Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

2022.06.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. június 27. 13:58

Új feltételekkel és átszabott konstrukciókkal folytatódik a Széchenyi Kártya Program ez év júliusától. A kis-, és középvállalkozások által igényelhető kedvezményes hitelek új formájukban egyelőre az év végéig lesznek elérhetőek.

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

Átszabták a programot

A Széchenyi GO hitelkonstrukciókat – amelyek most lejárnak – a koronavírus-járvány okozta gazdasági környezetre reagálva alakították ki. Most ismét másfajta termékekre van szükség, emiatt gondolták újra és szabták át a kis-, és középvállalkozások hitelprogramját, a Széchenyi Kártya Programot. A termékek és a feltételek is módosultak.

Változik a kínálat, van, ami eltűnik

Az új Széchenyi Kártya Programban az eddigi 12 konstrukció száma lecsökken. Eltűnnek olyan hitelek, amelyekre speciálisan a járvány okozta negatív hatások miatt volt szükség, illetve új kölcsönök is megnyílnak az érdeklődő vállalkozások számára. Ami a kamatokat illeti, azok emelkednek, ugyanakkor a konstrukciók még így is nagyon kedvezményesek lesznek, összehasonlítva a vállalkozások számára elérhető piaci, államilag nem támogatott kölcsönök feltételeivel.

Íme néhány részlet!

Nézzünk néhány részletet! A Széchenyi Kártya folyószámlahitel és a likviditási (forgóeszköz) hitel 3,5 százalékos éves kamattal lesz elérhető. A cégek ezeket legfeljebb 3 éves futamidőre, maximum 250 millió forint összegig vehetik igénybe. Lesz beruházási kölcsön, amelyet 1,5 százalékos kamattal, 10 évre maximum 400 millió összegig lehet majd igényelni. Ennek akad egy energiahatékonyság-javítást és technológiaváltást segítő alkonstrukciója, amely többlettámogatást kínál, 0,5 százalékos kamattal, maximum 400 milliós, 10 éves futamidejű hitelt lehet felvenni keretében. A mikrohitelt – amelyet a legkisebb vállalkozások használhatnak – 1 százalékos kamattal, 10 éves futamidőre lehet felvenni, legfeljebb 50 millió forintig. A program lízing terméke is megmarad, ez 3,5 százalékos éves kamattal, 10 éves futamidővel lesz elérhető júliustól.

Széchenyi Energia Kártya

Van újdonság – ahogy említettük, az egyik ilyen a Széchenyi Energia Kártya. Ez a konstrukció 10 éves futamidővel kínál 0,5 százalékos kamatozású hitelt. A kölcsön 250 millió forintig érhető el azon vállalkozások számára, amelyek teljesítik a feltételeket. Ezek a feltételek az energiaköltségek mértékéhez kötöttek, azt nézik, hogy az energiaköltségek mekkorát növekedtek az idei első félévben a tavalyihoz képest.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

NHP Hajrá mellé igényelhető Széchenyi hitel?

NHP Hajrá mellé igényelhető Széchenyi hitel?

2021.05.07.

Az NHP Hajrá mellé teljes nyugalommal igényelhetsz más vállalati kölcsönöket is, ha a költségkereted elbírja – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Szeptember végétől elérhető a Széchenyi Mikrohitel GO!

Szeptember végétől elérhető a Széchenyi Mikrohitel GO!

2021.09.08.

Az induló mikro vállalkozások alapesetben nehezen jutnak kölcsönhöz. Bár a bankok hitelezési gyakorlata eltérő, szinte mindenhol elvárás az egy lezárt üzleti év. Mit tehet egy mikro vállalkozás, ha pénzre van szüksége, de nem kap hitelt? Van-e alternatívája az induló vállalkozásokat sújtó magasabb kockázatú, és így magasabban árazott hiteleknek? Megnéztük a Széchenyi Mikrohitel GO!-t.

Tovább olvasom
Mely bankoknál igényelhetjük a Széchenyi MAX+ hiteleket?

Mely bankoknál igényelhetjük a Széchenyi MAX+ hiteleket?

2023.03.01.

A Széchenyi MAX+ hitelek mostanra több banknál is elérhetővé váltak; az alábbiakból megtudhatod, melyeknél.

Tovább olvasom
Vállalati hitel sorozatunk 4. - Likviditási hitel

Vállalati hitel sorozatunk 4. - Likviditási hitel

2020.11.07.

A szabad felhasználású likviditási hitel egy olyan eszköz lehet a vállalkozások kezében, amely nemcsak rövid távú segítséget jelenthet, hanem hosszabb távon is hasznot hozhat számukra.

Tovább olvasom