Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Turbó vállalkozói kölcsön a Sberbanknál – mit érdemes tudni róla?

2020.01.28.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:19

Ha Te is céget vezetsz, akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy eljöhet az a pillanat egy vállalkozás életében, amikor megtorpan a fejlődés. Ilyenkor tőkeinjekcióra van szükség, amivel nem csak a cég előrelépését lehet elősegíteni, de a bevételeket is komoly mértékben meg lehet növelni. Ezt például a Sberbank Turbó vállalkozói kölcsönével könnyedén megoldhatod!

Turbó vállalkozói kölcsön a Sberbanknál – mit érdemes tudni róla?

A Turbó vállalkozói kölcsönt egy szabad felhasználású kölcsön, amit akár tárgyi eszközre-, illetve forgóeszköz-beszerzésre is fordíthatod, ha teljesíted a feltételeket. Amennyiben mikro-, kis-, vagy középvállalkozásod van, az éves nettó árbevételed nem haladja meg a 300.000.000 forintot, a céged jogi formája egyéni vállalkozó, Kft., Kkt., vagy Bt., legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal rendelkezel, és a céged nem tartozik a KKV és Vállalati üzletág által kezelt cégcsoportok egyikéhez sem, akkor benyújthatod az igénylésedet. A szükséges dokumentumokat az alapján kell összegyűjtened, hogy egyéni vállalkozóként, vagy társas vállalkozás tulajdonosaként szeretnéd igényelni.

A Turbó vállalkozói kölcsön számos előnyt kínál. A felvehető hitelösszeg minimuma 1.000.000 forint, a maximum pedig 15.000.000 forint. A kamat pedig fixen 7,99%. Bizonyos esetekben nincs kezelési költség sem. Tárgyi fedezet pedig egyáltalán nem szükséges a Turbó vállalkozói kölcsönhöz. Emellett egy összegben folyósítják, számlák nélkül. A havi törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt fix, és ha már megemlítettük a futamidőt: minimum 12, maximum 60 hónap lehet.

Felkeltette az érdeklődésedet a Turbó vállalkozói kölcsön? Meg tudjuk érteni, ám nem javasoljuk az igénylését anélkül, hogy előtte ne néztél volna szét a többi bank ajánlatai között, hiszen könnyen lehet, hogy találsz olyat, ami sokkal inkább megfelel az igényeidnek, illetve a cégednek. Oldalunkon megtekintheted a pénzintézetek legjobb hitelkonstrukcióit, és össze is hasonlíthatod őket, ha pedig kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Bővebb információt a Sberbank oldalán olvashatsz a vállalkozói hitellel kapcsolatban, ehhez kattints ide. 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire használható fel az NHP Hajrá?

Mire használható fel az NHP Hajrá?

2020.06.19.

Most önért versenyeznek a bankok! – ezzel a szlogennel hirdeti a Magyar Nemzeti Bank a Növekedési Hitelprogram (NHP) Hajrá konstrukcióját. Lássuk, miről szól és mire használható fel az NHP Hajrá!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával