Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Meghatalmazással tudom igényelni a babaváró hitelt?

2020.09.15.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. december 16. 18:44

Ha valamit meghatalmazással tudsz igényelni, az nagyban megkönnyítheti az ügyintézést, ám sajnos ez sok esetben nem megoldható. A babaváró hitelnél is van lehetőséged bizonyos dolgokat meghatalmazással elintézni, ám sajnos nem mindent.

Meghatalmazással tudom igényelni a babaváró hitelt?

Az új szerződések megkötését, a limitek változtatását, a számlák megszüntetését, illetve a személyes azonosításhoz, valamint az okmányokhoz köthető műveleteket nem lehet meghatalmazással intézni; ez alól kivétel, ha hozzátartozó számlájának megszüntetéséről van szó, elhalálozás miatt. Netbank használatával azonban megkönnyítheted a dolgodat, így egyszerűen kerülheted meg a meghatalmazással igénylés bonyolult folyamatát, hiszen mindent magad intézhetsz.

Napjainkban azonban van egy olyan tényező, amit nem tudunk figyelmen kívül hagyni, ez pedig a koronavírus-járvány, illetve a védekezés ellene. Emiatt az élet számos területe átalakult, így a banki ügyintézésnek is megjelentek új formái, amelyek segítik a vírus terjedésének lassítását. A babaváró hitel esetében ez azt jelenti, hogy meghatalmazással tudod igényelni, de csak abban az esetben, ha a meghatalmazott az igénylő házaspár egyik tagja. Mint tudod, a babaváró hitelt kizárólag házaspárok igényelhetik, és számos feltételt kell teljesíteniük, amelyeket oldalunkon részletesen is megtalálod, ám a mindkét fél jelenlétére vonatkozó kitétel kikerült ezek közül. A választott bank weboldalán megtalálhatod az erre vonatkozó formanyomtatványt, melyet kitöltve és aláírva magaddal kell vinned a bankfiókba a szerződés ügyintézése során.

Természetesen a meghatalmazás kézzel írott formában is leadható, ha nincs lehetőséged nyomtatásra, ám mindennek szerepelnie kell benne, ami a formanyomtatványon megtalálható, tehát mielőtt elkezdenéd megfogalmazni, mindenképp nézz utána a tartalmának, mert kizárólag így fogod tudni meghatalmazással igényelni a babaváró kölcsönt.

Fontos megemlíteni, hogy a CSOK esetében ilyen könnyítés nincs – legalábbis egyelőre –, így azt mindenképp személyesen kell intézni.

Amennyiben babaváró hitelt szeretnétek igényelni, már meghatalmazással is megoldhatjátok, de nem mindegy, hogy hol! Annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást megtalálhassátok, érdemes a bankok különböző ajánlatait és kondícióit is figyelembe vennetek, hiszen akár komoly pénzek is múlhatnak egy jó választáson. Kérdésetek lenne a témával kapcsolatban? Tegyétek fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

5 év után mennyi lesz a babaváró hitel törlesztőrészlete, ha nem születik gyermek?

5 év után mennyi lesz a babaváró hitel törlesztőrészlete, ha nem születik gyermek?

2020.11.14.

A babaváró hitel a számos előny mellett rejteget néhány buktatót is, amivel gyakran nem számolnak azok, akik igénybe veszik.

Tovább olvasom
Babaváró hitel – érdemes igénybe venni a szüneteltetést?

Babaváró hitel – érdemes igénybe venni a szüneteltetést?

2022.01.12.

A szüneteltetés a babaváró hitel egyik lehetősége, ami a gyermek megszületése után válik elérhetővé – lássuk, érdemes-e igényelni!

Tovább olvasom
Babaváró kölcsönt meddig lehet igényelni?

Babaváró kölcsönt meddig lehet igényelni?

2020.07.02.

Az egyik legnépszerűbb családtámogatási formáról van szó, így jogosan merülhet fel a kérdés: a babaváró kölcsönt meddig lehet még igényelni?

Tovább olvasom
Kiderült, kinek érte meg leginkább a babaváró hitel

Kiderült, kinek érte meg leginkább a babaváró hitel

2022.02.07.

A babaváró hitel referenciakamata ismét emelkedett, ami rossz hír azoknak, akik elveszíthetik a támogatást.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával