Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Adunk három tippet a személyi kölcsön felvételéhez

2020.07.28.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. december 16. 18:46

A hitelfelvétel komoly dolog, amit nem szabad meggondolatlanul végrehajtani, és a legjobb az, ha minden ezzel kapcsolatos tanácsot alaposan átgondolsz. Az alábbiakban mi is adunk három tippet a személyi kölcsön felvételéhez, amit érdemes megfogadnod, sőt, más hiteltermékek esetében is jól teszed, ha felidézed őket.

Adunk három tippet a személyi kölcsön felvételéhez

Nézzük a három tippet a személyi kölcsön felvételéhez:

1.    Alaposan fontold meg, hogy szükséged van-e rá! Egy személyi kölcsön nem csupán könnyen jött pénz, de hatalmas felelősség is, amit vissza kell fizetned a banknak, méghozzá a szerződésben foglaltak szerint, kamatokkal együtt. Ha váratlan pénzügyi problémával szembesülsz, akár kellemetlen, sőt, egyenesen tragikus helyzeteket is szülhet az, ha nem tudod fizetni a kölcsön törlesztőrészleteit, és persze ennek következményeit is viselned kell. Ha tehát meg tudod oldani a pillanatnyi problémádat egy személyi kölcsön felvétele nélkül is, inkább válaszd ezt a lehetőséget, mint hogy kockázatnak tedd ki magad!

2.    Ha viszont nincs más választásod, mint személyi kölcsönt felvenni, jön az újabb gondolkodni való: alaposan meg kell fontolnod, hogy melyik pénzintézethez fordulsz az igényléseddel. Többször is írtuk már, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a hitelkonstrukciók sokfélék, ezért elengedhetetlen az összehasonlításuk. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyit fizetsz vissza a felvett hitelösszegen felül, mint ahogy az egyéb kondíciók figyelmen kívül hagyásával is hátrányokat szenvedhetsz el. Ezeken felül persze az akciókat is érdemes figyelned, és csakis abban az esetben szabad beadnod egy adott pénzintézethez a személyi kölcsön igénylésedet, ha minden szempontból azt találtad a lehető legjobbnak.

3.    Harmadik tippünk jelenleg igencsak aktuális, és a vírushelyzetnek köszönhető. Alapvetően csakis azért javasolnánk a személyi kölcsön online igénylését, mert kényelmes és gyors, ám manapság extra előnyt is biztosít: biztonságos. A statisztikák szerint ugyan viszonylag alacsony a fertőzésveszély, ám mi személy szerint ebben nem bíznánk az alacsony tesztelési szám miatt, és ha el lehet kerülni a kockázatot, mi meg is tesszük. Azt javasoljuk tehát, hogy amennyiben lehetséges, legyen az online hitelfelvétel az egyik elsődleges szempont, amikor személyi kölcsönt választasz.

Amennyiben kérdésed lenne a személyi kölcsönökkel, illetve a kiválasztásukkal kapcsolatban, tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Meghatalmazással tudom igényelni a babaváró hitelt?

Meghatalmazással tudom igényelni a babaváró hitelt?

2020.09.15.

Ha valamit meghatalmazással tudsz igényelni, az nagyban megkönnyítheti az ügyintézést, ám sajnos ez sok esetben nem megoldható. A babaváró hitelnél is van lehetőséged bizonyos dolgokat meghatalmazással elintézni, ám sajnos nem mindent.

Tovább olvasom
Mekkora jövedelem elég a hitelfelvételhez?

Mekkora jövedelem elég a hitelfelvételhez?

2019.04.29.

Sokszor kapunk olyan kérdéseket tőletek, amikre hirtelenjében olyan választ kell adnunk, aminél csak a visszakérdezés lenne rosszabb. Az, hogy mekkora jövedelem kell a hitelfelvételhez, szintén ilyen, a válaszunk pedig csak annyi: az attól függ. És hogy mitől? Nos, ezt már könnyebb megválaszolni!

Tovább olvasom
Gyorshitel készpénzben, szabad felhasználásra

Gyorshitel készpénzben, szabad felhasználásra

2017.02.08.

Gyorshitel készpénzben, szabadon felhasználható formában többféleképpen is megigényelhető.

Tovább olvasom
Miért az expresszkolcson.hu? Mert egyszerűen megtalálja!

Miért az expresszkolcson.hu? Mert egyszerűen megtalálja!

2016.09.18.

Üdvözöljük honlapunkon! Ön a legjobb helyen jár, ha hitelre van szüksége vagy megtakarítási módokra kíváncsi és a legelőnyösebb ajánlatok iránt érdeklődik. A legtöbb magyar bank által kínált összes hitel és megtakarítás ajánlat egy helyen megtalálható az expresszkolcson.hu-n átláthatóan, kategorizálva.

Tovább olvasom