Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

2021.08.24.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. augusztus 8. 13:45

Bankszámla nélkül is igényelhetsz személyi kölcsönt – mutatjuk a részleteket!

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Nem lesz könnyű dolgod, mivel a legtöbb banknál ez nem lehetséges, de azért nem is lehetetlen, hiszen akad ellenpélda is. Kétféle lehetőség van: vagy egyáltalán nincs bankszámlád, vagy csak az adott banknál nem szeretnél bankszámlát nyitni. Ez utóbbi az egyszerűbb eset, míg a másik a nehezebb; lássuk a részleteket!

Ha nincs bankszámlád

Abszolút bankszámla nélkül is lehetséges személyi kölcsönt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnod a jövedelmedet. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie, amit az előző évi NAV jövedelemigazolással lehet megoldani. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényelsz személyi kölcsönt, akkor többnyire sárga csekken kell megoldanod a törlesztést, de létezik olyan megoldás is – például a Providentnél –, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel, és neki kell átadnod a törlesztőrészletet készpénzben.

Ha van bankszámlád, de a hitelt másik banknál veszed fel

Ez már lényegesen egyszerűbb mód, hiszen így nem bankszámla nélkül igényled a hitelt, és így bankszámlakivonatokkal egyszerűen igazolhatod is a jövedelmedet. Fontos viszont tudnod, hogy ebben az esetben a törlesztőrészleted szinte biztosan magasabb lesz, hiszen így eleshetsz azoktól a kedvezményektől, amelyek a számlanyitáshoz kapcsolódnak. A legtöbb banknál elvárás, hogy a jövedelem a hitelező pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezzen, és az aktív bankszámlahasználat is ide tartozik. Ezzel a kedvezménnyel a futamidő végéig több tízezer forintot is megspórolhatsz, ráadásul, ha bankszámla nélkül igényelnél személyi kölcsönt, azon bankok száma is drasztikusan lecsökken, amelyekhez fordulhatnál.

Éppen a fentiek miatt érdemesebb bankszámlát nyitnod, mégpedig annál a pénzintézetnél, amelyiktől a kölcsönt szeretnéd igényelni. A kiválasztáshoz hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunkon, válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Használtautó vagy új, amit hitelre érdemes vásárolni?

Használtautó vagy új, amit hitelre érdemes vásárolni?

2020.02.27.

Valójában nem az a kérdés, hogy mit érdemes hitelre vásárolni, hiszen ha nincs annyi hozzáférhető pénzed, amiből kifizetheted az autót, akkor mindenképp hitelt kell felvenned. Az igazi kérdés az, hogy mind az új, mind a használt autó esetében melyik az a hiteltípus, ami jobban megéri.

Tovább olvasom
Mekkora jövedelem elég a hitelfelvételhez?

Mekkora jövedelem elég a hitelfelvételhez?

2019.04.29.

Sokszor kapunk olyan kérdéseket tőletek, amikre hirtelenjében olyan választ kell adnunk, aminél csak a visszakérdezés lenne rosszabb. Az, hogy mekkora jövedelem kell a hitelfelvételhez, szintén ilyen, a válaszunk pedig csak annyi: az attól függ. És hogy mitől? Nos, ezt már könnyebb megválaszolni!

Tovább olvasom
Rossz konstrukciójú hiteled van? A hitelkiváltás a megoldás!

Rossz konstrukciójú hiteled van? A hitelkiváltás a megoldás!

2018.09.17.

Ha meglehetősen régóta törleszted a hiteledet, akkor szinte biztos, hogy a konstrukciója mára már elavulttá vált, és sokkal jobbakat is találhatsz a piacon. Érdemes elgondolkodnod a hitelkiváltás lehetőségén, hiszen így nem csak a hiteled lesz korszerűbb, de a törlesztőrészleted is alacsonyabbá válik!

Tovább olvasom
Milyen szabad felhasználású hitelek közül választhatunk?

Milyen szabad felhasználású hitelek közül választhatunk?

2022.07.29.

Milyen szabad felhasználású hitelek érhetőek el a hitelpiacon, és melyik miért jobb a másiknál? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom