Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

2022.06.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. június 27. 13:58

Új feltételekkel és átszabott konstrukciókkal folytatódik a Széchenyi Kártya Program ez év júliusától. A kis-, és középvállalkozások által igényelhető kedvezményes hitelek új formájukban egyelőre az év végéig lesznek elérhetőek.

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

Átszabták a programot

A Széchenyi GO hitelkonstrukciókat – amelyek most lejárnak – a koronavírus-járvány okozta gazdasági környezetre reagálva alakították ki. Most ismét másfajta termékekre van szükség, emiatt gondolták újra és szabták át a kis-, és középvállalkozások hitelprogramját, a Széchenyi Kártya Programot. A termékek és a feltételek is módosultak.

Változik a kínálat, van, ami eltűnik

Az új Széchenyi Kártya Programban az eddigi 12 konstrukció száma lecsökken. Eltűnnek olyan hitelek, amelyekre speciálisan a járvány okozta negatív hatások miatt volt szükség, illetve új kölcsönök is megnyílnak az érdeklődő vállalkozások számára. Ami a kamatokat illeti, azok emelkednek, ugyanakkor a konstrukciók még így is nagyon kedvezményesek lesznek, összehasonlítva a vállalkozások számára elérhető piaci, államilag nem támogatott kölcsönök feltételeivel.

Íme néhány részlet!

Nézzünk néhány részletet! A Széchenyi Kártya folyószámlahitel és a likviditási (forgóeszköz) hitel 3,5 százalékos éves kamattal lesz elérhető. A cégek ezeket legfeljebb 3 éves futamidőre, maximum 250 millió forint összegig vehetik igénybe. Lesz beruházási kölcsön, amelyet 1,5 százalékos kamattal, 10 évre maximum 400 millió összegig lehet majd igényelni. Ennek akad egy energiahatékonyság-javítást és technológiaváltást segítő alkonstrukciója, amely többlettámogatást kínál, 0,5 százalékos kamattal, maximum 400 milliós, 10 éves futamidejű hitelt lehet felvenni keretében. A mikrohitelt – amelyet a legkisebb vállalkozások használhatnak – 1 százalékos kamattal, 10 éves futamidőre lehet felvenni, legfeljebb 50 millió forintig. A program lízing terméke is megmarad, ez 3,5 százalékos éves kamattal, 10 éves futamidővel lesz elérhető júliustól.

Széchenyi Energia Kártya

Van újdonság – ahogy említettük, az egyik ilyen a Széchenyi Energia Kártya. Ez a konstrukció 10 éves futamidővel kínál 0,5 százalékos kamatozású hitelt. A kölcsön 250 millió forintig érhető el azon vállalkozások számára, amelyek teljesítik a feltételeket. Ezek a feltételek az energiaköltségek mértékéhez kötöttek, azt nézik, hogy az energiaköltségek mekkorát növekedtek az idei első félévben a tavalyihoz képest.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Új Széchenyi hitelekről részletesen

Új Széchenyi hitelekről részletesen

2020.09.10.

Ha új vállalkozást szeretnél indítani, vagy a már régóta működő üzletedet szeretnéd fejleszteni, de nem áll a rendelkezésedre elegendő tőke, akkor létezik számodra megoldás, amelyet nem csak lehetséges, de érdemes is kihasználnod: az új Széchenyi hitelek!

Tovább olvasom
Meddig lesz elérhető a Széchenyi Kártya Újraindítási Program?

Meddig lesz elérhető a Széchenyi Kártya Újraindítási Program?

2021.08.10.

A 2020-ban Magyarországon is megjelent Covid19, majd az ezt követő világjárvány rengeteg vállalkozást hozott nehéz helyzetbe. A bizonytalanság, hogy meg tudják-e tartani a dolgozóikat, vagy a lezárások miatt szüneteltetni kell a vállalkozást, esetleg be is kell zárni azt, álmatlan éjszakákat okozott sok embernek. Szerencsére jött segítség, többek között a Széchenyi Kártya Újraindítási Program keretében.

Tovább olvasom
Emelkedik a Széchenyi hitelek kamata

Emelkedik a Széchenyi hitelek kamata

2022.11.18.

A Széchenyi hitelek kamata sajnos emelkedik, viszont érkezett egy jó hír is, aminek valószínűleg sokan fognak örülni.

Tovább olvasom
Minden, amit a Széchenyi Likviditási Hitelről érdemes tudni!

Minden, amit a Széchenyi Likviditási Hitelről érdemes tudni!

2021.04.07.

A Széchenyi Likviditási Hitel komoly segítséget nyújthat a vállalkozásod sikeressé tételében – az alábbiakból mindent megtudhatsz róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával