Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Igényelj online személyi kölcsönt, és kerüld el a személyes kontaktust!

2020.04.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 10:46

Bármilyen is legyen a helyzet, hitelre bármikor szükségünk lehet, így most, a koronavírus-járvány idején is. Fontos azonban, hogy kerüljük a személyes kontaktust, és csakis abban az esetben érintkezzünk másokkal, amikor az elkerülhetetlen. Szerencsére a személyi kölcsön online is igényelhető már jó ideje, és most különösen nagy hasznát vehetjük ennek a tulajdonságának.

Igényelj online személyi kölcsönt, és kerüld el a személyes kontaktust!

Ha a személyi kölcsönt online igényled, akkor annak folyamata az elejétől a végéig az interneten keresztül történik, és minden lépés anélkül oldható meg, hogy bárkivel is találkoznál. Az előzetes hitelképesség-vizsgálat, a személyes adataid és a jövedelmi helyzeted megadása után beazonosítanak, majd át kell nézned a szerződést, és ha megfelel, aláírni, ami többféle módon is lehetséges banktól függően. Ezután akár perceken belül is megérkezhet a hitelösszeg a bankszámládra, de ez extrém eset, a jellemzőbb a néhány óra, esetleg egy nap.

Számos online személyi kölcsön ajánlat közül választhatsz, hiszen a bankoknak az az érdeke, hogy minél egyszerűbben juthass a hiteltermékükhöz, és persze az, hogy az övéket válaszd. Éppen ezért meglehetősen nagy a kínálat, aminek tagjai között komoly eltéréseket is felfedezhetsz. A személyi kölcsönök online igénylési módja ugyanúgy eltérő lehet, mit a THM értékük, vagy a felvehető hitelösszeg, és persze többféle kedvezménnyel is élhetsz.

Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb online személyi kölcsönt, nem kell mást tenned, mint felkeresni oldalunkat, megnyitni a megfelelő, online hitelekkel foglalkozó aloldalt, majd átnézni ajánlataink listáját. Tudnod kell, hogy van kiemelt ajánlatunk is, ami szerintünk a legjobb választás, ám nem feltétlenül az lesz a számodra is megfelelő, hiszen helyzettől függ, hogy melyik bank személyi kölcsöne felel meg az igényeidnek. Hasonlítsd tehát össze az elérhető lehetőségeket, és dönts saját belátásod szerint!

Amennyiben kérdésed lenne az online személyi kölcsönökkel, vagy az igénylésük menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Kölcsön futamideje hogy változhat?

Kölcsön futamideje hogy változhat?

2019.09.18.

A fenti kérdésre a válasz igen egyszerű: szerződésmódosítással. A kölcsön futamideje mindig attól függ, hogy Te mit választasz az igénylés leadásakor, ám lehetnek olyan helyzetek, amikor változtatni szeretnél, esetleg muszáj. Lássuk a menetét!

Tovább olvasom
Leggyorsabb személyi kölcsön – melyiket válasszam?

Leggyorsabb személyi kölcsön – melyiket válasszam?

2019.12.05.

A leggyorsabb személyi kölcsön amit keresel, akkor tulajdonképpen a gyorskölcsönök között kell szétnézned. Hiszen ezek tulajdonképpen ugyanazok, csupán a nevük más. Lassanként eljutunk odáig, hogy minden banknál megtalálható lesz ez a hiteltípus, ami ki is fogja szorítani a piacról a hagyományos személyi kölcsönöket.

Tovább olvasom
MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

2020.11.16.

Bárkinél becsúszhat, hogy váratlan kiadás merül fel, elég csak egy hűtő, vagy mosógép meghibásodására gondolni, és akkor egy orvosi kezelés költségéről még nem is beszéltünk. Ezek azok a helyzetek, amikor még egy megtakarításokkal rendelkező család is megtorpan egy pillanatra, hogy mitévő is legyen, pedig még a legsürgősebb esetekre is van megoldás: a gyorskölcsön!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával