Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Az MKB Banknál is elérhető az Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön

2021.05.21.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. május 21. 09:43

Már az MKB Bank portfóliójában is megtalálhatod az Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönt, azaz igényelheted – mutatjuk a részleteit!

Az MKB Banknál is elérhető az Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön

Az MKB Banktól is igényelhető Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön a 3 millió forint összegben igényelhető, vissza nem térítendő lakásfelújítási támogatás kihasználásához lesz majd szükséges, amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel. A támogatás ugyanis utólag kerül jóváírásra, tehát előzetesen el kell végezni a munkálatokat, amit viszont valamiből fedezni is kell. Az Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön segítségével azonban azok is kiaknázhatják az állami támogatás lehetőségeit, akik amúgy ezt nem tudnák megtenni.

Az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönének kondíciói

Az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsöne 2 és 6 millió forint közötti összegben igényelhető, kizárólag lakásfelújítási célokra használható fel, és minimum 2, maximum 10 éves futamidő alatt fizetendő vissza. A kölcsön kamata a futamidő végéig fix 3%, a THM 3,1%, és értékbecslési, igénylési, ügyintézési és folyósítási díjat nem kell fizetni az igénylése során. További előny, hogy a kölcsön a lakásfelújítási támogatásból díjmentesen előtörleszthető.

Kik igényelhetik az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönét?

Az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönét azok a gyermeket nevelő, illetve váró szülők igényelhetik, akik szeretnék kihasználni a lakásfelújítási támogatás adta lehetőséget, és megfelelnek legalább a kölcsön feltételeinek. Fontos, hogy nem csak házastársak, de élettársak és egyedülálló szülők is igényelhetik az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönét, illetve az is lényeges, hogy az azonos lakóhelyen élő házastársak, vagy élettársak kizárólag közösen vehetik azt fel.

Az MKB Bank Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsönének feltételei

Az igénylőnek az igénylés pillanatában rendelkeznie kell TB jogviszonnyal, ami legalább egy éve, de legfeljebb 30 napos megszakítással fennáll. Házastárssal vagy élettárssal közös igénylés esetén legalább az egyik igénylőre igaznak kell lennie ennek az állításnak. Az igénylőnek legalább 50 %-os tulajdoni hányaddal kell rendelkeznie a felújítani szándékozott ingatlanban, és a gyermekeikkel együtt legalább egy éve az ingatlanban kell élniük, kivéve, ha a gyermek egy évnél fiatalabb.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Újabb változások az Otthonfelújítási támogatás szabályaiban

Újabb változások az Otthonfelújítási támogatás szabályaiban

2021.11.11.

Az Otthonfelújítási támogatás egy vissza nem térítendő támogatás lakásfelújításhoz. Úgy szépíthetjük meg az otthonunkat, hogy a költségink felét az állam kifizeti. A gyermeket nevelő családok Otthonfelújítási támogatásáról szóló rendelet több ponton is módosult. Mutatjuk, miben változtak a lakásfelújítási támogatás szabályai.

Tovább olvasom
Milyen ingatlanra igényelhető a lakásfelújítási támogatás?

Milyen ingatlanra igényelhető a lakásfelújítási támogatás?

2021.03.31.

Nem mindegy, hogy milyen ingatlanra igényled a lakásfelújítási támogatást, és bár nem lesz nehéz teljesíteni az erre vonatkozó feltételeket, jobb, ha tisztában vagy mindennel.

Tovább olvasom
Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

Ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra?

2021.02.05.

Azt, hogy ki nem jogosult a lakásfelújítási támogatásra, számos tényező határozza meg; az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Tovább olvasom
Módosulnak a Babaváró hitel és a lakásfelújítási támogatás szabályai

Módosulnak a Babaváró hitel és a lakásfelújítási támogatás szabályai

2023.04.26.

Módosulnak a Babaváró hitel és a lakásfelújítási támogatás egyes szabályai. A módosítás sok embernek lehet jó hír. Olyanok is lesznek, akik a változtatás miatt nem esnek el támogatások lehetőségétől.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával