Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

2021.08.24.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. augusztus 8. 13:45

Bankszámla nélkül is igényelhetsz személyi kölcsönt – mutatjuk a részleteket!

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Nem lesz könnyű dolgod, mivel a legtöbb banknál ez nem lehetséges, de azért nem is lehetetlen, hiszen akad ellenpélda is. Kétféle lehetőség van: vagy egyáltalán nincs bankszámlád, vagy csak az adott banknál nem szeretnél bankszámlát nyitni. Ez utóbbi az egyszerűbb eset, míg a másik a nehezebb; lássuk a részleteket!

Ha nincs bankszámlád

Abszolút bankszámla nélkül is lehetséges személyi kölcsönt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnod a jövedelmedet. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie, amit az előző évi NAV jövedelemigazolással lehet megoldani. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényelsz személyi kölcsönt, akkor többnyire sárga csekken kell megoldanod a törlesztést, de létezik olyan megoldás is – például a Providentnél –, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel, és neki kell átadnod a törlesztőrészletet készpénzben.

Ha van bankszámlád, de a hitelt másik banknál veszed fel

Ez már lényegesen egyszerűbb mód, hiszen így nem bankszámla nélkül igényled a hitelt, és így bankszámlakivonatokkal egyszerűen igazolhatod is a jövedelmedet. Fontos viszont tudnod, hogy ebben az esetben a törlesztőrészleted szinte biztosan magasabb lesz, hiszen így eleshetsz azoktól a kedvezményektől, amelyek a számlanyitáshoz kapcsolódnak. A legtöbb banknál elvárás, hogy a jövedelem a hitelező pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezzen, és az aktív bankszámlahasználat is ide tartozik. Ezzel a kedvezménnyel a futamidő végéig több tízezer forintot is megspórolhatsz, ráadásul, ha bankszámla nélkül igényelnél személyi kölcsönt, azon bankok száma is drasztikusan lecsökken, amelyekhez fordulhatnál.

Éppen a fentiek miatt érdemesebb bankszámlát nyitnod, mégpedig annál a pénzintézetnél, amelyiktől a kölcsönt szeretnéd igényelni. A kiválasztáshoz hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunkon, válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

2019.02.15.

Igyekszünk a legjobb hiteleket bemutatni nektek, illetve elérhetővé tenni az oldalunkon, hogy minél szélesebb palettáról tudjátok kiválasztani a megfelelőt. Mostantól a Budapest Bank személyi kölcsöne is elérhető nálunk, és hogy a legjobb döntést hozhassátok meg, be is mutatjuk!

Tovább olvasom
Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

2023.09.25.

Egy megújuló hitel mindenkinek jól jöhet. Váratlan kiadás, bútor vagy autóvásárlás? Mindenre jó lehet. De mi a Cofidis Megújuló Hitel előnye? Utánajártunk. És jó dolgokat találtunk.

Tovább olvasom
Mennyit spórolhatunk meg a kölcsönünk előtörlesztésével?

Mennyit spórolhatunk meg a kölcsönünk előtörlesztésével?

2024.04.26.

Merthogy spórolhatunk. Akár milliós összeget is. De mi az előtörlesztés? Mikor érdemes előtörleszteni? És persze a lényeg: mennyit spórolhatunk meg a kölcsönünk előtörlesztésével? Utánajártunk, és mutatjuk az eredményt. És nem lesz meglepetés: nagyon sokat is megspórolhatunk.

Tovább olvasom
Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

2019.01.25.

Hitel KHR-es ügyfeleknek? Ma már ez sem lehetetlen! Mivel a KHR negatív adóslistájára nem csak olyanok kerülhetnek fel, akik notórius nemfizetők, hanem egy egyszeri hiba is okozhatja, manapság már találhatunk olyan bankokat, amelyek a KHR-es ügyfeleket is kiszolgálják. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával