Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsönre van szükséged? Ezek a költségek várhatóak!

2021.07.05.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. július 5. 13:45

Ha személyi kölcsönre van szükséged, jobb, ha mindennel tisztában vagy – mutatjuk, milyen költségekkel kell számolnod!

Személyi kölcsönre van szükséged? Ezek a költségek várhatóak!

A személyi kölcsön olyan hitelkonstrukció, amely szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető, és nem szükséges hozzá fedezet, azaz biztosítéknak a rendszeres jövedelem, vagy az adóstárs, kezes bevonása számít, de létezik ingatlanfedezet mellett nyújtott személyi kölcsön is. A futamideje maximum 96 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig maximum 10 millió forint lehet, emellett gyors elbírálású, és viszonylag egyszerűbb feltételeket kell hozzá teljesíteni, és típustól függően akár a kérelem leadásának napján is folyósíthatják. Nem véletlen tehát, hogy a személyi kölcsön a legnépszerűbb hiteltípus, ám jó tudni, hogy akadnak költségei is, amelyeket a folyósítás előtt, illetve utána kell rendezni.

Milyen költségekkel kell számolnod, ha személyi kölcsönre van szükséged?

Amennyiben a havi, illetve egyes esetekben heti törlesztési kötelezettséget nem számítjuk ide, még mindig akadnak a személyi kölcsönnek költségei, amelyek a következők:
kezdeti költségek: folyósítási, hitelbírálati és utalási díj
egyéb havi költségek: számlavezetési, törlesztőrészlet-beszedési és biztosítási díj

Ezek nem magas díjak, és egy részük ráadásul a különféle akciók keretein belül elengedésre is kerülhet; ennek kapcsán érdemes figyelni a banki hirdetményeket.

Milyen kedvezményeket lehet kapni?

Számtalan kedvezmény létezik, mivel minden bank más és más módszerekkel teszi kelendővé a személyi kölcsöneit, így például lehetséges a kezdeti költségek teljes elengedése, de a kamatkedvezmény is megszokottnak számít, ám ennek többnyire az a feltétele, hogy az adott banknál folyószámlát kell nyitni, és a jövedelmet arra kell utaltatni. Ugyanígy lehetséges online kedvezményt is igénybe venni, amit az interneten elindított kölcsönigénylési folyamathoz kötnek, és többnyire a kamat csökkenésében jelentkezik.

Az akciók tehát számosak, így a személyi kölcsön induló költségeit pontosan meghatározni szinte lehetetlen, ám akad egy lehetőség: oldalunkon összehasonlíthatod a pénzintézetek legjobb ajánlatait, értesülhetsz az akciókról, és persze a költségeket is kiszámolhatod, illetve összevetheted. Ha megtaláltad a legmegfelelőbb konstrukciót, indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Online jövedelemigazolás – hamarosan már ez sem kell a hitelfelvételhez!

Online jövedelemigazolás – hamarosan már ez sem kell a hitelfelvételhez!

2020.03.24.

2020-ban az online jövedelemigazolás segítségével még egyszerűbben vehetsz majd fel személyi kölcsönt, mert sem a munkáltatói igazolásra, sem a számlakivonatokra nem lesz szükséged. Mindössze fel kell hatalmaznod a bankot, hogy lekérje a NAV-tól az online jövedelemigazolást, és ha megfelelsz a feltételeknek, már folyósítják is a kölcsönödet.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

2018.10.14.

Ha olyan hitellel rendelkezel, amit már nem tudsz biztonsággal fizetni, és felemészti a családod havi jövedelmét. A hiteled kondíciói már jócskán elavultnak számítanak, és jobbnál jobb ajánlatok jönnek szembe veled minden nap, akkor ideje elgondolkodnod, hogy adósságrendező hitellel kiváltsd a hitelidet.

Tovább olvasom
Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

2018.09.25.

Sokszor említettük már, hogy a személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen újabb, kedvezőbb ajánlatokkal jöttek ki a bankok. Megéri némi időt fordítani erre, hiszen így olyan hitelt is lehet találni, mint amilyen a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

2017.04.17.

Személyi kölcsön nyaraláshoz? Természetesen, hiszen így akkor is megvalósítható a családi nyaralás, ha éppen idén újítja fel a lakást is, vagy éppen más, nagyobb összegű kiadásai is annak, ami nem tűr halasztást.

Tovább olvasom