Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Hasznos tanácsok a hitelfelvételhez

2020.12.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. április 26. 15:22

Hasznos tanácsokra lenne szükséged a hitelfelvételhez? az alábbiakban adunk párat, amelyeket érdemes megfogadnod!

Hasznos tanácsok a hitelfelvételhez

Hasznos tanácsokkal tele az internet, és mindegyiknél megtalálhatod a fenti mondatot, vagyis hogy érdemes megfogadnod őket, ám a legtöbbet jobb, ha el se olvasod. Mi azonban hitelközvetítéssel foglalkozunk, és nem akarunk rávenni semmi olyanra, ami ne lenne hasznodra. A következő, valóban hasznos tanácsok csakis arra vonatkoznak, ha már eldöntötted, hogy hitelt veszel fel, ám szeretnéd ezt a lehető legjobban megoldani.

Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!

Régi, ám igen hasznos tanácsok, és a hitelfelvétel esetében is tökéletesen alkalmazható. Ha a jövedelmed meg is engedi, hogy nagyobb összeget igényelj, jól gondold át, hogy mi az az összeg, ami havi szinten nem terheli meg annyira a költségvetésedet, hogy problémát okozzon. Ha ugyanis nem tudod fizetni, komoly bajba kerülhetsz, ha pedig más dolgoktól vonod meg a pénzt a hitel törlesztésének érdekében, az hamarosan megbosszulja magát.

Fontold meg alaposan, hogy mit veszel fel!

A hitelt fizetned kell, és adott összegre adott futamidő alatt nagyjából azonos törlesztőrészleteket kell fizetned, bárhol is igényled azt. A hangsúly azonban a „nagyjából” szón van, és a futamidő végén akár több százezer, jelzáloghitel esetében pedig akár millió forintos különbség is lehet a teljes, visszafizetett összegben. Éppen ezért figyeld a THM értéket, de azt is, hogy milyen járulékos költségekkel kell számolnod. Érdemes az akciós hitelekkel is törődnöd, hiszen számos esetben kihagyhatatlanul jó ajánlatokat találhatsz, ám ilyenkor alaposan olvasd el az apró betűs részeket is, nehogy valamilyen buktatója legyen az ügyletnek.

Ha valami nem tiszta, kérdezz!

Abszolút hasznos tanács ez utóbbi, hiszen egy félreértésen rengeteg pénz is múlhat. Éppen ezért a bank ügyintézőjét, vagy egy független hitelszakértőt is megkérdezhetsz, ha valamit nem értesz.
Fogadd meg Te is hasznos tanácsainkat, hasonlítsd össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, válaszd ki a leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

Tovább olvasom
Minden, amit a késedelmi kamatról tudni kell

Minden, amit a késedelmi kamatról tudni kell

2022.09.30.

Amikor hitelt veszünk fel egy banknál, vállaljuk, hogy a kölcsön kapott összeget havi részletekben fizetjük, rászámolva a kamatot, amelyet a banknak fizetünk azért cserébe, hogy kölcsön adták nekünk a pénzt. Ezt a kötelezettséget egy fix időre, úgynevezett futamidőre vállaljuk, és aláírásunkkal igazoljuk, hogy a 5-30 év alatt havi rendszerességgel törlesztjük a tartozásunkat.

Tovább olvasom
Autót részletre, bank nélkül?

Autót részletre, bank nélkül?

2019.03.26.

Autót részletre, de bank nélkül? Nos, ha nem is abban a formában, ahogy elsőre gondolnád, de lehetséges! Mi úgy értettük, hogy nem kell emiatt bankba menned, hiszen van más megoldás is, hogy pénzhez juss, és megvásárolhasd azt az autót, amelyikre szükséged van!

Tovább olvasom
Minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön – mit jelent?

Minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön – mit jelent?

2020.02.24.

Szögezzük le még a cikk legelején: minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön egyelőre nem létezik, ezzel a minősítéssel csak lakáshitelt lehet jelenleg igényelni, viszont a Magyar Nemzeti Bank tervezi a bevezetését. Ezt azért fontos tudni, mert a továbbiakban nem tényeket olvashatsz, hanem a mi véleményünket arról, hogy miért is lehetne ez előnyös, illetve milyen lehetne maga a konstrukció.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával