Hirdetés

Mit kell tudni a K&H személyi kölcsönéről?

2021.03.16.
Szerző: expresszkolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. március 16. 12:20

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Ismerd meg a K&H nyújtotta lehetőségeket! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a K&H személyi kölcsönéről, mely akár az igényléstől a folyósításig online intézhető.

Mit kell tudni a K&H személyi kölcsönéről?

Pozitív vélemények a K&H személyi kölcsönéről

A K&H személyi kölcsönéről nem véletlenül pozitív a vélemény, hiszen 8,2-13,8 százalékos THM-mel, fix törlesztővel és induló díjak nélkül igényelhető. Gyors és egyszerű az ügyintézés, ráadásul a K&H ügyfelei az elejétől a végéig online intézhetik az igénylést. Mindemellett díjmentes előtörlesztési lehetőséget is biztosít személyi kölcsöne mellé a hitelintézet.

Kik igényelhetik a K&H személyi kölcsönét?

Azon személyek, akik már elmúltak 18 évesek, de még nem töltötték be a 65. életévüket. Amennyiben mégis betöltötte az igénylő a 65. életévét, csak adóstárs bevonásával igényelhet személyi kölcsönt. Továbbá feltétel, hogy az igénylő rendelkezzen állandó magyarországi lakcímmel és telefonos elérhetőséggel. Fontos, hogy nem szerepelhet a KHR, vagyis a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív listáján. Mindemellett pedig rendelkeznie kell havi nettó 150 ezer forintos jövedelemmel és legalább három hónapja alkalmazotti munkaviszonyban kell lennie ugyanannál a munkáltatónál. Vállalkozók és nyugdíjasok esetében feltétel, hogy több mint egy éve legyen vállalkozó vagy nyugdíjas az igénylő.

Mikor vehető igénybe a munkabér-átutalási kedvezmény?

A személyi kölcsönt igénylő akkor élhet munkabér-átutalási kedvezménnyel, ha bankszámlát nyit a K&H-nál és minimum 100 ezer forintot elérő jövedelmet utaltat erre a számlára a teljes futamidő alatt. A kedvezmény igénybevételéhez feltétel, hogy a jövedelemvizsgálat előtti fél évben legalább négy alkalommal teljesüljön az említett jövedelem átutalása. Emellett feltétel, hogy a kölcsön törlesztése az adott számláról történjen.

Mekkora a munkabér-átutalási kedvezmény mértéke?

A K&H személyi kölcsönnél 1 százalék, míg a K&H kiemelt személyi kölcsön esetében 2 százalék. Amennyiben a futamidő alatt a feltételek nem teljesülnek, emelkedik a törlesztőrészlet, hiszen a kedvezmény megvonásra kerül. Ha újból teljesülnek a feltételek, automatikusan visszanyerhető a munkabér-átutalási kedvezmény. Amennyiben hamarabb szeretnéd visszafizetni a felvett személyi kölcsönt, lehetőséged van elő- és végtörlesztésre. Ha több, mint egy év múlva jár le a személyi kölcsön, akkor az elő- és végtörlesztés díja a törlesztett összeg egy százaléka. Amennyiben a futamidő utolsó hónapjában kerül sor a törlesztésre, akkor a díj az elő- vagy végtörlesztett összeg fél százaléka. Díjmentes előtörlesztésre is lehetőség van évente egy alkalommal, melynek összege nem haladhatja meg a 200 ezer forintot.

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

Takarék Fix Személyi Kölcsön

THM

7,52% - 19,51%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

K&H személyi kölcsön kalkulátor

K&H személyi kölcsön kalkulátor

2019.05.14.

Gyakran kerül szóba nálunk mostanság a K&H bank. Mivel a legutóbbi újításuk, a teljesen online hiteligénylés egy remek lehetőséget nyújt a bank saját ügyfeleinek. De ezt is sikerült felülmúlniuk azzal, hogy a folyósítás – a feltételek teljesítésével – egy órán belül lezajlik. Ha fedezet nélküli hitel, akkor a K&H személyi kölcsön kalkulátora kerül elő a legtöbbször; nálunk most ez a favorit, és ha tovább olvasol, azt is eláruljuk, hogy miért!

Tovább olvasom
K&H személyi kölcsön – nézzük meg a részleteket!

K&H személyi kölcsön – nézzük meg a részleteket!

2019.02.09.

A K&H személyi kölcsöne jelenleg az egyik legérdekesebb, legkomolyabb újdonságot jelentő hitelkonstrukció a piacon. Hogy miért? Az alábbiakban elolvashatod!

Tovább olvasom