Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nézzük át, mit kell tudni a személyi kölcsönről!

2020.11.13.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. november 13. 09:32

A személyi kölcsön napjaink legnépszerűbb, legtöbbször folyósított hiteltípusa, ami annak köszönhető, hogy számtalan előnnyel rendelkezik a többi hiteltípushoz képest. Ha sürgősen szükséged lenne egy bármire elkölthető pénzösszegre, akkor nincs jobb lehetőséged. Az alábbiakban tehát azt nézzük át, mit kell tudni a személyi kölcsönről.

Nézzük át, mit kell tudni a személyi kölcsönről!

Alapvető tudnivalók a személyi kölcsönről

személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelyet fedezet bevonása nélkül igényelhetsz. Az igénylése viszonylag egyszerű és gyors, és mivel számos banknál megtalálható, igen nagy a választék is. A futamideje viszonylag rövid, maximum 8 év lehet, a felvehető hitelösszeg pedig jelen pillanatban 10 millió forint, bár ez utóbbi csak néhány bankra jellemző. A személyi kölcsön akár online is igényelhető, a folyamat egyes bankoknál 100%-ban az interneten keresztül zajlik, aminek köszönhetően a hitelbírálat rendkívül rövid, akár 1 órás is lehet, vagyis a folyósítás a folyamat elindítása után egyetlen órával meg is történhet, amennyiben megfelelsz a feltételeknek.

személyi kölcsön feltételei

Alapvető feltétel a 18. betöltött életév, ám tudnod kell, hogy ez egyes bankoknál több, akár 21 év is lehet. Ezen túl rendelkezned kell állandó, magyarországi, bejelentett lakcímmel, igazolható jövedelemmel és különféle dokumentumokkal.
személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A dokumentumok a következők: valamilyen személyazonosító okirat (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél), illetve az adóigazolványodat és a lakcímkártyádat is be kell mutatnod. Alkalmazottként az utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amire az elmúlt 3 hónapban munkabér érkezett, ha pedig külföldön dolgozol, akkor emellett egy angol, vagy német nyelvű munkáltatói igazolás. Nyugdíjasként a nyugdíjjóváírást kell igazolni, de ha postai úton érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítőt és a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvényt kell bemutatni. Vállalkozó esetén az utolsó 3 havi bankszámlakivonat mellett még a magánszemélyre vonatkozó NAV jövedelemigazolás, adóbevallás és nullás adóigazolás is szükséges – az utóbbi a vállalkozásra vonatkozóan is.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Meglévő gyermekre igényelhető a babaváró hitel?

Meglévő gyermekre igényelhető a babaváró hitel?

2019.08.22.

Sokan szeretnék igényelni a babaváró hitelt, hiszen egyedülálló konstrukció, aminek az előnyeit megszámolni sem lehet, de sajnos sokan kiesnek a rostán, amikor az elbírálásra kerül sor. Az egyik leggyakrabban feltett kérdés az, hogy meglévő gyermekre igényelhető-e a babaváró hitel, így most ezt járjuk körbe.

Tovább olvasom
Jelzáloghitel és a fedezet nélküli kölcsön között, mi a különbség?

Jelzáloghitel és a fedezet nélküli kölcsön között, mi a különbség?

2017.12.28.

Ha szabadon felhasználható pénzhez szeretnél jutni, akkor nem mindegy, hogy személyi kölcsönt, vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelsz. Ugyan mindkettőnél szabadon elkölthető a felvett összeg, azonban van pár lényeges különbség.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom
Provident kölcsön feltételei

Provident kölcsön feltételei

2020.06.25.

A Provident kölcsön igénylése egyszerű és gyors, az egyik legnépszerűbb hazai pénzügyi szolgáltató több termékkel is szolgál a személyi kölcsönök területén. Mire van szükség az igényléséhez?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával