Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hasznos tanácsok a hitelfelvételhez

2020.12.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. április 26. 15:22

Hasznos tanácsokra lenne szükséged a hitelfelvételhez? az alábbiakban adunk párat, amelyeket érdemes megfogadnod!

Hasznos tanácsok a hitelfelvételhez

Hasznos tanácsokkal tele az internet, és mindegyiknél megtalálhatod a fenti mondatot, vagyis hogy érdemes megfogadnod őket, ám a legtöbbet jobb, ha el se olvasod. Mi azonban hitelközvetítéssel foglalkozunk, és nem akarunk rávenni semmi olyanra, ami ne lenne hasznodra. A következő, valóban hasznos tanácsok csakis arra vonatkoznak, ha már eldöntötted, hogy hitelt veszel fel, ám szeretnéd ezt a lehető legjobban megoldani.

Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!

Régi, ám igen hasznos tanácsok, és a hitelfelvétel esetében is tökéletesen alkalmazható. Ha a jövedelmed meg is engedi, hogy nagyobb összeget igényelj, jól gondold át, hogy mi az az összeg, ami havi szinten nem terheli meg annyira a költségvetésedet, hogy problémát okozzon. Ha ugyanis nem tudod fizetni, komoly bajba kerülhetsz, ha pedig más dolgoktól vonod meg a pénzt a hitel törlesztésének érdekében, az hamarosan megbosszulja magát.

Fontold meg alaposan, hogy mit veszel fel!

A hitelt fizetned kell, és adott összegre adott futamidő alatt nagyjából azonos törlesztőrészleteket kell fizetned, bárhol is igényled azt. A hangsúly azonban a „nagyjából” szón van, és a futamidő végén akár több százezer, jelzáloghitel esetében pedig akár millió forintos különbség is lehet a teljes, visszafizetett összegben. Éppen ezért figyeld a THM értéket, de azt is, hogy milyen járulékos költségekkel kell számolnod. Érdemes az akciós hitelekkel is törődnöd, hiszen számos esetben kihagyhatatlanul jó ajánlatokat találhatsz, ám ilyenkor alaposan olvasd el az apró betűs részeket is, nehogy valamilyen buktatója legyen az ügyletnek.

Ha valami nem tiszta, kérdezz!

Abszolút hasznos tanács ez utóbbi, hiszen egy félreértésen rengeteg pénz is múlhat. Éppen ezért a bank ügyintézőjét, vagy egy független hitelszakértőt is megkérdezhetsz, ha valamit nem értesz.
Fogadd meg Te is hasznos tanácsainkat, hasonlítsd össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, válaszd ki a leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

2019.06.14.

Sokan állnak szkeptikusan a hitelekhez, ami nem is csoda a 2006-os hitelválság után. Szerencsére egyre többen állnak úgy a dologhoz, hogy pénzügyi tudatossággal közelítik meg a kérdést, és hosszas mérlegelésnek vetik alá a hiteltermékeket, illetve azt, hogy szükségük van-e rá egyáltalán. A pénzügyi összehasonlító portálok az előbbiben nyújtanak segítséget. Azaz a felkeresésükkel könnyebbé teheted a döntést, hogy melyik hitelt is válaszd.

Tovább olvasom
Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

2020.01.02.

Az építési hitel használt ingatlan felújítására, illetve korszerűsítésére igényelheted, például emeletráépítéshez, szigetelés-, ablak, vagy akár fűtéscseréhez. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem egy összegben folyósítják, hanem részletekben, és az építkezés készültségi fokától függ, hogy mikor kapod meg az egyes részösszegeket: ha elkészül egy építési fázis, akkor helyszíni szemlét tart a bank, és ezt követően folyósítják a következőt.

Tovább olvasom
Azonnali kölcsön az expresszkolcson.hu által

Azonnali kölcsön az expresszkolcson.hu által

2018.12.03.

Azonnali kölcsön? Nincs időd kivárni a személyi kölcsönök pár napos átfutási idejét, de még a gyorskölcsön 24 óráját is soknak találod a jelenlegi helyzetedben? Van egy jó hírünk! Ugyan nem azonnal, de egy órán belül pénzhez juthatsz, ha a MiniKölcsönt választod, és ami még jobb, csupán pár kattintás!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával