Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

2021.08.24.
Szerző: Expresszkolcson

Bankszámla nélkül is igényelhetsz személyi kölcsönt – mutatjuk a részleteket!

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Nem lesz könnyű dolgod, mivel a legtöbb banknál ez nem lehetséges, de azért nem is lehetetlen, hiszen akad ellenpélda is. Kétféle lehetőség van: vagy egyáltalán nincs bankszámlád, vagy csak az adott banknál nem szeretnél bankszámlát nyitni. Ez utóbbi az egyszerűbb eset, míg a másik a nehezebb; lássuk a részleteket!

Ha nincs bankszámlád

Abszolút bankszámla nélkül is lehetséges személyi kölcsönt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnod a jövedelmedet. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie, amit az előző évi NAV jövedelemigazolással lehet megoldani. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényelsz személyi kölcsönt, akkor többnyire sárga csekken kell megoldanod a törlesztést, de létezik olyan megoldás is – például a Providentnél –, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel, és neki kell átadnod a törlesztőrészletet készpénzben.

Ha van bankszámlád, de a hitelt másik banknál veszed fel

Ez már lényegesen egyszerűbb mód, hiszen így nem bankszámla nélkül igényled a hitelt, és így bankszámlakivonatokkal egyszerűen igazolhatod is a jövedelmedet. Fontos viszont tudnod, hogy ebben az esetben a törlesztőrészleted szinte biztosan magasabb lesz, hiszen így eleshetsz azoktól a kedvezményektől, amelyek a számlanyitáshoz kapcsolódnak. A legtöbb banknál elvárás, hogy a jövedelem a hitelező pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezzen, és az aktív bankszámlahasználat is ide tartozik. Ezzel a kedvezménnyel a futamidő végéig több tízezer forintot is megspórolhatsz, ráadásul, ha bankszámla nélkül igényelnél személyi kölcsönt, azon bankok száma is drasztikusan lecsökken, amelyekhez fordulhatnál.

Éppen a fentiek miatt érdemesebb bankszámlát nyitnod, mégpedig annál a pénzintézetnél, amelyiktől a kölcsönt szeretnéd igényelni. A kiválasztáshoz hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunkon, válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

További blogbejegyzések

5 gyakori tévhit a személyi kölcsönről

5 gyakori tévhit a személyi kölcsönről

2021.05.11.

Tévhitek a személyi kölcsönökkel kapcsolatban is közkézen forognak, de ez nem újdonság, hiszen minden mással is ugyanez a helyzet. Az alábbiakban sorra vesszük az öt leggyakrabban előfordulót.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön nyugdíjasoknak – váratlan költségek esetén nagy segítség!

Személyi kölcsön nyugdíjasoknak – váratlan költségek esetén nagy segítség!

2017.09.08.

Személyi kölcsön nyugdíjasoknak 70 év felett is igényelhető, ha meg tudnak felelni bizonyos feltételeknek. Bár a legtöbben úgy tudják, hogy ebben a korban már nem elérhető számukra a banki hitel, valójában,- amennyiben elég magas a nyugdíj összege, – bátran folyamodhatnak a bankhoz személyi kölcsön igényléssel.

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsön feltételei

OTP személyi kölcsön feltételei

2019.03.01.

Mindegy, hogy melyik banktól veszel fel hitelt, vannak kritériumok, amiknek meg kell felelned ahhoz, hogy az igényelt pénzösszeghez juthass. Az OTP személyi kölcsön feltételei hasonlítanak a más bankok által támasztottakhoz, ám akad néhány különbség, amik miatt érdemes részletesebben is megismerkedni velük.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön igényléséhez elfogadott jövedelem típusok

Személyi kölcsön igényléséhez elfogadott jövedelem típusok

2016.08.23.

Milyen típusú és mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsön igényléséhez?

Tovább olvasom