Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

2022.06.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. június 27. 13:58

Új feltételekkel és átszabott konstrukciókkal folytatódik a Széchenyi Kártya Program ez év júliusától. A kis-, és középvállalkozások által igényelhető kedvezményes hitelek új formájukban egyelőre az év végéig lesznek elérhetőek.

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

Átszabták a programot

A Széchenyi GO hitelkonstrukciókat – amelyek most lejárnak – a koronavírus-járvány okozta gazdasági környezetre reagálva alakították ki. Most ismét másfajta termékekre van szükség, emiatt gondolták újra és szabták át a kis-, és középvállalkozások hitelprogramját, a Széchenyi Kártya Programot. A termékek és a feltételek is módosultak.

Változik a kínálat, van, ami eltűnik

Az új Széchenyi Kártya Programban az eddigi 12 konstrukció száma lecsökken. Eltűnnek olyan hitelek, amelyekre speciálisan a járvány okozta negatív hatások miatt volt szükség, illetve új kölcsönök is megnyílnak az érdeklődő vállalkozások számára. Ami a kamatokat illeti, azok emelkednek, ugyanakkor a konstrukciók még így is nagyon kedvezményesek lesznek, összehasonlítva a vállalkozások számára elérhető piaci, államilag nem támogatott kölcsönök feltételeivel.

Íme néhány részlet!

Nézzünk néhány részletet! A Széchenyi Kártya folyószámlahitel és a likviditási (forgóeszköz) hitel 3,5 százalékos éves kamattal lesz elérhető. A cégek ezeket legfeljebb 3 éves futamidőre, maximum 250 millió forint összegig vehetik igénybe. Lesz beruházási kölcsön, amelyet 1,5 százalékos kamattal, 10 évre maximum 400 millió összegig lehet majd igényelni. Ennek akad egy energiahatékonyság-javítást és technológiaváltást segítő alkonstrukciója, amely többlettámogatást kínál, 0,5 százalékos kamattal, maximum 400 milliós, 10 éves futamidejű hitelt lehet felvenni keretében. A mikrohitelt – amelyet a legkisebb vállalkozások használhatnak – 1 százalékos kamattal, 10 éves futamidőre lehet felvenni, legfeljebb 50 millió forintig. A program lízing terméke is megmarad, ez 3,5 százalékos éves kamattal, 10 éves futamidővel lesz elérhető júliustól.

Széchenyi Energia Kártya

Van újdonság – ahogy említettük, az egyik ilyen a Széchenyi Energia Kártya. Ez a konstrukció 10 éves futamidővel kínál 0,5 százalékos kamatozású hitelt. A kölcsön 250 millió forintig érhető el azon vállalkozások számára, amelyek teljesítik a feltételeket. Ezek a feltételek az energiaköltségek mértékéhez kötöttek, azt nézik, hogy az energiaköltségek mekkorát növekedtek az idei első félévben a tavalyihoz képest.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A Széchenyi Kártya Program és az újraindítási hitel

A Széchenyi Kártya Program és az újraindítási hitel

2021.07.14.

Idén júliustól debütál a kríziskonstrukciókat váltó Széchenyi Kártya Újraindítási Hitel Program, amelynek banki produktumai kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozói szektor újraindítási folyamatait támogatják a kiemelt mértékű állami támogatásnak köszönhető kedvező kamatszinttel, valamint egyéb üzleti paraméterekkel rendelkező likviditási segítséget nyújtó csomagokkal.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

2023.06.16.

A Széchenyi MAX+ hitelek a kis és középvállalkozások kedvezményes konstrukciói. Állami támogatással lehet fejleszteni és működni. Mutatjuk, részletesen, az elérhető Széchenyi MAX+ konstrukciókat.

Tovább olvasom
Új Széchenyi hitelekről részletesen

Új Széchenyi hitelekről részletesen

2020.09.10.

Ha új vállalkozást szeretnél indítani, vagy a már régóta működő üzletedet szeretnéd fejleszteni, de nem áll a rendelkezésedre elegendő tőke, akkor létezik számodra megoldás, amelyet nem csak lehetséges, de érdemes is kihasználnod: az új Széchenyi hitelek!

Tovább olvasom
Hitelek mikrovállalkozások részére – milyen lehetőségek vannak?

Hitelek mikrovállalkozások részére – milyen lehetőségek vannak?

2020.07.21.

Kisvállalkozó vagy, és szeretnéd fejleszteni az üzletedet? Nincs meg a megfelelő tőkéd, épp ezért kölcsönre lenne szükséged, de nem tudod, milyet igényelhetsz, és még kevésbé vagy tisztában azzal, hogy hol és milyen lehetőségek várnak? A hitelek mikrovállalkozások részére is elérhetőek, ráadásul igen széles választékban, tehát van megoldás a problémádra, az alábbiakban pedig azt is elmondjuk neked, hogy milyen kölcsönt érdemes felvenned.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával