Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

2021.08.24.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. augusztus 8. 13:45

Bankszámla nélkül is igényelhetsz személyi kölcsönt – mutatjuk a részleteket!

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Nem lesz könnyű dolgod, mivel a legtöbb banknál ez nem lehetséges, de azért nem is lehetetlen, hiszen akad ellenpélda is. Kétféle lehetőség van: vagy egyáltalán nincs bankszámlád, vagy csak az adott banknál nem szeretnél bankszámlát nyitni. Ez utóbbi az egyszerűbb eset, míg a másik a nehezebb; lássuk a részleteket!

Ha nincs bankszámlád

Abszolút bankszámla nélkül is lehetséges személyi kölcsönt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnod a jövedelmedet. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie, amit az előző évi NAV jövedelemigazolással lehet megoldani. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényelsz személyi kölcsönt, akkor többnyire sárga csekken kell megoldanod a törlesztést, de létezik olyan megoldás is – például a Providentnél –, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel, és neki kell átadnod a törlesztőrészletet készpénzben.

Ha van bankszámlád, de a hitelt másik banknál veszed fel

Ez már lényegesen egyszerűbb mód, hiszen így nem bankszámla nélkül igényled a hitelt, és így bankszámlakivonatokkal egyszerűen igazolhatod is a jövedelmedet. Fontos viszont tudnod, hogy ebben az esetben a törlesztőrészleted szinte biztosan magasabb lesz, hiszen így eleshetsz azoktól a kedvezményektől, amelyek a számlanyitáshoz kapcsolódnak. A legtöbb banknál elvárás, hogy a jövedelem a hitelező pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezzen, és az aktív bankszámlahasználat is ide tartozik. Ezzel a kedvezménnyel a futamidő végéig több tízezer forintot is megspórolhatsz, ráadásul, ha bankszámla nélkül igényelnél személyi kölcsönt, azon bankok száma is drasztikusan lecsökken, amelyekhez fordulhatnál.

Éppen a fentiek miatt érdemesebb bankszámlát nyitnod, mégpedig annál a pénzintézetnél, amelyiktől a kölcsönt szeretnéd igényelni. A kiválasztáshoz hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunkon, válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

2019.09.24.

Nem vagy elégedett a hiteled kondícióival? Úgy érzed, hogy elkapkodtad a hiteligénylést, vagy régebben vetted fel, és azóta jobbnál jobb hitelkonstrukciókat látsz, amerre csak nézel? Akkor ideje felvenned egy kölcsönt hitelkiváltásra!

Tovább olvasom
CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

2019.01.10.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

Tovább olvasom
Lakásfelújítás magas infláció mellett – belevágni vagy kivárni?

Lakásfelújítás magas infláció mellett – belevágni vagy kivárni?

2022.08.30.

A lakásfelújítás magas infláció mellett nem biztos, hogy jó ötlet, ám előfordulhat, hogy nincs más választásod, és mégis belevágsz.

Tovább olvasom
K&H személyi kölcsön kalkulátor

K&H személyi kölcsön kalkulátor

2019.05.14.

Gyakran kerül szóba nálunk mostanság a K&H bank. Mivel a legutóbbi újításuk, a teljesen online hiteligénylés egy remek lehetőséget nyújt a bank saját ügyfeleinek. De ezt is sikerült felülmúlniuk azzal, hogy a folyósítás – a feltételek teljesítésével – egy órán belül lezajlik. Ha fedezet nélküli hitel, akkor a K&H személyi kölcsön kalkulátora kerül elő a legtöbbször; nálunk most ez a favorit, és ha tovább olvasol, azt is eláruljuk, hogy miért!

Tovább olvasom