Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Ingyenes hitel-összehasonlítás, válogatott ajánlatok

2020.11.11.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. november 11. 14:42

Semmi sincs ingyen – tartja a mondás, ám ebben az esetben érdemes fenntartásokkal kezelni a népi bölcsességeket. A hitelek persze nem lettek hirtelen kamatmentesek, de mással tudunk Neked szolgálni: oldalunkon ingyenes hitel-összehasonlítást végzünk, ráadásul válogatott ajánlatokat böngészhetsz!

Ingyenes hitel-összehasonlítás, válogatott ajánlatok

És hogy mit takar az ingyenes hitel-összehasonlítás? Nos, az elejét talán nem kell magyaráznunk: Neked semmibe sem kerül az, ha az oldalunkon választod ki a megfelelő hitelkonstrukciót; a hitel-összehasonlítás pedig annyit tesz, hogy minden egyes hitelterméket, illetve azok kondícióit táblázatba foglaltuk, hogy látogatóink számára áttekinthetőbbé tegyük őket. Minden esetben feltüntettük a legfontosabb jellemzőket, vagyis a THM-et, a futamidőt, illetve a felvehető hitelösszeget, hiszen mindenki ezek alapján választ. Balra tőlük megtalálhatod a fontosabb kritériumokat, például a minimálisan elvárt jövedelmet, illetve a kiemelt előnyöket; ilyen lehet a fix törlesztőrészlet, vagy az online hitelfelvételi lehetőség.

Az ingyenes hitel-összehasonlítás mellett ajánlataink válogatásáról is gondoskodunk, vagyis nem kell átrágnod magad az adott kategória összes, elérhető lehetőségén, hanem csak azokat kell végigböngészned, amik garantáltan jónak, sőt, kiemelkedőnek számítanak a maguk területén. Természetesen feltüntetjük azt is, hogy mely hiteleket ajánljuk kiemelten, de ez ne tántorítson el Téged attól, hogy alaposan megfontold, melyik konstrukció mellett teszed le a voksod, hiszen a mi szempontjaink nem feltétlenül egyeznek meg a Te igényeiddel!

Fontos megjegyeznünk, hogy az ingyenes hitel-összehasonlítás nem terjed ki minden hiteltermékre: nálunk a személyi kölcsönöket, a gyorskölcsönöket, az adósságrendező hiteleket és a jelzáloghiteleket találhatod meg.

Ha az ingyenes hitel-összehasonlítás és a válogatott ajánlatok már meggyőztek, akkor van még két apróság, amivel emelni tudjuk a tétet: oldalunkon egyetlen kattintással eljuthatsz a hiteligénylés elindításáig, illetve kérdéseiddel telefonon is fordulhatsz hozzánk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

Tovább olvasom
Milyen hitelek vehetők igénybe a továbbtanulás finanszírozására?

Milyen hitelek vehetők igénybe a továbbtanulás finanszírozására?

2021.04.14.

A továbbtanulás finanszírozása komolyan képes megterhelni egy család költségvetését; ehhez ajánlunk neked néhány lehetőséget, ami megkönnyíti a dolgodat.

Tovább olvasom
Így találhatod meg a számodra legkedvezőbb lakáshitelt

Így találhatod meg a számodra legkedvezőbb lakáshitelt

2022.06.14.

A legkedvezőbb lakáshitel megtalálása viszonylag egyszerű, azonban nem csupán ennyi a teendőd, ha valóban jól akarsz járni a hitelfelvétellel.

Tovább olvasom
Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

2017.03.19.

Hallott már a hitelkiváltó hitelről? Mi a hitelkiváltó hitel lényege? Miért lehet Önnek is megoldás? Ön is fizeti még mindig a régi, kedvezőtlen feltételekkel felvett deviza alapú hitelt? Lassan összecsapnak a feje felett a hullámok? A megélhetésre már alig marad pénz? Több hitele is van és már nem látja át, melyiket mikor is kell fizetni?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával