafigyelni a kamatperiódusra hitelfelvétel során?

2021.05.24.

A kamatperiódus sokak számára cseng ismerősen, ennél mélyebben azonban nem ássák magukat a témába, pedig érdemes. Az alábbiakban minden részletre kitérünk!

Tovább olvasom