Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Tízmillió forintos kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások!

2021.03.10.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. március 10. 13:36

Egy éve élünk egy fenekestül felfordult világban, ahol a maszkviselés, a kézfertőtlenítő és a távolságtartás a mindennapjaink szerves részévé vált a koronavírus-járvány miatt. A szükségszerűen bevezetett korlátozások miatt rengeteg, főleg kis- és középvállalkozás került nehéz helyzetbe. Most mégis pislákol a remény lángja: a kormány bejelentése alapján kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások.

Tízmillió forintos kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások!

Kik juthatnak kamatmentes hitelhez?

Nem egyszerű manapság az élet. A COVID-19 járvány mindenki életében valamilyen változást hozott. A „szerencsésebbek” csak azon bosszankodhatnak, hogy nem mehetnek színházba, moziba, étterembe, vagy nélkülözniük kell a közösségi sportolást, ami után nem tudják kielemezni egy pofa sör mellett a – nyilván – tökéleteshez közelítő teljesítményüket. Mások otthonról kénytelenek dolgozni, de legalább megmaradt a munkahelyük. Vannak sajnos olyanok is, akiknek megszűnt a munkájuk, vagy ideiglenesen be kellett zárniuk a vállalkozásukat. Az idő előrehaladtával és a pénz fogyásával ezek a zárások sokszor véglegessé váltak, válnak. Ha azonban még nem értünk idáig, akkor a kormány igyekszik segítséget nyújtani, méghozzá támogatások formájában. A korábbi intézkedések arra vonatkoztak, hogy a kiadásokat csökkentsék, most viszont arról hoztak döntést, hogy a vállalkozóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy újraindíthassák a vállalkozásukat. Belátták, hogy ehhez pénzre lesz szükségük, ezért esélyt kaptak, hogy tízmillió forintos kamatmentes hitelhez folyamodjanak. Lényegében kivétel nélkül minden érintett vállalkozás igényelheti a februárban életre hívott Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt.

Ha kamatmentes hitelhez jutottam, mire használhatom?

A kölcsön célja, hogy fellendítse a vállalkozásokat, segítse az újrakezdést – amennyiben végre feloldanák a korlátozásokat. A maximálisan felvehető összeg tízmillió forint, melynek a futamideje legfeljebb tíz év, azonban csak három év türelmi idő letelte után kell elkezdeni visszafizetni. A kormány számításai szerint egy vállalkozás ennyi idő alatt fel kell, hogy zárkózzon a járvány előtti szintjére, vagy ideális esetben azon túl is. De mire használhatjuk fel, ha olyan kamatmentes hitelhez jutottunk, aminek a fizetendő éves kamata 0 százalék? A vállalkozáson belül gyakorlatilag bármire. Fizethetjük belőle a béreket, elkölthetjük a járulékokra, a vállalkozáshoz tartozó ingatlanok rezsijére is felhasználható, de ha úgy tartja kedvünk, a készleteinket is feltölthetjük belőle. Éppen ezért jelenthet valós segítséget.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Babaváró hitelhez milyen dokumentumok szükségesek?

Babaváró hitelhez milyen dokumentumok szükségesek?

2019.08.05.

Rengeteg információ jelent már meg a babaváró hitelről, és mi is közzéteszünk szinte mindent, amit tudni lehet róla, ám egyvalami eddig kimaradt: az, hogy a babaváró hitelhez milyen dokumentumok szükségesek. Ezzel a cikkel pótoljuk ezt a mulasztást; lássuk a dokumentumok listáját!

Tovább olvasom
2021-től elérhető lakástámogatások részletesen!

2021-től elérhető lakástámogatások részletesen!

2021.01.04.

Az utóbbi hónapokban egymás után érkeztek a bejelentések az ingatlanvásárlással és építkezéssel kapcsolatos állami támogatásokkal kapcsolatban. Most egy csokorba szedtük az elérhető lakástámogatásokat.

Tovább olvasom
Babaváró kölcsönnél nem születik gyermekem. Mi történik?

Babaváró kölcsönnél nem születik gyermekem. Mi történik?

2019.11.18.

A babaváró kölcsön számos kérdést felvet, és ezek közül sok el is jut hozzánk, és ezeket többnyire személyesen meg is válaszoljuk, ám vannak olyanok is, amik rendszeresen felbukkannak; az ilyenekből (is) születnek cikkeink. Ilyen például az is, hogy mi történik, ha babaváró kölcsönnél nem születik gyermek.

Tovább olvasom
A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

2023.12.27.

A CSOK Plusz, mint minden állami támogatás, feltételekhez kötött. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, a támogatás elveszik, és az addig kapott támogatást vissza kell fizetni, ráadásul kamatokkal együtt. Utánajártunk, hogy milyen veszélyeket rejt a CSOK Plusz, és annak is, hogy hogyan kerülhetjük el ezeket. Mutatjuk, hogy mit találtunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával