Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelfelvétel a Providentnél: ismerd meg az Otthoni Szolgáltatást!

2022.10.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. október 7. 09:48

Az Otthoni Szolgáltatás a kényelem érdekében jött létre, ám költsége is van – az alábbiakból mindent megtudhatsz róla és a Provident kölcsöneiről.

Hitelfelvétel a Providentnél: ismerd meg az Otthoni Szolgáltatást!

Az Otthoni Szolgáltatás a Provident hiteltermékeivel kapcsolatosan vehető igénybe, és a lényege, hogy a hiteligényléshez, illetve -törlesztéshez ki sem kell mozdulnod otthonról, sőt, bankszámlára sincs szükséged, hiszen a hitelösszeget készpénzben kapod meg az otthonodban a Provident képviselőjétől, majd szintén egy képviselőnek kell fizetned, aki rendszeresen felkeres ugyanott, vagyis a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, illetve pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, a kölcsönösszeg átadása, valamint a törlesztőrészletek befizetése is az otthonodban történik.

Fontos, hogy az Otthoni Szolgáltatást kizárólag egy külön díj ellenében vehető igénybe, azonban így egyszerűen, gyorsan és készpénzben juthatsz kölcsönhöz.

Miért érdemes igényelni a Provident Otthoni Szolgáltatását?

Ha már vettél fel kölcsönt a hagyományos módon, azaz a bankfiókban, akkor tudod, hogy ez mennyi problémával járhat: el kell utaznod odáig, várakoznod kell, maga az ügyintézés is hosszú időt vesz igénybe, és – mivel egy bankfiók általában munkaidőben működik – még a munkahelyedről is el kell kérned magad, avagy szabadságot kell emiatt kivenned.

Napjainkban persze már valamivel könnyebb a dolgod, hiszen online is igényelheted a személyi kölcsönöket és más hitelkonstrukciókat, azonban még mindig sokan vannak, akik idegenkednek az interneten történő ügyintézéstől, és inkább a személyes kapcsolatot részesítik előnyben – számukra az Otthoni Szolgáltatás tökéletes és kényelmes megoldást nyújt.

Emellett meg kell említeni, hogy az Otthoni Szolgáltatás igénybevételével a kölcsön felvétele nem csak kényelmes, de egyszerű és gyors is. Egyrészt nem szükséges hozzá bankszámla, másrészt a Provident kölcsönei rugalmas megoldást jelenthetnek, harmadrészt az egész hitelügylet kiszámítható, mivel nincsenek rejtett díjak és késedelmi kamat sem.

A Provident munkatársa az előre megbeszélt időpontban megjelenik az otthonodban – akár hétvégén, vagy a banki nyitvatartási időn túl is –, neked pedig ezen felül semmilyen dolgod nem adódik a kölcsönnel, ráadásul az ilyen alkalmak arra is alkalmasak, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekre is választ kapj.

Milyen konstrukciókhoz kérhető az Otthoni Szolgáltatás?

A Provident azon kölcsöne, amelyhez igényelhető az Otthoni Szolgáltatás, alapjait tekintve egy fedezet nélkül igényelhető személyi kölcsön, ám számos változtatási lehetőséggel bír, aminek köszönhetően számos igényt képes kielégíteni, az Otthoni Szolgáltatás pedig annyira egyedülálló, hogy mindenképp érdemes foglalkozni vele.

A kölcsön 40 ezer forinttól akár 1,5 millió forintig is igényelhető az Otthoni Szolgáltatással együtt, a maximális futamideje 30 hónap, a THM pedig 29,3-29,4%. Fontos tudni, hogy a paraméterek változnak attól függően, hogy mekkora kölcsönről van szó; nagyobb összegek esetében például a törlesztés havi rendszerességű, míg kisebb összegeknél hetente kell fizetni.

Megéri-e a Provident kölcsönét választani?

Azok számára, akik az Otthoni Szolgáltatás miatt választanák a Provident kölcsönét, mindenképpen, hiszen ez a szolgáltatás egyedülálló a magyarországi hitelpiacon. Azonban érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a Provident e kölcsönének kiemelkedően magas a THM-értéke, ami komoly költséget jelent.

Érdemes számok alapján is megvizsgálni a kölcsönt, és példáz is állítani, amihez segítséget nyújt a Provident weboldalán található kalkulátor. Ha a maximális hitelösszeggel és a szintén maximális, 30 hónapos futamidővel számolunk, akkor láthatjuk, hogy az 1,5 millió forintos hitel után a teljes visszafizetendő összeg 2.820.750 forint a cikk írásának pillanatában, azaz a hitelösszeg közel dupláját fizetjük vissza a pénzintézetnek; igaz, ebből az Otthoni Szolgáltatás díja 764.250 forint.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

2024.01.24.

A folyósítás a hiteligénylés utolsó lépése. Ahhoz, hogy tervezni tudjunk az igényelt Babaváró hitellel, fontos, hogy tudjuk, mikor érkezik meg a számlánkra a hitelösszeg. Utánajártunk, hogy a dokumentumok beadása után hány nappal számíthatunk a pénzre. Mert fontos tudni, hogy mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelünket.

Tovább olvasom
Forradalmi javaslat a Bankszövetségtől: jöhetnek a 15 perces lakáshitelek

Forradalmi javaslat a Bankszövetségtől: jöhetnek a 15 perces lakáshitelek

2023.11.15.

Negyed órán belül lakáshitel? Ezt ígéri a Bankszövetség. Nem kell több hetet várni a bírálatra. A javaslat annyira jól hangzik, hogy utánajártunk annak, hogy most mennyi az elbírálási idő egy lakáshitelnél, és annak is, hogy miért lesz jó az mindenkinek, ha 15 perces lakáshitelt igényelhetünk.

Tovább olvasom
Hogyan zajlik a hitelbírálat? Amit érdemes tudni a hitelfelvétel előtt

Hogyan zajlik a hitelbírálat? Amit érdemes tudni a hitelfelvétel előtt

2024.03.14.

Amikor hitelt igényelünk, a bank elbírálja, majd jó esetben jóváhagyja az igénylést. De hogy zajlik a hitelbírálat? Mennyi ideig tart? Mit vizsgálnak? Utánajártunk, és megmutatjuk, hogy mit érdemes tudnod hitelfelvétel előtt.

Tovább olvasom
Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

2021.12.03.

A pénzintézetek minden esetben valamilyen biztosíték ellenében hiteleznek. A klasszikus ingatlanfedezet mellett biztosíték lehet a rendszeres jövedelem, a másodlagos jövedelmek, adóstárs vagy kezes bevonása, értékpapír, sőt, még zálogtárgy is. Körbejártuk, hogy a bankok milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hitelfajtáknál.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával