Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön – megoldás váratlan kiadások esetén

2021.10.01.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. október 1. 14:05

Az autót szervizbe kell vinni? Nagy lakodalom lesz? Egyetemre megy a gyerek? Beázott a nyaraló? Számtalan élethelyzetben lehet szükségünk gyorsan nagyobb összegre. Ha nincs félretett pénzünk vagy nincs olyan tartalékunk, amit mozgósíthatnánk, megoldás lehet egy kölcsönigénylés.

Gyorskölcsön – megoldás váratlan kiadások esetén

A gyorskölcsönök szabadon felhasználhatóak, és a költést nem kell számlával igazolni. Nem kell ingatlanfedezet sem. Ez a kölcsönfajta akár néhány perc alatt is elérhető, de néhány napos belül biztosan utalják számunkra az igényelt összeget, ha pozitív a hitelbírálat. Gyorsan szükségünk van pénzre? Nagyobb összeg kell váratlan kiadásokra? Mutatjuk, hogy érhető el egy gyorskölcsön. Egyébként gyorsan. Tényleg.

Megoldás váratlan kiadásokra

A gyorskölcsönök gyorsan és egyszerűen igényelhetőek. A döntést mégsem érdemes elsietni. A pénzintézetek gyorskölcsön ajánlatai eltérnek egymástól, ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Ez ma már könnyű feladat, szakértő weboldalon tájékozódhatunk a futamidőről és a törlesztőrészletekről. Összehasonlíthatjuk a THM-eket, és olyan részletinformációkhoz juthatunk, amik fontosak lehetnek számunkra. Napelemre kellene egy bizonyos összeg? Van olyan kölcsön, ahol erre kamatkedvezményt adnak. A legfontosabb a gyorsaság? Van, ahol néhány perc a hitelbírálat. és meg aznap utalják az összeget a bankszámlánkra. A kiadás jöhet váratlanul, de néhány órát rászánhatunk a nekünk legmegfelelőbb kölcsön kiválasztására.

Váratlan kiadásokra – online is

A kölcsönhöz jutást tovább gyorsíthatja, hogy egyes hiteltermékek online is elérhetőek. Nem kell elutaznunk a bankfiókba, nem kell sorban állnunk, ráadásul a bankok többsége különféle kedvezményeket is ad az online igénylőknek.

A gyorskölcsönt a bank hitelképességi vizsgálat után nyújtja. Szükség lesz személyes dokumentumokra, bankszámlakivonatra és jövedelemigazolásra. Az igénylés folyamán a bank pontos tájékoztatást ad a szükséges dokumentumokról, és arról hogy milyen feltételekkel juthatunk a gyorskölcsönhöz. Általánosan elmondható azonban, hogy egy ingatlanfedezetes lakáshitel konstrukcióhoz képest kevesebb dokumentumra lesz szükség, és a feltételek is jóval egyszerűbbek és kedvezőbbek. Azt is tudni kell azonban, hogy az egyszerűségnek és a gyorsaságnak ára van. A gyorskölcsön nem a legolcsóbb hitelfajta. Az átlagosan viszonylag alacsony hitelösszeg, és a rövidebb futamidő miatt azonban ennek jóval kisebb a jelentősége, mint egy évtizedekre felvett több tízmilliós hitel esetében.

Könnyen juthatunk tehát gyorskölcsönhöz váratlan kiadásink fedezésére. Tájékozódjunk, döntsünk, aztán használjuk fel. Gyorsan.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

2017.10.01.

Személyi kölcsön kamatkedvezmény: mit is jelent ez pontosan? Az ajánlatokat böngészve láthatjuk, hogy ugyanakkora összegű személyi kölcsön ajánlatokban más és más feltételekkel találkozunk, valamint a kamatok is változóak. A bankok többféle konstrukciót dolgoznak ki azonos hitelösszegre.

Tovább olvasom
A személyi kölcsön alapfeltételei

A személyi kölcsön alapfeltételei

2017.12.07.

A személyi kölcsön mindig egy adott célra irányul a felvétele. Nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. 

Tovább olvasom
Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

2017.04.03.

Személyi kölcsön temetésre? Bizony, nagy segítség lehet! Mostani bejegyzésünk egy „nem szeretek írni róla” témáról szól. A temetésről, pontosabban annak anyagi finanszírozásáról. A legtöbben beszélni sem szeretnek erről a témáról, pedig fontos, hogy ha egy ilyen helyzet előáll, legyen valamennyi információnk róla kiindulópontként.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön ajánlatok – nézzük a legjobbakat!

Gyorskölcsön ajánlatok – nézzük a legjobbakat!

2020.09.10.

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nálunk megtalálod a legjobbakat! Tudjuk, hogy ezt sokan állíthatják magukról, ám mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem mutatjuk is őket, sőt, azt is elolvashatod az alábbiakban, hogy miért is ezek a legjobbak.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával