Hirdetés

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

2022.05.06.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. május 6. 10:10

A Cofidis személyi kölcsönei mindenkinek kiváló megoldást nyújtanak a kisebb-nagyobb pénzügyi gondok megoldására.

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

A Cofidis viszonylag régi szereplője a magyar hitelpiacnak: pontosan negyven éve alapították, hazánkban pedig több, mint húsz éve jelent meg, és azóta is sikeresen veszi fel a harcot a konkurenciával, ami kiváló hitelkonstrukcióinak köszönhető.

A Cofidis elsősorban személyi kölcsönöket kínál, de az úgynevezett Megújuló Hitel kissé kilóg a sorból, mivel e hitel a főbb jellemzőit tekintve inkább egy folyószámla-hitelkeretre emlékeztet. Jelzáloghitelekkel a Cofidis viszont nem foglalkozik, de jelen cikkünkben ez nem is releváns.

A személyi kölcsönök jellemzői

A személyi kölcsön egy olyan hiteltípus, amelynek igényléséhez nem szükséges fedezetet biztosítani, és az igényelt összeg szabadon felhasználható, további közös jellemzőjük pedig a gyors és egyszerű igénylés, valamint a minimális dokumentáció.

Az igényelhető hitelösszeg bankonként eltérő, de néhány százezer forinttól 10.000.000 forintig bármilyen ajánlatot lehet találni, a futamidő pedig jellemzően 1-8 évig terjedhet, de természetesen akadnak kivételek is.

A személyi kölcsön igényléséhez munkáltatói jövedelemigazolásra és bankszámlakivonatokra van szükség, de – ha az adott bankhoz érkezik a jövedelem – esetenként ezt sem kérik. Az igénylés a legtöbb banknál online is leadható, a folyósítás pedig akár 24 órán belül is megtörténhet.

A KHR negatív adóslistán való szereplés szinte minden esetben kizáró ok, ám épp a Cofidis az egyik kivétel, ugyanis a banknál passzív státusz esetén van lehetőség személyi kölcsönhöz jutni.

A Cofidis személyi kölcsönei

A Cofidisnél négy konstrukció közül választhatsz, ha személyi kölcsönt vennél fel: az Adósságrendező Hitellel, a Fapados Kölcsönnel, a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitellel, valamint a már fentebb is említett Megújuló Hitellel.

Érdemes mindegyik konstrukcióval megismerkedni, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek érdemesek lehetnek a figyelmedre!

Cofidis Adósságrendező Hitel

A Cofidis Adósságrendező Hitel egy olyan személyi kölcsön, amely elvesztette egyik legjellemzőbb tulajdonságát, ez ugyanis nem szabadon felhasználható, hanem kizárólag adósságok rendezésére fordítható. A hitel THM értéke 14,10-25,40%, az igényelhető hitelösszeg 100.000-10.000.000 forintig terjedhet, a futamideje pedig 36-96 hónap, azaz 3-8 év lehet.

A Cofidis Adósságrendező Hitel telefonon, vagy akár online is igényelhető, a folyósítás így akár 24 órán belül is megtörténhet, a törlesztés pedig havi esedékességű, és csekken és készpénzben is megoldható.

Cofidis Fapados Kölcsön

A Cofidis Fapados Kölcsön esetében a THM érték 13,40-22,90% lehet, az igényelhető hitelösszeg 800.000-10.000.000 forintig terjedhet, a futamidő pedig 36-84 hónap, azaz 3-7 év lehet. A hitel szabadon felhasználható, azaz bármire költheted a lakásod felújításától kezdve egészen egy utazásig.

A Cofidis Fapados Kölcsön szintén igényelhető telefonon és online, és szintén törleszthető csekken, illetve készpénzben is.

Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel THM értéke 10,90-12,90% lehet, az igényelhető hitelösszeg 3.000.000-10.000.000 forint, a futamidő pedig 36-84 hónap, azaz 3-7 év. Ezeken túl azonban semmiben sem különbözik a Fapados kölcsöntől, ezért inkább térjünk rá az utolsó, egyben legkülönlegesebb konstrukcióra.

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelyet a személyi kölcsönökhöz hasonlóan, kifejezetten egyszerűen és gyorsan lehet igényelni. A THM 23,97%-26,10%, a felvehető hitelösszeg 100.000-1.500.000 forint, a futamidő pedig 13-56 hónap lehet, eddig tehát semmi különös.

A Cofidis Megújuló Hitel lényege azonban az, hogy a hitelt egy adott összegben folyósítják, személyi kölcsönökhöz hasonlóan kell törleszteni, viszont a visszafizetett tőkerészt bármikor újra fel lehet használni, sőt, emelhető is – akárcsak egy folyószámla-hitelkeretnél.

Ha személyi kölcsönt vennél fel, érdemes tehát a Cofidis hiteltermékeit is figyelembe venned, ám az igénylés leadása előtt mindenképp hasonlítsd össze a többi bank konstrukcióival is, hogy a lehető legjobbat találhasd meg! Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és az igénylést is elindíthatod online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

11,13%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom
Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

2019.06.04.

A modern világ rengeteg hátránya mellett azért akad néhány előny is, például az, hogy minden leegyszerűsödik. Egyszerűbb lett a közlekedés, egyszerűbb hozzájutni olyan fogyasztási cikkekhez, amiket korábban beszerezhetetlennek hittünk. Könnyedén elérhetjük az ismerőseinket, sőt, be is vásárolhatunk az internet segítségével. A hitelezés sokáig bonyolult és hosszadalmas dolog volt, rengeteg papírmunkával. De manapság már ebben is változott a helyzet.

Tovább olvasom
Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Tovább olvasom
Cofidis hiteltermékei

Cofidis hiteltermékei

2019.02.13.

A Cofidis Magyarország már jó ideje kínálja a hiteltermékeit, mégis keveset foglalkoztunk velük eddig, pedig érdemes a figyelemre. Nézzük át most kicsit részletesebben a Cofidis hiteltermékei által nyújtott lehetőségeket!

Tovább olvasom